Kokemuksia HG Tenerife Sur -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,8 10:stä Perustuu 70 arvioon
Kokonaisuus
 
7,8 / 10
Puhtaus
 
8,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,4 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Palvelu
 
8,1 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Location and spacious rooms.
-
Better breakfast quality. Coffee was bad. No omelets or anything.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-05


9 10:stä

+
Kiva huone. Tosi siistiä. Uima-altaat mukavat lapsille. Sijainti hyvä, paljon maksuttomia parkkipaikkoja kadulla. Miinusta, että liikenteen melua kuului huoneistoon, koska oli kadullepäin.
-
Joka aamu tismalleen sama aamupala. Siihen vaihtelua. Viikossa alkaa kyllästyttää joka aamu samat ruuat.

Vahvistettu asiakas: 2019-12-22


7 10:stä

+
Parveke
-
Modernimpi suihku/WC-tila, lisää naulakoita huoneistoon, mikro ja kahvinkeitin, keittiön ja wc;n ikkunat uusittava, pyyhkeet olivat kulahtaneita.

Vahvistettu asiakas: 2019-12-15


8 10:stä

+
Sijainti, yleinen palvelu ja siivous yms.
-
Mikroaaltouuni, ilmainen riittävän nopea WiFi hotellin tiloissa, mieluiten huoneessa, aamu-uintimahdollisuus altaassa esim. klo 7:00-8:00.

Vahvistettu asiakas: 2019-12-15


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita HG Tenerife Sur -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

62% matkustajista suositttelee

1332 arvostelua
Erinomainen
 
287
Erittäin hyvä
 
505
Hyvä
 
330
Ei kovin hyvä
 
129
Huono
 
82

Viimeisimmät 5 arviota

23.1.2020

Kirjoittanut 122riittak Helsinki, Suomi

Talviloma

Hotelli hyvällä paikalla lähellä bussiasemaa, josta pääsi lähtemään vähän jokapaikkaan teneriffan saarella. Rantaan ja keskustaan oli myös lyhyt kävellä. Hotelli itsestään oli ihan mukiinmenevä. Allaslueen laatat olivat todella liukkaat kun olivat märät. Eräskin nainen tullessaan uimasta liukastui ja kaatui niin että pää kolahti laattoihin. Onneksi ei sattunut mitään vakavaa. Moni muukin melkein kaatui. Henkilökunta tosi mukavaa varsinkin respassa ja ravintolassa. Siisti huone joskin huonekalut kuluneita ja vanhoja. Todella vähän kaappitilaa neljälle hengelle. Aamupala joka päivä täysin samanlainen kahden viikon aikana. Mikään ei muuttunut.

 
10.12.2017

Kirjoittanut Carmela G Helsinki, Suomi

Hyvä uima-allasalue, hotelli lähellä kaikkea, hyvä sijainti

Huoneen sijainnilla huoneistohotellilla on suuri merkitys; saimme ensin maapihahuoneiston, joka oli pimeimmällä mahdollisella paikalla. Huone sinällään( makuuhuone , olohuone ja keittiösyvennys) ihan ok. Saimme vaihdettua loistavaan paikkaan. Keittiövarustus on minimaalinen, mutta mahdollistaa ruoan valmistuksen, jos niin haluat.Isoja marketteja, kivoja ravintoloita, kauppoja ja merikin ihan pienen kävelyn "takana" Huone siivottiin päivittäin. Olimme kyllä oikein tyytyväisiä, lapsiperheillekin tätä voi rauhallisuuden vuoksi suositella. Respan henkilökunnan ystävällisyydessä suuria eroja.

 
23.12.2014

Kirjoittanut pasikalevi Espoo, Suomi

Edullinen perhehotelli

Edullinen perhehotelli. Hotelli hieman kulunut ja muutenkin keskitasoa. Vaikea kulkuinen luhtikäytävä ja porrasratkaisu, jossa ei hissiä. Edullinen hinta houkuttaa jos vietät päiväsi muualla. Käy lyhyt aikaiseenkin majoittumiseen.

 
8.4.2014

Kirjoittanut VMcCl Dundee, Yhdistynyt kuningaskunta

Menisin uudelleen

Simppeli, vähän ajastaan jälkeenjäänyt mutta siisti majoitus. Erinomainen hintalaatu. Jokunen oivallinen ravintola heti toisella puolen tietä. Menin kerran altaalle aamulla vartin yli 9 vain huomatakseni, että kaikki aurinkotuolit oli varattu ja paikalla ei ristin sielua. Kului 25 minuuttia, eikä vieläkään ketään. Vastaanotosta ohjeistettiin siirtämään pyyhkeet syrjään tuolilta. Tunnin päästä tuohtunut, mahdollisesti tanskalainen rouva uhkaili soittavansa poliisit, koska olin vienyt hänen aurinkotuolinsa. Olin sen verran päivettynyt, että hän luuli minua espanjalaiseksi kun vain kohautin olkiani. Odottelin yhteen asti, mutta poliisi ei koskaan saapunut. Hulvatonta settiä...pelasti viikkoni! Vastaanottohenkilökunta oli erittäin ystävällistä ja avuliasta. Huippu viikko. Ota tai jätä, itse menisimme takaisin vaikka tältä istumalta.

 
27.10.2021

Kirjoittanut flush332 Reykjavik, Islanti

Very decent for the price

Even though this is a very basic apartment hotel, the small studio had all we needed as we were not looking to spend too much time in our room on our trip to Tenerife. The studio had a nice balcony overlooking the pool area. Staff nice and the reception staff all spoke good english. One thing that annoyed me is that you have to pay to use the safe in the room. I know this is common practice in Spain but this makes the experience a little negative.