Juniorsviitti, Unique

Tilavia juniorsviittejä, joiden sisustuksessa yhdistellään modernia desingia, ylellisiä yksityiskohtia ja afrikkalaisia vaikutteita. Juniorsviitit koostuvat makuuhuone- ja olohuoneosasta. Suuri ikkuna ja kaksi tv-laitetta.

Juniorsviiteissä on hiustenkuivain, kylpytakit, plasma-tv, puhelin ja minibaari. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi. Varatessasi juniorsviitin sisältyy hintaan Unique-konsepti, johon kuuluu esimerkiksi priorisoitu sisään- ja uloskirjautuminen, VIP-aamiainen ravintolan omassa osiossa, aurinkotuolit varatulla osiolla allasalueella sekä sisäänpääsy VIP-loungeen, jossa tarjolla juomia, välipaloja ja maksuton internet.

Huonekoko: noin 56 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä/2-4 henkeä, joista 2 lasta.

Kahden hengen huone

Tilavia huoneita, joiden sisustuksessa yhdistellään modernia desingia, ylellisiä yksityiskohtia ja afrikkalaisia vaikutteita. Osa kahden hengen huoneista sijaitsee ylemmissä kerroksissa näköalalla altaalle, hiekkadyyneille ja horisontissa siintävälle merelle.

Kahden hengen huoneissa on hiustenkuivain, kylpytakit, plasma-tv, puhelin ja minibaari. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä/2-4 henkeä, joista 2 lasta.

Kahden hengen huone omalla altaalla, Unique

Tilavia kahden hengen huoneita, joiden sisustuksessa yhdistellään modernia desingia, ylellisiä yksityiskohtia ja afrikkalaisia vaikutteita. Hiustenkuivain, kylpytakit, plasma-tv, puhelin ja minibaari. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Amme/suihku ja wc. Ulkotila omalla altaalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi. Varatessasi kahden hengen huoneen omalla altaalla sisältyy hintaan Unique-konsepti, johon kuuluu esimerkiksi priorisoitu sisään- ja uloskirjautuminen, VIP-aamiainen ravintolan omassa osiossa, aurinkotuolit varatulla osiolla allasalueella sekä sisäänpääsy VIP-loungeen, jossa tarjolla juomia, välipaloja ja maksuton internet.

Huonekoko: noin 34 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä/2-4 henkeä, joista 2 lasta.

Kampanjahuone

Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua hotellissa, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin yllä mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 2 henkeä.

Perhehuone

Tilavia perhehuoneita, joiden sisustuksessa yhdistellään modernia desingia, ylellisiä yksityiskohtia ja afrikkalaisia vaikutteita. Kaksi parivuodetta ja vuodesohva. Hiustenkuivain, kylpytakit, plasma-tv, puhelin ja minibaari. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 43 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä/2-5 henkeä, joista 3 lasta.

Perhehuone allaspääsyllä

Tilavia perhehuoneita, joiden sisustuksessa yhdistellään modernia desingia, ylellisiä yksityiskohtia ja afrikkalaisia vaikutteita. Kaksi parivuodetta ja vuodesohva. Hiustenkuivain, kylpytakit, plasma-tv, puhelin ja minibaari. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Amme/suihku ja wc. Ulkotila allaspääsyllä. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi. Huomioithan: teknisistä syistä huonetyypin nimi varausvaiheessa: Perhehuone puolihoidolla.

Soveltuu enintään: 2-4 henkeä/2-3 henkeä, joista 3 lasta.

Superiorhuone, Unique

Tilavia superiorhuoneita, joiden sisustuksessa yhdistellään modernia desingia, ylellisiä yksityiskohtia ja afrikkalaisia vaikutteita. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Hiustenkuivain, kylpytakit, plasma-tv, puhelin ja minibaari. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Amme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi. Varatessasi superiorhuoneen sisältyy hintaan Unique-konsepti, johon kuuluu esimerkiksi priorisoitu sisään- ja uloskirjautuminen, VIP-aamiainen ravintolan omassa osiossa, aurinkotuolit varatulla osiolla allasalueella sekä sisäänpääsy VIP-loungeen, jossa tarjolla juomia, välipaloja ja maksuton internet.

Huonekoko: noin 51 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä, joista 1 lapsi.

Sviitti, Unique

Tilavia sviittejä, joiden sisustuksessa yhdistellään modernia desingia, ylellisiä yksityiskohtia ja afrikkalaisia vaikutteita. Juniorsviitit koostuvat makuuhuone- ja olohuoneosasta. Tilava parveke. Sviiteissä on hiustenkuivain, kylpytakit, plasma-tv, puhelin ja minibaari. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi. Varatessasi sviitin sisältyy hintaan Unique-konsepti, johon kuuluu esimerkiksi priorisoitu sisään- ja uloskirjautuminen, VIP-aamiainen ravintolan omassa osiossa, aurinkotuolit varatulla osiolla allasalueella sekä sisäänpääsy VIP-loungeen, jossa tarjolla juomia, välipaloja ja maksuton internet.

Huonekoko: noin 70 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä/2-4 henkeä, joista 2 lasta.