Kaksio

Kaksio, jossa on parveke tai terassi allasnäkymällä. Ulkotilassa on tuolit, pöytä ja aurinkotuolit. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, mikro, vedenkeitin, leivänpaahdin, kahvinkeitin, kapselikeitin (kapselit ostettavissa vastaanotosta) sekä keittiövarustelu. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kolmio 3 normaalilla vuoteella

Kolmio, jossa on parveke tai terassi allasnäkymällä. Ulkotilassa on tuolit, pöytä ja aurinkotuolit. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta kummassakin makuuhuoneessa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, mikro, vedenkeitin, leivänpaahdin, kahvinkeitin, kapselikeitin (kapselit ostettavissa vastaanotosta) sekä keittiövarustelu. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 3-5 hengelle, joista 2 lasta.

Kolmio bungalowissa

Kolmio bungalowissa, jossa on maaterassi. Ulkotilassa on tuolit, pöytä ja aurinkotuolit. Kattoterassi aurinkotuoleilla, johon kuljetaan portaita pitkin huoneiston ulkopuolelta. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta kummassakin makuuhuoneessa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, mikro, vedenkeitin, leivänpaahdin, kahvinkeitin, kapselikeitin (kapselit ostettavissa vastaanotosta) sekä keittiövarustelu. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 60 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle,joista 2 lasta.