Kokemuksia Coral Los Alisios -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,5 10:stä Perustuu 22 arvioon
Kokonaisuus
 
7,5 / 10
Puhtaus
 
8,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,9 / 10
Huone/huoneisto
 
7,9 / 10
Palvelu
 
8,2 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
Siisteys
-
B talon huoneisto ei vastannut odotuksia, saimme vaihdettua A taloon niin oli viihtyisä huoneisto

Vahvistettu asiakas: 2023-03-19


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-02-05


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Coral Los Alisios -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 3,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

54% matkustajista suositttelee

1111 arvostelua
Erinomainen
 
248
Erittäin hyvä
 
439
Hyvä
 
239
Ei kovin hyvä
 
106
Huono
 
79

Viimeisimmät 5 arviota

7.2.2022

Kirjoittanut Matkaaja-mummi

Mukava hotelli

Erittäin iso huoneisto 3 kylpyhuonetta ja 2 parveketta, siivous sujui hyvin, ystävillinen henkilökunta, hinta/laatu suhde erittäin hyvä, rauhallinen ympäristö ehkä hieman kaukana keskustasta ja rannalta

 
29.2.2020

Kirjoittanut TuristiJkl

Perushyvä hotelli

Käytiin perheen kanssa (5v ja 9v lapset) olemassa viikon tässä hotellissa. Hotelli oli rauhallinen vaikka lapsiperheitä oli muutama meidän lisäksi. Suurin osa oli vanhuksia briteistä ja ruotsista. Otettiin lisäpalveluksi aamupala ja se oli kattava ja hyvä, mutta aina sama. Joka aamu saatiin hyvin vatsat täyteen. Muita hotellin ruoka ja juomapalveluita ei käytetty, vaan tehtiin lounaat itse ja illalla käytiin ulkona syömässä. Lähimpään kunnon markettiin on n. 6min kävelymatka ja sieltä löytyy ihan kaikki tarvittava. Marketin vieressä on myös muutama ruokaravintola ja kebab paikka. Lähempää löytyy myös pieni minimarket mistä saa ostettua jäätelöt ja pikkusuolaiset ja juomia. Kaupunginosa los cristianos on kävelymatkan päässä mistä löytää paljon palveluita, liikkeitä, ravintoloita ja merenrannan. Sinne jaksaa 5 vuotiaskin hyvin kävellä. Tosin mentiin myös pari kertaa taksilla ja se maksaa n. 4-5euroa. Taksin saa tilattua respasta ilmaiseksi. Hotellissa tosiaan on paljon rappusia, mutta se kävi meille hyvinkin päivittäisestä porrasjumpasta, joten ei haitannut. Heikkojalkaisille ei välttämättä paras vaihtoehto. Hotellihuone oli valtavan iso 80neliötä ja siisti. Asunnossa oli myös 3 vessaa. Siivous oli päivittäin iltapäivisin ja se olisi saanut olla laadukkaampaa. Pyyhkeitä ei aina vaihdettu ja lattia luututtiin vähän n sinnepäin Hotellin henkilökunnasta ei oikein sanottava, paitsi allasbaarin täti oli melko tyly. Siksi ei palvelua sen enempää köytettykkään. Allas alue oli siisti ja rauhallinen, mutta uima-allasta ei oltu lämmitetty. Lapset tarkeni uimaan kuitenkin Perushyvä hotelli, mihin voisi tulla jatkossakin

 
11.12.2019

Kirjoittanut PHM313 Turku, Suomi

Rauhallinen, mutta jäätiin tappiolle

Kauempana rannasta, tyhjän tontin vieressä jossa oli ainakin ollut kivimurskaamo. Kulahtanut, mutta huoneet uusittu. Vähän väkeä. Huoneesta hävisi kolikoita heti eka päivänä. Alle kympin, mutta loppumatkaksi piti tunkea kaikki vähänkin arvokas safetyyn, jottei tule enempää tappiota.

 
13.2.2019

Kirjoittanut KariP447

Lunta pakoon

Aikaa nähnyt hotelli .Henkilökunta loistavaa ystävällistä palvelua . Huoneet tilavat ja siistit . Siivous toimi loistavasti.Aamiaisbufee oli mielestäni hyvä kaikkea riittävästi .Kokonaisuutena sain rahalle vastinetta .

 
2.5.2018

Kirjoittanut Finnventurer Sipoo, Suomi

Isot puhtaat huoneistot - surkea ruoka

Huoneisto oli suuri ja tilava jopa meidän kuuden hengen perheellemme. Vaatimaton mutta käytännöllinen. Täysihoitoa ei missään nimessä kannata ottaa, koska valikoima ja laatu oli heikko. Mautonta itseään toistavaa ja valinnanvaraa ei juuri ollut. Hinnoittelu muutoinkin omituista. Ilmastoinnista vastasi propelli katossa, eli oikeaa ilmastointia ei ollut. Uima-allasta ei lämmitetty tai lämmitys oli pois päältä. Iltashow oli suorastaan tragikoominen, joskin sääliksi kävi esiintyjiäkin... kahtena iltana meidän perheemme oli ainut yleisö. Voin suositella tukikohdaksi autonvuokraajille jotka vain yöpyvät ja tarvitsevat suuren huoneiston - jos haluatte viettää aikaa hotelilla valitkaa joku muu.