Kokemuksia HG Tenerife Sur -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,9 10:stä Perustuu 128 arvioon
Kokonaisuus
 
7,9 / 10
Puhtaus
 
7,9 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Palvelu
 
8,1 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-12-18


8 10:stä

+
Yställinen henkilökunta, mukava sänky, kiva parveke, kohtuullisen toimiva ilmainen WLAN.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-12-18


9 10:stä

+
Huoneistomme sijainti oli huippu, aurinko paistoi parvekkeelle aamusta iltaan!
-

Vahvistettu asiakas: 2022-12-11


5 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-02-27


9 10:stä

+
Remontointu huoneisto,erittäin hyvät sängyt,ja pussilakanat,ei nukkaisia vilttejä ja kuluneita lakanoita.Hyvä allasosasto.
-
Pois käytöstä ravintolan päällä olevat huoneet,joissa kestämätön meteli,nukkaset viltit ja kuluneet päällys- lakanat ja likaiset kaasuhellat,Siis kaikkiin huoneisiin ne kevyet täkit ja pussilakanat ja sähköhellat.

Vahvistettu asiakas: 2022-01-23


8 10:stä

+
Henkilökunta, siivouksen taso.
-
Musiikkia kannattaisi soittaa hiemanhiljemmalla.

Vahvistettu asiakas: 2022-01-16


8 10:stä

+
Keittiö, hyvä sijainti
-
Los Cristianos, HG Tenerife sur: hotellin ravintolassa joka ilta livemusiikkia, joka kuului häiritsevän kovaa huoneeseen

Vahvistettu asiakas: 2021-12-05


8 10:stä

+
Uima-allasalue ja sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2021-12-05


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2021-11-28


10 10:stä

+
Sain iltapäivä aurinkoisen parvekkeen, mikä oli ihan paras asia. Siisti ja kiva hotelli, hyvällä paikalla. Aivan ihana henkilökunta. Menisin toistekin.
-
Aamiaiselle pitäisi saada parannusta, kahvijonot pitkät, samaa joka päivä, samat silmäkananmunat ei vaihdellut edes munakokkeliksi tms. Vähän oli kasviksia ( tuoreita), kurkku, tomaatti salaatti. Vaihtelua samaan aamiaiseen olisi toivonut. Kävimme puolet ajasta muualla aamiaisella. Bilispöytä oli vino :). Aamulla piti olla aikaisin varaamassa aurinkopetiä, olisi kiva ettei varattais pyyhkeillä etukäteen. Teillä on netissä vanha kuva hotellin altaasta, siinä ei ole mitään baaria keskellä, kannattaisiko päivittää?

Vahvistettu asiakas: 2021-10-24


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita HG Tenerife Sur -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

62% matkustajista suositttelee

1449 arvostelua
Erinomainen
 
327
Erittäin hyvä
 
535
Hyvä
 
350
Ei kovin hyvä
 
147
Huono
 
91

Viimeisimmät 5 arviota

23.1.2020

Kirjoittanut 122riittak Helsinki, Suomi

Talviloma

Hotelli hyvällä paikalla lähellä bussiasemaa, josta pääsi lähtemään vähän jokapaikkaan teneriffan saarella. Rantaan ja keskustaan oli myös lyhyt kävellä. Hotelli itsestään oli ihan mukiinmenevä. Allaslueen laatat olivat todella liukkaat kun olivat märät. Eräskin nainen tullessaan uimasta liukastui ja kaatui niin että pää kolahti laattoihin. Onneksi ei sattunut mitään vakavaa. Moni muukin melkein kaatui. Henkilökunta tosi mukavaa varsinkin respassa ja ravintolassa. Siisti huone joskin huonekalut kuluneita ja vanhoja. Todella vähän kaappitilaa neljälle hengelle. Aamupala joka päivä täysin samanlainen kahden viikon aikana. Mikään ei muuttunut.

 
10.12.2017

Kirjoittanut Carmela G Helsinki, Suomi

Hyvä uima-allasalue, hotelli lähellä kaikkea, hyvä sijainti

Huoneen sijainnilla huoneistohotellilla on suuri merkitys; saimme ensin maapihahuoneiston, joka oli pimeimmällä mahdollisella paikalla. Huone sinällään( makuuhuone , olohuone ja keittiösyvennys) ihan ok. Saimme vaihdettua loistavaan paikkaan. Keittiövarustus on minimaalinen, mutta mahdollistaa ruoan valmistuksen, jos niin haluat.Isoja marketteja, kivoja ravintoloita, kauppoja ja merikin ihan pienen kävelyn "takana" Huone siivottiin päivittäin. Olimme kyllä oikein tyytyväisiä, lapsiperheillekin tätä voi rauhallisuuden vuoksi suositella. Respan henkilökunnan ystävällisyydessä suuria eroja.

 
23.12.2014

Kirjoittanut pasikalevi Espoo, Suomi

Edullinen perhehotelli

Edullinen perhehotelli. Hotelli hieman kulunut ja muutenkin keskitasoa. Vaikea kulkuinen luhtikäytävä ja porrasratkaisu, jossa ei hissiä. Edullinen hinta houkuttaa jos vietät päiväsi muualla. Käy lyhyt aikaiseenkin majoittumiseen.

 
8.4.2014

Kirjoittanut VMcCl Dundee, Yhdistynyt kuningaskunta

Menisin uudelleen

Simppeli, vähän ajastaan jälkeenjäänyt mutta siisti majoitus. Erinomainen hintalaatu. Jokunen oivallinen ravintola heti toisella puolen tietä. Menin kerran altaalle aamulla vartin yli 9 vain huomatakseni, että kaikki aurinkotuolit oli varattu ja paikalla ei ristin sielua. Kului 25 minuuttia, eikä vieläkään ketään. Vastaanotosta ohjeistettiin siirtämään pyyhkeet syrjään tuolilta. Tunnin päästä tuohtunut, mahdollisesti tanskalainen rouva uhkaili soittavansa poliisit, koska olin vienyt hänen aurinkotuolinsa. Olin sen verran päivettynyt, että hän luuli minua espanjalaiseksi kun vain kohautin olkiani. Odottelin yhteen asti, mutta poliisi ei koskaan saapunut. Hulvatonta settiä...pelasti viikkoni! Vastaanottohenkilökunta oli erittäin ystävällistä ja avuliasta. Huippu viikko. Ota tai jätä, itse menisimme takaisin vaikka tältä istumalta.

 
3.6.2023

Kirjoittanut busby1971 Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta

Refurb needed

This hotel rooms need a refurb the are very old looking inside and tired wood chip on the wall in the kitchen / lounge area wouldn’t bother booking again unless it was refurbished it also could do with some sound proofing especially from the maids they are loud wheeling trolleys of linen that make a right noise Are in the restaurant there one night , my mum is 85 and wanted the pizza off the kids menu as she doesn’t eat that much the waiter did do it but you could tell he wasn’t happy