Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,8 10:stä Perustuu 905 arvioon
Kokonaisuus
 
8,8 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,3 / 10
Huone/huoneisto
 
8,5 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Isot uima-altaat
-
Allasbaarissa olisi voinut olla laadukkaampi tarjonta (vaikka myytävänä olisi vain esim. hampurilaisia, niin niiden hampurilaisten pitäisi olla laadukkaampia kuin mitä olivat). Muutoin ravintolat huippuluokkaa.

Vahvistettu asiakas: 2024-03-23


9 10:stä

+
-
Huone ensimmäisessä kerroksessa hissi- ja porrasaulan vieressä aiheutti huoneeseen kovasti melua

Vahvistettu asiakas: 2024-03-23


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-03-23


10 10:stä

+
Henkilökunta erittäin ystävällistä eikä liian muodollista! Ruokailut, hotellin leikkisä tyylikkyys, Avaruus ja vehreys.
-
Huoneen valaistus kehno, varsinkin kylpyhuoneessa (meikkaus)

Vahvistettu asiakas: 2024-03-16


9 10:stä

+
Huippu allasalue, hyvä ruoka.
-
Huone oli vähän pimeä ja haisi kostealle, erityisesti pesutilat. Muuten ok.

Vahvistettu asiakas: 2024-03-09


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-03-09


9 10:stä

+
Uima-allas alue
-
Myyntiä tulisi enemmän, jos tarjoilijat kävisivät asiakkaiden luona uima-allas alueella paitsi river-altaalla, siellä oli hymyilevä mies joka kierteli asiakkaiden luona. Jos hotellilla on oma yksityistilaisuusilta, pitäisi siitä tiedottaa myös asiakkaille tai järjestää hotellin asiakkaille jotain ohjelmaa siksi ajaksi.

Vahvistettu asiakas: 2024-02-27


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-02-24


8 10:stä

+
Oma allas pääsy. Tuttu hotelli, johon oli helppo tulla. Uusi minimarketti helpotti lomailua.
-
Hotelli vaatisi pienä fiksailua. Jo pari vuotta sitten seinissä olleet kosteusvauriot pahentuneet. Ennen aamupalalla tarjoiltiin kahvi pöytään, ei enää. Altaassa lillui monta päivää samat paperit, joten sitä ei putsailtu. Huoneessa oli 3 pulloa vettä pöydällä, mutta jäi epäselväksi onko ne maksullisia vai ei. Ei juotu niitä. Suihkusaippuoita ei lisätty koko viikkoon. Ennen huoneeseen jätettiin aina suklaata tai jotain. Nyt ei mitään.

Vahvistettu asiakas: 2024-02-24


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-01-27


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Lopesan Baobab Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

85% matkustajista suositttelee

9354 arvostelua
Erinomainen
 
5962
Erittäin hyvä
 
2073
Hyvä
 
804
Ei kovin hyvä
 
275
Huono
 
240

Viimeisimmät 5 arviota

11.2.2024

Kirjoittanut Ari H

Täydellinen valinta

Olimme viikon Lopesan Baoab Resortissa ja olimme erittäin tyytyväisiä. Paikka sopii erinomaisesti niin lapsiperheille, pariskunnille kuin muillekin matkaajille. Ruoka oli loistavaa. Hotellin alueella oli kaikki tarpeellinen hyvään aurinkolomaan - uima-altaat, rantatuolit, ravintolat ja jopa kauppa. Hotellin henkilökunnan palvelutaso oli erittäin hyvä. Olimme matkalla kahden alle 4-vuotiaan lapsen kanssa ja meidät huomioitiin loistavasti. Ravintolassa meille järjestettiin vauvanruokaa ja järjestettiin oma rauhallinen paikka. Erityiskiitos Grratille loistavasta ja henkilökohtaisesta palvelusta!

 
8.12.2022

Kirjoittanut OlliFi11 Suomi

Loistava palvelu, mahtavat puitteet

Erinomainen hotelli loistavilla palveluilla. Todella iso hotelli, jossa riittää ihmeteltävää itsessään. Paljon palveluita, altaat erinomaisia. Palvelu on erittäin hyvää ja henkilökuntaa on paljon. Erilaisia ravintoloita ja vaareja sekä ohjelmaa riittää. Lasten palvelut monipuolisia.

