Lopesan Costa Meloneras Resort Spa & Casino

  • Tasokasta lomaa
  • Valoisat, tilavat huoneet
  • Suuri spa

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Kauniissa ja hiljattain kunnostetusa Lopesan Costa Meloneras hotellissa voit viettää todella upean loman. Täällä asut meren rannalla ja lähellä Maspalomasin dyynejä. Tästä hotellista ei malta poistua.

Viikon matkaetu!

Varaa nyt ja saat 50 € alennuksen/hlö kaikista Tammikuun rantalomista Gran Canarialle, Teneriffalle, Fuerteventuralle ja Madeiralle!

Etu on voimassa 26.9. saakka, koskee vain uusia varauksia. Matkustusaika 1.-31.1.2022.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 henkilölle. Deluxe-huoneita, Unique 2-3 henkilölle. Juniorsviittejä, Unique 2-4 henkilölle, joista 2 lasta. Sviittejä, Unique 2-4 henkilölle, joista 2 lasta. Sviittejä 2-3 hengelle. Perhehuoneita 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hyvä sijainti ja hotellin hyvä ilmapiiri.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 7218 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Lopesan Costa Meloneras on rakennettu kauniiseen siirtomaatyyliin ja sen inspiraationa ovat toimineet Las Palmasin ikoninen Catalina hotelli sekä Kuuban Havannassa sijaitseva Hotel Nacional. Hotellissa on noin 76 000 m2 trooppinen ja rehevä puutarha, jossa on yli 800 palmua. Täällä on useita altaita, joista osa lämmitetään vähintään +20 asteisiksi marraskuusta huhtikuuhun. Lämmitetyissä altaissa veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja allaspyyhkeet. Pyyhkeen vaihto 1 euroa, tuotto käytetään hyväntekeväisyyteen.

Hotellin buffetravintola Gastro buffet Alamedassa on kolmetoista asemaa, joissa ruoka valmistetaan suoraan silmiesi edessä. Hotellissa on myös kaksi à la carte -ravintolaa (eivät sisälly puolihoitoon). Nihon tarjoaa japanilaista ruokaa ja teppanyakia, ja La Tosca ravintola italialaista ruokaa. À la carte -ravintoloihin vaaditaan pöytävaraus ja siistit vaatteet (pitkät housut miehille). Hotellissa on myös useita baareja ja snackbaareja. Hotellin edustalla, El Faron bulevardilla, on kuuluisa argentiinalainen grilliravintola El Churrasco ja kahvila El Mar, joka on täydellinen paikka illallisen jälkeiselle drinkille. Viihdettä useina iltoina viikossa.

Hotellin spa on yksi Euroopan upeimmista ja siellä on sauna, hamam, jääluola, Himalajan suolasauna ja kellunta-allas, sekä aurinkoterassi neljällä uima-altaalla. Laaja valikoima rentouttavia hoitoja ja hierontoja. Kylpylä toivottaa tervetulleeksi kaikki yli 18-vuotiaat aikuiset.

Kuntosali lisämaksusta. Jos haluat pelata golfia, saavat hotellin asukkaat alennusta Meloneras Golf by Lopesanista ja Maspalomas Golfista. Hotellin aktiviteettitiimi järjestää päivittäistä ohjelmaa ja kilpailuja. Osa aktiviteetteista ovat maksua vastaan. Hotellilla on oma englanninkielinen lastenkerho 4-12-vuotiaille lapsille. Elokuvateatteri, kampaamo, minimarket ja matkamuistomyymälöitä. Aurinkoterassi naturisteille. Maspalomasin rannalle noin 300 metriä, hotellin suuren koon vuoksi matka rantaan voi vaihdella huoneen sijainnin mukaan. Hotellin edustalla olevaa jalkakäytävää pitkin voi kävellä San Agustiniin. Läpikulkuliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Joulun (25.12) ja uudenvuoden juhlaillalliset ovat lisämaksullisia. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli haluat ostaa puolihoidon joulun ja uudenvuoden ajalle.

Hyvä tietää

Hotellin spa on suljettu 31.10.2021 asti.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.