Kaksio

Viihtyisiä ja hyvinvarusteltuja kaksioita erillisellä makuuhuoneella ja yhdistetyllä olohuoneella/minikeittiöllä. Jääkaappi, mikro, vedenkeitin, leivänpaahdin, kahvinkeitin, kahvikone (kapseleita ostettavissa vastaanotosta) ja hyvä keittiövarustelu. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Parveke tai terassi allasnäkymällä. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kolmio 3 normaalilla vuoteella

Kolmioita kahdella erillisellä makuuhuoneella ja yhdistetyllä olohuoneella/minikeittiöllä. Jääkaappi, mikro, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvinkeitin, kahvikone (kapseleita ostettavissa vastaanotosta) ja hvyä keittiövarustelu. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Parveke tai terassi allasnäkymällä. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 3-5 hengelle, joista 2 lasta.

Kolmio bungalowissa

Viihtyisiä ja tilavia kolmioita bungalowissa kattoterassilla. Kattoterassille kuljetaan portaita pitkin huoneiston ulkopuolelta. Kaksi erillistä makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Jääkaappi, mikro, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvinkeitin, kahvikone (kapseleita ostettavissa vastaanotosta) ja hyvä keittiövarustelu. Maksuton wifi ja ilmastointi makuuhuoneessa. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 48-58 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle,joista 2 lasta.