Kokemuksia HG Tenerife Sur -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,7 10:stä Perustuu 88 arvioon
Kokonaisuus
 
7,7 / 10
Puhtaus
 
7,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,5 / 10
Huone/huoneisto
 
7,7 / 10
Palvelu
 
8,1 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Kaksio oli riittävän tilava 2vkon lomalle.
-

Vahvistettu asiakas: 2024-03-17


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-02-24


9 10:stä

+
Hyvä sijainti, siisti ja viihtyisä sekä huone että koko hotelli.
-
Sänky kova, petauspatja puuttui kokonaan ja mielellään saisi olla oma peite jokaisella, onneksi kaapista löytyi viltit.

Vahvistettu asiakas: 2024-01-14


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-12-17


8 10:stä

+
-
parveke oli varjon puolella

Vahvistettu asiakas: 2023-11-12


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-12-18


8 10:stä

+
Yställinen henkilökunta, mukava sänky, kiva parveke, kohtuullisen toimiva ilmainen WLAN.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-12-18


9 10:stä

+
Huoneistomme sijainti oli huippu, aurinko paistoi parvekkeelle aamusta iltaan!
-

Vahvistettu asiakas: 2022-12-11


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita HG Tenerife Sur -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

62% matkustajista suositttelee

1554 arvostelua
Erinomainen
 
344
Erittäin hyvä
 
570
Hyvä
 
368
Ei kovin hyvä
 
163
Huono
 
109

Viimeisimmät 5 arviota

23.1.2020

Kirjoittanut 122riittak Helsinki, Suomi

Talviloma

Hotelli hyvällä paikalla lähellä bussiasemaa, josta pääsi lähtemään vähän jokapaikkaan teneriffan saarella. Rantaan ja keskustaan oli myös lyhyt kävellä. Hotelli itsestään oli ihan mukiinmenevä. Allaslueen laatat olivat todella liukkaat kun olivat märät. Eräskin nainen tullessaan uimasta liukastui ja kaatui niin että pää kolahti laattoihin. Onneksi ei sattunut mitään vakavaa. Moni muukin melkein kaatui. Henkilökunta tosi mukavaa varsinkin respassa ja ravintolassa. Siisti huone joskin huonekalut kuluneita ja vanhoja. Todella vähän kaappitilaa neljälle hengelle. Aamupala joka päivä täysin samanlainen kahden viikon aikana. Mikään ei muuttunut.

 
10.12.2017

Kirjoittanut Carmela G Helsinki, Suomi

Hyvä uima-allasalue, hotelli lähellä kaikkea, hyvä sijainti

Huoneen sijainnilla huoneistohotellilla on suuri merkitys; saimme ensin maapihahuoneiston, joka oli pimeimmällä mahdollisella paikalla. Huone sinällään( makuuhuone , olohuone ja keittiösyvennys) ihan ok. Saimme vaihdettua loistavaan paikkaan. Keittiövarustus on minimaalinen, mutta mahdollistaa ruoan valmistuksen, jos niin haluat.Isoja marketteja, kivoja ravintoloita, kauppoja ja merikin ihan pienen kävelyn "takana" Huone siivottiin päivittäin. Olimme kyllä oikein tyytyväisiä, lapsiperheillekin tätä voi rauhallisuuden vuoksi suositella. Respan henkilökunnan ystävällisyydessä suuria eroja.

 
23.12.2014

Kirjoittanut pasikalevi Espoo, Suomi

Edullinen perhehotelli

Edullinen perhehotelli. Hotelli hieman kulunut ja muutenkin keskitasoa. Vaikea kulkuinen luhtikäytävä ja porrasratkaisu, jossa ei hissiä. Edullinen hinta houkuttaa jos vietät päiväsi muualla. Käy lyhyt aikaiseenkin majoittumiseen.

 
8.4.2014

Kirjoittanut VMcCl Dundee, Yhdistynyt kuningaskunta

Menisin uudelleen

Simppeli, vähän ajastaan jälkeenjäänyt mutta siisti majoitus. Erinomainen hintalaatu. Jokunen oivallinen ravintola heti toisella puolen tietä. Menin kerran altaalle aamulla vartin yli 9 vain huomatakseni, että kaikki aurinkotuolit oli varattu ja paikalla ei ristin sielua. Kului 25 minuuttia, eikä vieläkään ketään. Vastaanotosta ohjeistettiin siirtämään pyyhkeet syrjään tuolilta. Tunnin päästä tuohtunut, mahdollisesti tanskalainen rouva uhkaili soittavansa poliisit, koska olin vienyt hänen aurinkotuolinsa. Olin sen verran päivettynyt, että hän luuli minua espanjalaiseksi kun vain kohautin olkiani. Odottelin yhteen asti, mutta poliisi ei koskaan saapunut. Hulvatonta settiä...pelasti viikkoni! Vastaanottohenkilökunta oli erittäin ystävällistä ja avuliasta. Huippu viikko. Ota tai jätä, itse menisimme takaisin vaikka tältä istumalta.

 
27.1.2024

Kirjoittanut Brian O

Urimelig meget støj

Der forekommer støj om natten da hotellet ligger i byen. Urimelige støjgener! 18 dage på værelse 240 uden sammenhængende søvn en eneste nat. Hotellet ønskede ikke at hjælpe med problemet og få os flyttet til et værelse uden støj. Flaskecontainer uden for værelset holdt os vågne hver nat. Når barer og pubs lukkede, skulle tomme flasker smides ud. Bakkende lastbiler med seriøst høje bak alarmer, sikkert renovation, larmer urimelig meget Rengøringsrum til sikkert hele hotellet lå under, så vi blev vækket meget tidligt hver morgen af rengørings vogne/linned vogne med hårde hjul der kørte i flise gangene. Et afløb i brusekabinen larmede i døgndrift. Ikke engang et håndklæde over, formåede at dæmpe støjen. Vi havde bestilt værelse med pooludsigt Et træ mellem altan og pool forhindrede udsigt og tog de få solstråler der kunne have ramt altanen om aftenen. De tre lejligheder burde slet ikke lejes ud. Og bliver de det, burde man anbefale hører værn hvis folk vil ha deres nattesøvn.