HG Tenerife Sur

  • Viihtyisä allasalue lämmitetyillä altailla
  • Hyvä ja keskeinen sijainti
  • Aamiainen tai puolihoito lisämaksusta

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Los Cristianosissa sijaitsevan HG Tenerife Sur hotellin viihtyisällä allasalueella on lämmitetyt altaat niin aikuisille kuin lapsille. Suuri hotelli sijaitsee lähellä sekä rantaa että ravintoloita, ja kun haluat lähteä halua tutkimusretkelle vähän kauemmas ei bussiasemallekaan ole pitkä matka.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksioita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Location and spacious rooms.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1332 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 700 m
Keskustaan: 350 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huoneistohotelli HG Tenerife Surissa on viihtyisä allasalue lämmitetyllä altaalla sekä erillisellä lastenaltaalla. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä allasbaari. Hotellin ravintolassa on tarjolla aamiais- ja illallispöytä. Itaviihdettä viitenä iltana viikossa.

Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Wifi yleisissä tiloissa lisämaksusta. Maksuton pieni kuntosali, jossa neljä laitetta (ikäraja 18 vuotta). Squashia, hierontaa ja sauna lisämaksusta. Ilmakiekko ja biljardi lisämaksusta. Pieni leikkipaikka pikkulapsille. Minimarketti. Pesulapalvelu.

Playa de los Cristianos sijaitsee noin 700 metrin päässä ja Playa de las Vistas kilometrin päässä.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiaispöytä tai puolihoito (sis. aamiais- ja illallispöydän) lisämaksusta. Jouluillallinen (25.12) ja uuden vuoden illallinen sisältyvät hintaan jos ostat puolihoidon.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.