Las Palmas kohdetiedot

Ruoka ja juoma:

Kahden ruokalajin illallinen juomineen maksaa keskimäärin 20 €/henkilö.

Lentokenttäkuljetus:

Bussimatka lentokentältä Las Palmasin ensimmäiseen hotelliin kestää noin 30 minuuttia. Apollomatkojen opas ei yleensä ole mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Tärkeää! Gran Canarialla golfbagien ja polkupyörien kuljetus tulee varata ennakkoon sekä lennolle että lentokenttäkuljetuksiin, jolloin niille voidaan taata paikka lentokenttäkuljetuksessa. Lentokenttäkuljetuksien hinta: Golfbägi 35 €, polkupyörä 35 €.

Rannat:

Las Palmasissa on legendaarinen Las Canterasin ranta, jonka edustalla oleva luonnonriutta vaimentaa rantaa kohti vyöryvät aallot.

Iltaelämä:

Las Palmas on Playa del Inglésin ohella toinen Gran Canarian viihdekeskuksista, joissa riittää viihdykettä. Molemmissa kaupungeissa on runsaasti baareja, diskoja, ravintoloita ja muita huvittelupaikkoja. Las Palmasissa on myös kasino.

Julkinen liikenne:

Saarella on hyvät paikallisbussiyhteydet. Takseja on runsaasti. Voit myös vuokrata auton.

Aktiviteetit:

Voit kokeilla Gran Canarialla erilaisia vesiurheilulajeja, esimerkiksi purjelautailua ja sukellusta. Tennistä, squashia ja minigolfia. Vuoristovaellusta, urheilukalastusta, paintballia, laskuvarjohyppyä ja keilausta. Saarella on myös useita hyviä 18-reikäisiä golfkenttiä.

Hyvä tietää:

Las Palmasissa järjestetään vuosittaiset karnevaalit 15.2-10.3.2019. Karnevaalien aikaan kaduilla on myöhään yöhön musiikkia ja tanssia. Lisäksi osa kaduista suljetaan, joka voi vaikuttaa lentokenttäkuljetuksiin sekä myös siihen, että osa busseista ei pääse hotellille saakka. Kysy tarkempaa tietoa karnevaalien ajankohdasta Apollomatkojen asiakaspalvelusta.