HG Tenerife Sur

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Los Cristianosissa sijaitsevan HG Tenerife Sur hotellin viihtyisällä allasalueella on lämmitetyt altaat niin aikuisille kuin lapsille. Suuri hotelli sijaitsee lähellä sekä rantaa että ravintoloita, ja kun haluat lähteä halua tutkimusretkelle vähän kauemmas ei bussiasemallekaan ole pitkä matka.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Kaksio oli riittävän tilava 2vkon lomalle.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1554 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 700 m
Keskustaan: 350 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huoneistohotelli HG Tenerife Surissa on ihana allasalue, jossa on kaksi lämmitettyä allasta, joista toinen on erillinen lastenallas. Allas lämmitetään talvisin vähintään 22-asteiseksi. Altaan lämpötila voi laskea muutamalla asteella aamuisin, iltaisin ja huonolla säällä. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä allasbaari. Playa de los Cristianos sijaitsee noin 700 metrin päässä ja Playa de las Vistas kilometrin päässä.

Hotellin ravintolassa on tarjolla aamiais- ja illallispöytä.

Maksuton pieni kuntosali, jossa neljä laitetta (ikäraja 18 vuotta). Squashia, hierontaa ja sauna lisämaksusta. Ilmakiekko ja biljardi lisämaksusta. Pieni leikkipaikka pikkulapsille.

Wifi yleisissä tiloissa lisämaksusta. Nopeampi yhteys lisämaksusta. Silitystarvikkeet lainattavissa vastaanotosta. Minimarketti. Pesulapalvelu. Los Cristianoksen keskusta sijaitsee kävelymatkan päässä, ja sieltä löydät hyvät ostosmahdollisuudet sekä useita ravintoloita. Hotellista kuuluva musiikki voidaan kokea häiritsevänä osasta huoneistoista. Risteävää liikennettä. 6-kerroksisessa talossa, jossa yksiöt sijaitsevat, on hissi, muut rakennukset ovat kolmikerroksisia ja ilman hissiä.

Ateriat

  • Ei aterioita.

Lisämaksusta:

  • Aamiaispöytä
  • Puolihoito (sis. aamiais- ja illallispöydän)

Aamiainen on tarjolla klo 08.00-10.30 ja illallinen klo 18.30-20.30.

Jouluillallinen (25.12) ja uuden vuoden illallinen sisältyvät hintaan jos ostat puolihoidon.

Hotellit Los Cristianos

Coral Los Alisios

Coral Los Alisios sijaitsee korkealla Los Cristianoksen yläpuolella. Täällä voit nauttia lomapäivistä allasalueella, tai viettää päiviä keskustassa, joka sijaitsee mukavan kävelyetäisyyden päässä. Perheen pienimmille hotellista löytyy hauska leikkiallas.

CHECKIN Bungalows Atlántida

Huoneistohotelli CHECKIN Bungalows Atlántida sopii perheille! Hotellilla on useita allasalueita, tenniskenttä sekä mahdollisuus pelata squashia ja koripalloa. Los Cristianoksen rannalle on kävelymatka.

Sol Arona Tenerife

Sol Arona Tenerife sijaitsee keskeisellä paikalla Los Cristianosissa. Hotellilla on viihtyisä allasalue. Kävelymatkan päässä on hiekkarantoja, ostosmahdollisuuksia ja yöelämää. Kauneimmat maisemat saat valitsemalla superior-huoneen ylimmistä kerroksista.