Huoneet

Juniorsviitti, Unique

Tilavia huoneita, jotka on sisustettu yhdistäen modernia muotoilua, ylellisiä yksityiskohtia ja afrikkalaisia vaikutteita. Juniorsviiteissä on erillinen makuu- ja oleskelutila sekä erityisen suuret ikkunat ja kaksi tv:tä. Hiustenkuivain, kylpytakit, taulu-tv, puhelin ja minibaari. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että myös alle 2-vuotias lapsi katsotaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Juniorsviittien hintaan sisältyy hotellin Unique-konsepti, johon kuuluu mm. pääsy VIP-loungeen ja tasokkaammat aurinkotuolit omalla alueella altaalla.

Huonekoko: noin 56 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Kahden hengen huone

Tilavia huoneita, jotka on sisustettu yhdistäen modernia muotoilua, ylellisiä yksityiskohtia ja afrikkalaisia vaikutteita. Osa huoneista sijaitsee ylemmissä kerroksissa, jolloin näkymä altaalle, hiekkadyyneille tai merelle.

Hiustenkuivain, kylpytakit, taulu-tv, puhelin ja minibaari. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että myös alle 2-vuotias lapsi katsotaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 34 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/4 hengelle, joista 2 lasta

Kahden hengen huone omalla uima-altaalla, Unique

Tilavia huoneita, jotka on sisustettu yhdistäen modernia muotoilua, ylellisiä yksityiskohtia ja afrikkalaisia vaikutteita. Hiustenkuivain, kylpytakit, taulu-tv, puhelin ja minibaari. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Kylpyamme/suihku ja wc. Terassi jossa oma uima-allas. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että myös alle 2-vuotias lapsi katsotaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Kahden hengen huoneisiin omalla uima-altaalla kuuluu hotellin Unique-konsepti, johon kuuluu mm. pääsy VIP-loungeen ja tasokkaammat aurinkotuolit omalla alueella altaalla.

Huonekoko: noin 34 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia

Kampanjahuone

Kampanjahuoneita on rajallinen määrä. Huoneissa on suihku ja WC, mutta ulkotilaa ei välttämättä ole. Kampanjahuone sopii siis, jos haluat asua Lopesan Baobab Resortissa, mutta näköala tai huoneen sijainti ei ole sinulle tärkeä. Huonetyyppi voi vaihdella ja olla myös toisenlainen kuin tällä sivulla esitetty.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Perhehuone

Tilavia huoneita, jotka on sisustettu yhdistäen modernia muotoilua, ylellisiä yksityiskohtia ja afrikkalaisia vaikutteita. Perhehuoneissa on kaksi parivuodetta ja vuodesohva. Hiustenkuivain, kylpytakit, taulu-tv, puhelin ja minibaari. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että myös alle 2-vuotias lapsi katsotaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 43 neliömetriä
Soveltuu enintään: Perhehuoneita 2-5 hengelle, joista 1 lapsi/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Perhehuone allaspääsyllä

(nimi varauksen yhteydessä: Perhehuone puolihoidolla) Tilavia perhehuoneita, jotka on sisustettu yhdistäen modernia muotoilua, ylellisiä yksityiskohtia ja afrikkalaisia vaikutteita Perhehuoneissa on kaksi parivuodetta ja vuodesohva. Hiustenkuivain, kylpytakit, taulu-tv ja minibaari. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Ulkotila allaspääsyllä. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että myös alle 2-vuotias lapsi katsotaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi. Huomioi: varauksen yhteydessä teknisistä syistä huonetyypin nimi: Perhehuone puolihoidolla.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia/2-4 hengelle/2-5 hengelle, joista 3 lapsia.

Superior-huone, Unique

Tilavia huoneita, jotka on sisustettu yhdistäen modernia muotoilua, ylellisiä yksityiskohtia ja afrikkalaisia vaikutteita. Vuodesohva, taulu-tv ja puhelin. Teen keittomahdollisuus ja minibaari. Maksuton ilmastoint, wifi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke josta rajoitettu merinäkymä. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että myös alle 2-vuotias lapsi katsotaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Superior-huoneiden hintaan sisältyy hotellin Unique-konsepti, johon kuuluu mm. pääsy VIP-loungeen ja tasokkaammat aurinkotuolit omalla alueella altaalla.

Huonekoko: noin 51 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Sviitti, Unique

Tilavia sviittejä, jotka on sisustettu yhdistäen modernia muotoilua, ylellisiä yksityiskohtia ja afrikkalaisia vaikutteita. Sviiteissä on erillinen makuu- ja oleskelutila ja tilava parveke. Hiustenkuivain, kylpytakit, taulu-tv, puhelin ja minibaari. Teen keittomahdollisuus. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että myös alle 2-vuotias lapsi katsotaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Sviittien hintaan sisältyy hotellin Unique-konsepti, johon kuuluu mm. pääsy VIP-loungeen ja tasokkaammat aurinkotuolit omalla alueella altaalla.

Huonekoko: noin 70 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Yhden hengen huone

Tilavia huoneita, jotka on sisustettu yhdistäen modernia muotoilua, ylellisiä yksityiskohtia ja afrikkalaisia vaikutteita. Osa huoneista sijaitsee ylemmissä kerroksissa, jolloin näkymä altaalle, hiekkadyyneille tai merelle.

Hiustenkuivain, kylpytakit, taulu-tv, puhelin ja minibaari. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 34 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1 hengelle