Workation

Workation Gran Canarialla

Lähde etätöihin Kanariansaarille ensi talvena!

Varmista llisäpuhtia talven pimeyteen ja yhdistä etätyöt Gran Canarian aurinkoon,  tasokkaisiin hotelleihin, herkulliseen ruokaan ja hyvän olon aktiviteetteihin. Olemme koonneet yhteen hotellimme parhain puittein etätoille. Ota tauko kotitoimistolta ja varaa paikkasi nyt!

 


Katso Gran Canarian parhaat workation-hotellit
Löydä hotelli aurinkoisempiin etätyömaisemiin

apollo mondo family
Lopesan Baobab Resort

Lopesan Baobab Resort

Hyvää ruokaa, ihania altaila, kuntosali ja ohjattuja ryhmäliikuntatunteja. Lopesan Baobab soveltuu loistavasti etätöiden tekoon.
apollo mondo local
Cordial Muelle Viejo

Cordial Muelle Viejo

Cordial Muelle Viejo on ainutlaatuinen helmi Puerto de Mogánissa. Täällä majoitut moderneissa ja hyvinvarustelluissa huoneistoissa meren äärellä.

Salobre Hotel & Resort

Tämä hotelli sinun tulee kokea! Yhdistä etätyöt ylelliseen ympäristöön, jossa rentoutua työpäivän jälkeen vaikkapa golfin tai spa-hoitojen parissa.

After work Gran Canarialla
Mitä haluaisit tehdä työpäivän jälkeen?

Nauti hyvästä ruoasta

Tapakset, paella ja sangria! Herkuttele kanarialaisen keittiön antimilla ja nauti hyvästä ruoasta Gran Canarian workationillasi.

Lue lisää

Pulahda mereen

Nauti virkistävästä pulahduksesta työpäivän jälkeen! Tutustu seitsemän parhaan rannan joukkoon Gran Canarialla.

Lue lisää

Gran Canarian retket

Vaella vuoristossa, ihaile delfiinejä niiden luonnollisessa elinympäristössä tai rentoudu katamaraanilla työpäivän päätteeksi.

Lue lisää

Koe Gran Canaria

Gran Canarialla on upeita nähtävyyksiä – niin tunnettuja kuin hieman tuntemattomampiakin. Tutustu suosikkinähtävyyksiimme! 

Lue lisää

Varaa seuraava workation-matkasi