Sol Barbacán

  • Täällä viihtyy koko perhe!
  • Viihtyisä allasalue lämmitetyllä altaalla
  • Huoneistoja jopa kuudelle

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Tervetuloa perheystävälliseen Sol Barbacán -huoneistohotelliin, joka sijaitsee Playa del Inglesin sydämessä. Viihtyisältä hotellialueelta löytyy lämmitettyjä altaita sekä mukavia huoneistoja jopa kuudelle hengelle. Tarjolla on lisäksi aamiaispöytä ja puolihoito lisämaksusta.

Viikon matkaetu!

Varaa nyt ja saat 50 € alennuksen/hlö kaikista Tammikuun rantalomista Gran Canarialle, Teneriffalle, Fuerteventuralle ja Madeiralle!

Etu on voimassa 26.9. saakka, koskee vain uusia varauksia. Matkustusaika 1.-31.1.2022.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kaksioita 2-4 hengelle, joista 2 lasta. Kolmioita 3-5 hengelle, joista 2 lasta. Kolmioita bungalowissa 2-6 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Suihkut toimi. Lämmintä vettä riitti. Kattoterassi pelasti loman. Sùuri kiitos oppaalle. Tieto al...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1364 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1,4 km
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Suositussa Sol Barbacán -huoneistohotellissa on kolme viihtyisää allasaluetta maksuttomilla aurinkotuoleilla ja -varjoilla. Kaikki altaat ovat lämmitetty talvisin vähintään +20 asteisiksi. Altaan lämpötila saattaa olla alhaisempi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä.

Allasalueella, joka sijaitsee lähimpänä päärakennusta, on erillinen lastenallas, jacuzzi ja allas-/snackbaari. Yhdellä allasalueella järjestetään aktiviteetteja. Pienin allas sijaitsee rauhallisemmalla paikalla ja tänne ovat tervetulleita vain aikuiset.

Buffetravintola ja baari. Suosittu á la carte-ravintola El Portalon, joka on erikoistunut espanjalaiseen keittiöön. El Portalon -loungebaarissa on viihtyisä tunnelma ja tarjolla on hyviä drinkkejä.

Maksuton wifi. Leikkipaikka. Maksuton pöytätennis ja lentopallo. Minigolf panttia vastaan. Pieni maksuton kuntosali. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Pesulapalvelu. Paikallisliikennettä.

Lähistöltä löytyy monia ravintoloita, baareja ja Yumbo-ostoskeskus. Vaikka hotelli sijaitsee Playa del Inglésin eloisassa keskustassa, on tunnelma rauhallinen.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiaispöytä tai puolihoito (sis. aamiais- ja illallispöytä) lisämaksusta.

Puolihoito sisältää aamiais- ja illallispöydän.

Lisämaksulliseen puolihoitoon sisältyy joulun (25.12.) ja uudenvuoden illallinen.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.

Perhehotelleissamme on aina

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
  • Lastenallas tai oma osa lapsille
  • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
  • Wifi yleisissä tiloissa