Playa del Inglés kohdetiedot

Ruoka ja juoma:

Kahden ruokalajin illallinen ilman juomia maksaa keskimäärin 22 €/henkilö.

Lentokenttäkuljetus:

Bussimatka lentoasemalta Playa del Inglésin ensimmäiseen hotelliin kestää noin 20–30 minuuttia. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Karnevaalien aikana 14.3.2020 osa teistä on suljettu, jolloin lentokenttäkuljetus saattaa kestää kauemmin kuin normaalisti. Lentokenttäkuljetus ei välttämättä pääse pysähtymään jokaisen hotellin välittömään läheisyyteen, jolloin hotelliin voi olla pidempi kävelymatka matkatavaroiden kanssa.

Tärkeää! Gran Canarialla golfbagien ja polkupyörien kuljetus tulee varata ennakkoon sekä lennolle että lentokenttäkuljetuksiin, jolloin niille voidaan taata paikka lentokenttäkuljetuksessa. Lentokenttäkuljetuksien hinta: Golfbägi 35 €, polkupyörä 35 €.

Rannat:

Noin kahdeksan kilometriä pitkä, hienohiekkainen ranta ulottuu Playa del Inglésistä Maspalomasiin ja Melonerasiin.

Iltaelämä:

Playa del Inglés on Las Palmasin ohella toinen Gran Canarian viihdekeskuksista, joissa riittää viihdykettä. Molemmissa kaupungeissa on runsaasti baareja, diskoja, ravintoloita ja muita huvittelupaikkoja. Kerran vuodessa Gran Canarialla järjestetään karnevaaleja, joista useat järjestetään juuri Playa del Inglésissä. Täältä voit lukea lisää Gran Canarian karnevaaleista.

Julkinen liikenne:

Saarella on hyvät paikallisbussiyhteydet. Takseja on runsaasti. Voit vuokrata auton tai mopon.

Aktiviteetit:

Erilaisia vesiurheilulajeja, esimerkiksi purjelautailua ja sukellusta. Tennistä, squashia ja minigolfia. Patikointia, urheilukalastusta, paintballia, laskuvarjohyppyä ja keilausta. Gran Canarialla on myös useita hyviä 18-reikäisiä golfkenttiä.

Hyvä tietää:

Las Palmasissa, Playa del Inglesissä ja Maspalomasissa järjestetään vuosittaiset karnevaalit tammi-maaliskuussa. Karnevaalien aikaan kaduilla on myöhään yöhön musiikkia ja tanssia. Lisäksi osa kaduista suljetaan, joka voi vaikuttaa lentokenttäkuljetuksiin sekä myös siihen, että osa busseista ei pääse hotellille saakka. Kysy tarkempaa tietoa karnevaalien ajankohdasta Apollomatkojen asiakaspalvelusta.