Los Veleros

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Suosittu keskitason hotelli Los Veleros sijaitsee aivan Puerto Ricon pienvenesataman tuntumassa rauhallisessa Agua la Perran laaksossa. Hotellista upeat näkymät Atlantille. Rentoudu aurinkotuolissa ja pulahda välillä mukavaan lämmitettyyn altaaseen. Perheen pienimmät voivat leikkiä lastenaltaassa sekä pienellä leikkipaikalla. Hotellissa on á la carte ravintola, josta näkymä merelle, vaihtoehtoisesti voit myös kulkea kiviportaita pitkin alas ostoskeskuksen ravintoloihin.

Viikon matkaetu!

Varaa nyt ja saat 50 € alennuksen/hlö kaikista Tammikuun rantalomista Gran Canarialle, Teneriffalle, Fuerteventuralle ja Madeiralle!

Etu on voimassa 26.9. saakka, koskee vain uusia varauksia. Matkustusaika 1.-31.1.2022.


Huonetyyppi

Kaksioita 1–3 hengelle. Kolmioita 2–5 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siistit puhtaat huoneet, hyvä keittiövarustus: mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin,...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 97 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1,5 km
Keskustaan: 2,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Los Veleros sijaitsee Puerto Ricossa ja hotellissa on allas lastenosiolla, mikä on lämmitetty talvikuukausina vähintään +20 asteiseksi. Veden lämpötila voi olla kuitenkin jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Aurinkotuolit. Maksuton wifi vastaanotossa/baarissa. Snackbaari, joka on avoinna päivisin. Pieni leikkipaikka. Minimarketti (rajoitetut aukioloajat). Kiviportaat ostoskeskukseen, mistä löytyy ravintoloita ja muutamia kauppoja.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Vastaanotto on auki rajoitetusti.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.