Kokemuksia HG Tenerife Sur -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,9 10:stä Perustuu 82 arvioon
Kokonaisuus
 
7,9 / 10
Puhtaus
 
7,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,1 / 10
Palvelu
 
8,1 / 10

Viimeisimmät arviot


5 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-02-27


9 10:stä

+
Remontointu huoneisto,erittäin hyvät sängyt,ja pussilakanat,ei nukkaisia vilttejä ja kuluneita lakanoita.Hyvä allasosasto.
-
Pois käytöstä ravintolan päällä olevat huoneet,joissa kestämätön meteli,nukkaset viltit ja kuluneet päällys- lakanat ja likaiset kaasuhellat,Siis kaikkiin huoneisiin ne kevyet täkit ja pussilakanat ja sähköhellat.

Vahvistettu asiakas: 2022-01-23


8 10:stä

+
Henkilökunta, siivouksen taso.
-
Musiikkia kannattaisi soittaa hiemanhiljemmalla.

Vahvistettu asiakas: 2022-01-16


8 10:stä

+
Keittiö, hyvä sijainti
-
Los Cristianos, HG Tenerife sur: hotellin ravintolassa joka ilta livemusiikkia, joka kuului häiritsevän kovaa huoneeseen

Vahvistettu asiakas: 2021-12-05


8 10:stä

+
Uima-allasalue ja sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2021-12-05


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2021-11-28


10 10:stä

+
Sain iltapäivä aurinkoisen parvekkeen, mikä oli ihan paras asia. Siisti ja kiva hotelli, hyvällä paikalla. Aivan ihana henkilökunta. Menisin toistekin.
-
Aamiaiselle pitäisi saada parannusta, kahvijonot pitkät, samaa joka päivä, samat silmäkananmunat ei vaihdellut edes munakokkeliksi tms. Vähän oli kasviksia ( tuoreita), kurkku, tomaatti salaatti. Vaihtelua samaan aamiaiseen olisi toivonut. Kävimme puolet ajasta muualla aamiaisella. Bilispöytä oli vino :). Aamulla piti olla aikaisin varaamassa aurinkopetiä, olisi kiva ettei varattais pyyhkeillä etukäteen. Teillä on netissä vanha kuva hotellin altaasta, siinä ei ole mitään baaria keskellä, kannattaisiko päivittää?

Vahvistettu asiakas: 2021-10-24


8 10:stä

+
Sijainti, siisteys, hieno
-

Vahvistettu asiakas: 2021-10-17


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita HG Tenerife Sur -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

62% matkustajista suositttelee

1389 arvostelua
Erinomainen
 
304
Erittäin hyvä
 
519
Hyvä
 
340
Ei kovin hyvä
 
139
Huono
 
87

Viimeisimmät 5 arviota

23.1.2020

Kirjoittanut 122riittak Helsinki, Suomi

Talviloma

Hotelli hyvällä paikalla lähellä bussiasemaa, josta pääsi lähtemään vähän jokapaikkaan teneriffan saarella. Rantaan ja keskustaan oli myös lyhyt kävellä. Hotelli itsestään oli ihan mukiinmenevä. Allaslueen laatat olivat todella liukkaat kun olivat märät. Eräskin nainen tullessaan uimasta liukastui ja kaatui niin että pää kolahti laattoihin. Onneksi ei sattunut mitään vakavaa. Moni muukin melkein kaatui. Henkilökunta tosi mukavaa varsinkin respassa ja ravintolassa. Siisti huone joskin huonekalut kuluneita ja vanhoja. Todella vähän kaappitilaa neljälle hengelle. Aamupala joka päivä täysin samanlainen kahden viikon aikana. Mikään ei muuttunut.

 
10.12.2017

Kirjoittanut Carmela G Helsinki, Suomi

Hyvä uima-allasalue, hotelli lähellä kaikkea, hyvä sijainti

Huoneen sijainnilla huoneistohotellilla on suuri merkitys; saimme ensin maapihahuoneiston, joka oli pimeimmällä mahdollisella paikalla. Huone sinällään( makuuhuone , olohuone ja keittiösyvennys) ihan ok. Saimme vaihdettua loistavaan paikkaan. Keittiövarustus on minimaalinen, mutta mahdollistaa ruoan valmistuksen, jos niin haluat.Isoja marketteja, kivoja ravintoloita, kauppoja ja merikin ihan pienen kävelyn "takana" Huone siivottiin päivittäin. Olimme kyllä oikein tyytyväisiä, lapsiperheillekin tätä voi rauhallisuuden vuoksi suositella. Respan henkilökunnan ystävällisyydessä suuria eroja.

 
23.12.2014

Kirjoittanut pasikalevi Espoo, Suomi

Edullinen perhehotelli

Edullinen perhehotelli. Hotelli hieman kulunut ja muutenkin keskitasoa. Vaikea kulkuinen luhtikäytävä ja porrasratkaisu, jossa ei hissiä. Edullinen hinta houkuttaa jos vietät päiväsi muualla. Käy lyhyt aikaiseenkin majoittumiseen.

 
8.4.2014

Kirjoittanut VMcCl Dundee, Yhdistynyt kuningaskunta

Menisin uudelleen

Simppeli, vähän ajastaan jälkeenjäänyt mutta siisti majoitus. Erinomainen hintalaatu. Jokunen oivallinen ravintola heti toisella puolen tietä. Menin kerran altaalle aamulla vartin yli 9 vain huomatakseni, että kaikki aurinkotuolit oli varattu ja paikalla ei ristin sielua. Kului 25 minuuttia, eikä vieläkään ketään. Vastaanotosta ohjeistettiin siirtämään pyyhkeet syrjään tuolilta. Tunnin päästä tuohtunut, mahdollisesti tanskalainen rouva uhkaili soittavansa poliisit, koska olin vienyt hänen aurinkotuolinsa. Olin sen verran päivettynyt, että hän luuli minua espanjalaiseksi kun vain kohautin olkiani. Odottelin yhteen asti, mutta poliisi ei koskaan saapunut. Hulvatonta settiä...pelasti viikkoni! Vastaanottohenkilökunta oli erittäin ystävällistä ja avuliasta. Huippu viikko. Ota tai jätä, itse menisimme takaisin vaikka tältä istumalta.

 
9.8.2022

Kirjoittanut JonathanP427 Redcar, England, United Kingdom

Tenerife 2022

The tenerife sur is an open air type of apartment complex. The apartments are arranged around a swimming pool.The design and appearance are a bit dated but it is well maintained and clean. The pool area is not that large and fills up quickly but the zealous pool guard ensures that claimed sunbeds are cleared of towels if he suspects you are not using them. There is a small poolside bar and a small restaurant/bar. The reason we chose Tenerife sur is we were travelling with our 17 year old and wanted a separate bedroom. The small apartment styles rooms were ideal and offer a seperate bedroom and a bed settee in the lounge area. The rooms are a bit sparse and dated but clean and comfortable. There is no air conditioning but this is common across all Tenerife. We opted for the bed and breakfast option ,Don't bother, they are not that good even though they are buffet style and there are plenty of alternatives in the local area. Another minor gripe is the distance to the beach claimed to be about 500M,thats as the crow flies, its about a 25 minute walk. And uphill on the way back. Generally we were happy and had a good time here.and there a good restaurants within a 10 minute walk from the hotel. The staff are also all good English speakers and very friendly and helpful..