Kokemuksia HG Tenerife Sur -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,9 10:stä Perustuu 89 arvioon
Kokonaisuus
 
7,9 / 10
Puhtaus
 
7,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,9 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,1 / 10
Palvelu
 
8,0 / 10

Viimeisimmät arviot


5 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-02-27


9 10:stä

+
Remontointu huoneisto,erittäin hyvät sängyt,ja pussilakanat,ei nukkaisia vilttejä ja kuluneita lakanoita.Hyvä allasosasto.
-
Pois käytöstä ravintolan päällä olevat huoneet,joissa kestämätön meteli,nukkaset viltit ja kuluneet päällys- lakanat ja likaiset kaasuhellat,Siis kaikkiin huoneisiin ne kevyet täkit ja pussilakanat ja sähköhellat.

Vahvistettu asiakas: 2022-01-23


8 10:stä

+
Henkilökunta, siivouksen taso.
-
Musiikkia kannattaisi soittaa hiemanhiljemmalla.

Vahvistettu asiakas: 2022-01-16


8 10:stä

+
Keittiö, hyvä sijainti
-
Los Cristianos, HG Tenerife sur: hotellin ravintolassa joka ilta livemusiikkia, joka kuului häiritsevän kovaa huoneeseen

Vahvistettu asiakas: 2021-12-05


8 10:stä

+
Uima-allasalue ja sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2021-12-05


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2021-11-28


10 10:stä

+
Sain iltapäivä aurinkoisen parvekkeen, mikä oli ihan paras asia. Siisti ja kiva hotelli, hyvällä paikalla. Aivan ihana henkilökunta. Menisin toistekin.
-
Aamiaiselle pitäisi saada parannusta, kahvijonot pitkät, samaa joka päivä, samat silmäkananmunat ei vaihdellut edes munakokkeliksi tms. Vähän oli kasviksia ( tuoreita), kurkku, tomaatti salaatti. Vaihtelua samaan aamiaiseen olisi toivonut. Kävimme puolet ajasta muualla aamiaisella. Bilispöytä oli vino :). Aamulla piti olla aikaisin varaamassa aurinkopetiä, olisi kiva ettei varattais pyyhkeillä etukäteen. Teillä on netissä vanha kuva hotellin altaasta, siinä ei ole mitään baaria keskellä, kannattaisiko päivittää?

Vahvistettu asiakas: 2021-10-24


8 10:stä

+
Sijainti, siisteys, hieno
-

Vahvistettu asiakas: 2021-10-17


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita HG Tenerife Sur -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

62% matkustajista suositttelee

1409 arvostelua
Erinomainen
 
311
Erittäin hyvä
 
525
Hyvä
 
345
Ei kovin hyvä
 
140
Huono
 
88

Viimeisimmät 5 arviota

23.1.2020

Kirjoittanut 122riittak Helsinki, Suomi

Talviloma

Hotelli hyvällä paikalla lähellä bussiasemaa, josta pääsi lähtemään vähän jokapaikkaan teneriffan saarella. Rantaan ja keskustaan oli myös lyhyt kävellä. Hotelli itsestään oli ihan mukiinmenevä. Allaslueen laatat olivat todella liukkaat kun olivat märät. Eräskin nainen tullessaan uimasta liukastui ja kaatui niin että pää kolahti laattoihin. Onneksi ei sattunut mitään vakavaa. Moni muukin melkein kaatui. Henkilökunta tosi mukavaa varsinkin respassa ja ravintolassa. Siisti huone joskin huonekalut kuluneita ja vanhoja. Todella vähän kaappitilaa neljälle hengelle. Aamupala joka päivä täysin samanlainen kahden viikon aikana. Mikään ei muuttunut.

 
10.12.2017

Kirjoittanut Carmela G Helsinki, Suomi

Hyvä uima-allasalue, hotelli lähellä kaikkea, hyvä sijainti

Huoneen sijainnilla huoneistohotellilla on suuri merkitys; saimme ensin maapihahuoneiston, joka oli pimeimmällä mahdollisella paikalla. Huone sinällään( makuuhuone , olohuone ja keittiösyvennys) ihan ok. Saimme vaihdettua loistavaan paikkaan. Keittiövarustus on minimaalinen, mutta mahdollistaa ruoan valmistuksen, jos niin haluat.Isoja marketteja, kivoja ravintoloita, kauppoja ja merikin ihan pienen kävelyn "takana" Huone siivottiin päivittäin. Olimme kyllä oikein tyytyväisiä, lapsiperheillekin tätä voi rauhallisuuden vuoksi suositella. Respan henkilökunnan ystävällisyydessä suuria eroja.

 
23.12.2014

Kirjoittanut pasikalevi Espoo, Suomi

Edullinen perhehotelli

Edullinen perhehotelli. Hotelli hieman kulunut ja muutenkin keskitasoa. Vaikea kulkuinen luhtikäytävä ja porrasratkaisu, jossa ei hissiä. Edullinen hinta houkuttaa jos vietät päiväsi muualla. Käy lyhyt aikaiseenkin majoittumiseen.

 
8.4.2014

Kirjoittanut VMcCl Dundee, Yhdistynyt kuningaskunta

Menisin uudelleen

Simppeli, vähän ajastaan jälkeenjäänyt mutta siisti majoitus. Erinomainen hintalaatu. Jokunen oivallinen ravintola heti toisella puolen tietä. Menin kerran altaalle aamulla vartin yli 9 vain huomatakseni, että kaikki aurinkotuolit oli varattu ja paikalla ei ristin sielua. Kului 25 minuuttia, eikä vieläkään ketään. Vastaanotosta ohjeistettiin siirtämään pyyhkeet syrjään tuolilta. Tunnin päästä tuohtunut, mahdollisesti tanskalainen rouva uhkaili soittavansa poliisit, koska olin vienyt hänen aurinkotuolinsa. Olin sen verran päivettynyt, että hän luuli minua espanjalaiseksi kun vain kohautin olkiani. Odottelin yhteen asti, mutta poliisi ei koskaan saapunut. Hulvatonta settiä...pelasti viikkoni! Vastaanottohenkilökunta oli erittäin ystävällistä ja avuliasta. Huippu viikko. Ota tai jätä, itse menisimme takaisin vaikka tältä istumalta.

 
2.12.2022

Kirjoittanut caltay Norwich, Yhdistynyt kuningaskunta

not good food cold rooms awful

i’m staying here now . the rooms don’t have air con just a basic ceiling fan that has no go in it rooms baking hot the water is not hot so if you shower it’s just luke warm and not powerful the bath is stained old so if going to the beach and try wash the sand of it don’t come of easy the internet don’t work so we asked to pay for the premium wi-fi but was told it’s not working the food is very minimal only 4 items for a english breakfast , egg, beans, sausage hash brown all cold not hot , the fruit on offer just oranges and bananas were frozen still so could not eat the fruit .there is porridge but very lumpy lots of bread though luckily . the bed has very thin mattress. can feel springs and tips up when try and lay down reception staff rude stood there and waited he ignored us , said “hols 3 times he just looked up and carried on , after 3/4 mins decided to come over . the area is ok but not near everything and it’s quite a trek from the beach considering we paid £1590 for 2 adults it’s no where near as good as it looks on tui website