 
15.1.2022

Kirjoittanut Markku J Tuusula, Suomi

Erinomainen hotelli perheille

Baobab on iso ja uoea hotelli, jolla on omaleimainen design. Uima-altaita on riittävästi (7 kpl sanovat, mutta isoja altaita taitaa olla 5 ja niistä vain 3 oli lämmitettyjä). Upea puutarha, jossa on paljon erilaisia kasveja. Meillä oli puolihoito ja siihen kuuluva aamiainen ja päivällinen olivat erittäin hyviä, laadukkaat raaka-aineet ja runsas valikoima. Päivällisellä 2 kokkia paistoi asiakkaan toivomuksen mukaisia ruokia (2 lihaa ja 2 kalaa tarjolla päivittäin). Huone oli iso, ja meille sattui 1.kerroksen huone (ei maan tasolla, vaan seuraava), jossa oli todella iso parveke. Ylemmissä kerroksissa parvekkeet ovat pienempiä. Näköala perushuoneessa oli kadulle, mutta se oli rauhallinen ja kohti rantaa. En maksaisi allasnäkymästä yhtään ekstraa. Hotellista pääsee sisäkauttakin kävelemään ostoskeskusalueelle, josta on lyhyt matka Melonerasin rantaan. Henkilökunta oli ystävällistä, siivous aivan loistavaa eikä melua kuulunut naapurihuoneista. Vahva suositus perheen lomaresortiksi.

 
29.2.2020

Kirjoittanut 552jake Oulu, Suomi

Vältä, jos olet keliaakikko

Hotelli on puitteiltaan ihan ok, mutta keliaakikon ruokailusta löytyy kovasti parannettavaa. Joudut odottamaan ja valikoima on suppea. Olimme ostaneet puolihoidon eli hintaan kuului aamiainen ja illallinen ilman mitään juomia. Ruokarajoitteiselle annetaan punainen kortti, joka tulee esittää ravintolassa. Aamiaisella oli yksi ainoa leipävaihtoehto, jonka lämmitystä ja pöytään tuontia piti odottaa 10-30 min. joka kerta. Buffetissa ei ollut mitenkään merkitty allergeeneja ja henkilökunta oli niin kiireistä, että ei toivoakaan, että olisi voinut saada selvitystä sopivista ruuista. Illallinen tilattiin aamiaisella valmiiksi listalta. Illallisella taas odotettiin ruokaa 15-30 min. Kala oli hyvää, liha sitkeää ja ruoka-annokset olivat todella pelkistettyjä ja kovin mauttomia. Ei kertaakaan esim. kastiketta. Yhtenä iltana sain tarjoilijan virheestä johtuen tavallista olutta gluteenittoman sijaan. Olin vuorokauden tosi kipeänä ja jouduimme pysyttelemään loppuajan hotellin lähettyvillä. Hotellin korvaus oli anteeksipyyntö parin pienen viinipullon kera ja tarjous lounaasta kahdelle päivällem jota emme hyväksyneet. Loppujen lopuksi korvaus oli 4 kpl gluteenitonta olutta ja 2 kpl vesipulloja. Aika pieni korvaus pitkäaikaisesta vahingosta, joka minulle aiheutui. Aiemmin Espanjassa matkustaessamme olen hotelleissa saanut monipuolisemman valikoiman syötävää ja hyvän opastuksen, mitä voi syödä. Emme missään nimessä olisi tulleet tähän hotelliin, jos olisimme tienneet, miten siellä toimitaan erikoisruokavalioiden kanssa. Arvosana on ykkönen johtueni hotellin suhtautumisesta aiheuttamansa vahingon korvaamiseen.

 
12.1.2020

Kirjoittanut rikum2015 Helsinki, Suomi

Uudelleen täällä, erinomainen edelleen

Vuosi sitten käytiin täällä ja nyt oltiin uudelleen. Paikka on entisensä, wow-efekti oli toki laimentunut hieman kun tiesi mihin tulee. Odotukset olivat korkealla joka yleensä ennakoi pettymystä, tällä kertaa fiilis oli edelleen korkealla ja kaikki toimi erinomaisesti. Uudelle kävijälle edelleen samat vinkit kuin aiemmin: lämmin huppari/paita tms. mukaan erityisesti jos aikoo nauttia aamiaisen ennen kymmentä ja myös illalliselle, ja henkinen valmistautuminen siihen että valaistus on astetta tunnelmallisempi. Ensi vuoden reissua ja vaihtelua ajatellen pienenä pulmana, on vaikea keksiä parempaa majapaikkaa kuin tämä.