Sol Barbacán

  • Täällä viihtyy koko perhe!
  • Viihtyisä allasalue lämmitetyllä altaalla
  • Huoneistoja jopa kuudelle

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Tervetuloa perheystävälliseen Sol Barbacán -huoneistohotelliin, joka sijaitsee Playa del Inglesin sydämessä. Viihtyisältä hotellialueelta löytyy lämmitettyjä altaita sekä mukavia huoneistoja jopa kuudelle hengelle. Tarjolla on lisäksi aamiaispöytä ja puolihoito lisämaksusta.

Tässä hotellissa lapset lomailevat maksutta!

Lue lisää tarjouksesta ja katso kaikki hotellit täällä


Huonetyyppi

Kaksioita 2-4 hengelle, joista 2 lasta. Kolmioita 3-5 hengelle, joista 2 lasta. Kolmioita bungalowissa 2-6 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Aamupala oli hyvä samoin hotellin sijainti. Allas-alue aukesi klo 10 ja aurinkotuoleja riitti var...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1382 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1,4 km
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Suositussa Sol Barbacán -huoneistohotellissa on kolme viihtyisää allasaluetta maksuttomilla aurinkotuoleilla ja -varjoilla. Kaikki altaat ovat lämmitetty talvisin vähintään +20 asteisiksi. Altaan lämpötila saattaa olla alhaisempi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä.

Allasalueella, joka sijaitsee lähimpänä päärakennusta, on erillinen lastenallas, jacuzzi ja allas-/snackbaari. Yhdellä allasalueella järjestetään aktiviteetteja. Pienin allas sijaitsee rauhallisemmalla paikalla ja tänne ovat tervetulleita vain aikuiset.

Buffetravintola ja baari. Suosittu á la carte-ravintola El Portalon, joka on erikoistunut espanjalaiseen keittiöön. El Portalon -loungebaarissa on viihtyisä tunnelma ja tarjolla on hyviä drinkkejä.

Maksuton wifi. Leikkipaikka. Maksuton pöytätennis ja lentopallo. Minigolf panttia vastaan. Pieni maksuton kuntosali. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Pesulapalvelu. Paikallisliikennettä.

Lähistöltä löytyy monia ravintoloita, baareja ja Yumbo-ostoskeskus. Vaikka hotelli sijaitsee Playa del Inglésin eloisassa keskustassa, on tunnelma rauhallinen.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiaispöytä tai puolihoito (sis. aamiais- ja illallispöytä) lisämaksusta.

Puolihoito sisältää aamiais- ja illallispöydän.

Lisämaksulliseen puolihoitoon sisältyy joulun (25.12.) ja uudenvuoden illallinen.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.

Perhehotelleissamme on aina

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
  • Lastenallas tai oma osa lapsille
  • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
  • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Playa del Inglés

Corona Blanca

Lomaa vain kivenheiton päässä Kasbah-ostoskeskuksen ostoksista, ravintoloista, baareista ja iltaelämästä. Asu kotoisasti kaksioissa, joissa on parveke tai maaterassi ja nauti mukavan allasalueen lämmitetystä altaasta ja erillisestä lastenaltaasta. Hienohiekkaiselle rannallekaan ei ole kovin pitkä matka. Auringon laskettua tahti kiihtyy ja olet keskellä iltaelämän sykettä. Viihtyisiä kaksioita.

Corallium Dunamar by Lopesan

Corallium Dunamar by Lopesan on loistavalla paikalla sijaitseva tyylikäs hotelli, josta aukeaa näkymä Playa del Inglésin rannalle. Hotellissa on useampia altaita, joista yksi on lämmitetty. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16 -vuotiaat.

Abora Buenaventura by Lopesan

Abora Buenaventura by Lopesan sijaitsee hyvällä paikalla lähellä ostosmahdollisuuksia ja huvituksia Playa del Inglésissä. Täällä on jotain kaikille! All Inclusive sisältyy hintaan Apollomatkojen asiakkaille, ja buffetravintolan lisäksi hotellilla on food court, jossa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia.

Arco Iris

Arco Iris on viihtyisä hotelli, joka koostuu kuudesta rakennuksesta, joiden yhteydessä on oma allas. Hotelli sijaitsee rauhallisella ja kauniilla paikalla Playa del Inglésin rantakadulla. Tässä hotellissa majoitut lähellä kaikkea. Osassa huoneistoja on upea näkymä Maspalomaksen hiekkadyyneille ja kimmeltävälle Atlantille.

Abora Catarina by Lopesan

Abora Catarinassa majoitut keskeisellä paikalla lähellä ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita. Apollomatkojen asiakkaat arvostavat hotellin hyvää palvelua, ruokaa ja ihanaa tunnelmaa. Hotelli on täysin remontoitu.

Los Mariachis

Los Mariachis sijaitsee erinomaisella paikalla Playa del Inglésin keskustassa Gran Canarialla. Hotellin huoneistot ovat raikkaita ja viihdettä, ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita on aivan kulman takana. Voit kävellä rannalle muutamassa minuutissa, jos Atlantin suolavesi houkuttelee enemmän kuin hotellin puutarhan allas.

Beverly Park

Beverly Park -hotelli sijaitsee Playa del Inglésin laitamilla, kohti San Agustinia ja kävelymatkan päässä hienosta hiekkarannasta. Siellä on useita altaita sekä oma ravintola, ja se on lähellä lomakeskuksen viihdetarjontaa ja isoa ostoskeskusta.

Servatur Don Miguel

Moderni Servatur Don Miguel sijaitsee eloisan Playa del Inglésin sydämessä. Hotellilta on kävelymatka viihtyisälle hiekkarannalle sekä useisiin ostoskeskuksiin ja ravintoloihin. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat vieraat.