Don Carlos

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Hotelli Don Carlos on erinomainen vaihtoehto kun haluat majoittua aivan ihanan hiekkarannan vieressä. Pidetty keskitason hotelli sijaitsee Las Palmasin keskustassa kävelykadulla ilman häiritseviä liikenteen ääniä. Hotelli on suosittu, joten varaus kannattaa tehdä jo hyvissä ajoin!

VIIKON MATKAETU

Hyödynnä -50€/hlö matkaetu ensi kesän lomasta tähän kohteeseen. Varaa nyt!

Koskee vain uusia varauksia. Etu voimassa 29.2.2024 saakka.

Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle/1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Suurehkoja yksiöitä 1-3 hengelle. Remontoituja yksiöitä 1-3 hengelle. Yksiöitä valokuiluun päin 2 hengelle. Remontoituja yksiöitä valokuiluun päin 2 hengelle. Remontoituja suurehkoja yksiöitä 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hotellin/huoneen sijainti.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 18 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Don Carlos on tunnettu ja pidetty huoneistohotelli erinomaisella paikalla Las Canterasin rannalla. Sijainti on keskeinen mutta rento, sillä hotelli sijaitsee kävelykadulla ilman häiritsevää liikennettä.

Noin 900 metriä Santa Catalinan puistoon. Saavuttaessa ja lähtiessä bussi pysähtyy noin 100 metrin päähän hotellilta ja matkatavarat tulee kuljettaa tämä matka itse. Erilaiset tapahtumat rantakadulla voidaan kokea häiritsevänä. Rajoitettua paikallisliikennettä.

Ateriat

  • Ei aterioita.

Hotellit Las Palmas

Cristina by Tigotan Las Palmas

Cristina by Tigotan Las Palmas -hotelli sijaitsee aivan 3Las Canteras-rannan tuntumassa. Lähellä on myös Santa Catalinan puisto, ja sen ulkoilmaravintolat. Mukavassa kaupunkihotellissa on viihtyisä ilmapiiri ja mukava allas hotellin terassilla. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat matkustajat.

Bull Reina Isabel & Spa

Bull Reina Isabel & Spa on tunnettu hotelli loistavalla paikalla aivan Las Canteraksen rantakadulla. Katolla on suolavesiallas, aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allasbaari. Auringossa lekottelu onnistuu myös Atlantin rannalla, sillä vieraille on varattu aurinkotuoleja rannalta hotellin edustalla.

Art Las Palmas

Art Las Palmas on viihtyisä rakennettu hotelli, jossa on tilavia ja moderneja huoneistoja. Majoitut lähellä ostosmahdollisuuksia, baareja ja viihtyisiä tapasravintoloita. Hotellilta on muutaman minuutin matka Las Canterasin rannalle ja kävelymatka tunnettuun Parque de Santa Catalinaan.

Boutique Hotel Cordial Plaza Mayor de Santa Ana

Boutique Hotel Cordial Plaza Mayor de Santa Ana – ainutlaatuinen hotelli historiallisen La Veguetan vanhankaupungin sydämessä Las Palmasissa. Hotelli sopii sinulle, joka haluat kokea Gran Canarian tuntemattomamman puolen! Hotelli sijaitsee 1400-luvulla sijaitsevan Santa Anan katedraalin ja kauniin kaupungintalon välissä, ja hotellin kattoterassilta on upeat näkymät koko kaupunkiin. Tervetuloa!