Fuerteventura – Apollomatkojen asiakkaiden kokemuksia

Fuerteventuran saari on Kanariansaarista toiseksi suurin.  Fuerteventura on tunnettu erityisesti pitkistä hiekkarannoistaan, ja saarta pidetään auringonpalvojien paratiisina. Saarella ei ole kuitenkaan niin paljon lomailijoita kuin naapurisaarilla, joten lomakylien ulkopuolella voi tutustua aitoon kanarialaiseen elämänmenoon. Saaren länsireunan rannat ovat erityisesti surffaajien suosiossa, tarkoittaahan saaren nimikin kovaa tuulta. Saaren kaunis ja jopa karu luonto houkuttelee puoleensa kävelijöitä ja vaeltajia. Myös liikuntakeidas Playitas sijaitsee Fuerteventuralla.

Kokemuksia Fuerteventuran Playitas Aparthotel -hotellista

Hotellin saamien asiakasarvioiden kokonaisarvosana 8.3 /10

"Herkullinen, monipuolinen ruoka. Loistavat liikuntamahdollisuudet. Viihtyisä ympäristö istutuksineen. Kaikki tarvittava alueella" - Marika, Lahti.

"Monipuoliset urheilumahdollisuudet, kaunis ja rauhallinen ympäristö, tilava huoneisto. Kissakahvila - mahdollisuus hoitaa ja silitellä kissoja - lasten ykkössuosikkipuuha!" - Tuulikki, Espoo.

Lue lisää kokemuksia hotellista

 

Kokemuksia Fuerteventuran Sheraton Beach, Golf & Spa  -hotellista

Hotellin saamien asiakasarvioiden kokonaisarvosana 8.8 /10

"Hotellin sijainti lentokentän lähellä ja rannan tuntumassa. Allasalueen väljyys sekä vihreys ja viihtyvyys. Vastaanotossa aina riittävästi henkilökuntaa palvelemassa hotellivieraita. Mukavaa, että hotellissa oli huomioitu lapsiperheet, mutta myös aikuisille löytyi esim. aamiaisella oma rauhallinen paikka nauttia runsaasta ja maukkaasta aamiaisesta." - Pälvi, Helsinki.

"Lähellä kahta golfkenttää. Erittäin hyvä aamiainen. Kävelymatkalla (max. 2 km) oli 4-5 hyvää ruokaravintolaa. Oli siellä Mäkkärikin joka sitä kaipaa." - Harri, Espoo.

Lue lisää kokemuksia hotellista

 

Miksi valita pakettimatka?

  • Valmismatkapaketti sisältää lennot ja hotellin
  • Valikoidut hotellit suosituissa lomakohteissamme
  • Usein suorat lennot kohteeseen
  • Apollomatkojen opaspalvelut paikan päällä