Surffikurssit La Paredissa

La Paredin surffikurssilla opit surffauksen alkeet loman aikana. Hotellissa toimii Wellenkind Surf School, joka järjestää surffikursseja niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin surffareille. Valittavanasi on kolme erilaista kurssivaihtoehtoa.

La Paredin 1, 3 ja 5 päivän surffikurssit sopivat koko perheelle. Kurssien ohjaajat ovat koulutettuja surffaus-ammattilaisia sekä hengenpelastajia. Ohjaaja on aina ryhmän mukana vedessä. Ranta, jolla kurssit pidetään sijaitee noin 400 metrin kävelymatkan päässä hotellista. Kurssiryhmät ovat pieniä. Kurssien kieli: Englanti.

Surffaus La Paredissa

Beach break
Wave quality: 3 / 5
Wave direction: Oikea & vasen
Ranta & Pohja: Hiekkaa
Taso: Aloittelijat & kokeneet
Ruuhka: Ei ole


Surffikurssit La Paredissa

Valittavana kolme vaihtoehtoa: Kokeilu (1 kerta), 3 päivän kurssi sekä 5 päivän kurssi.

Voit lisätä surffikurssin varauksellesi varauksen yhteydessä tai Minun lomani -sivulta. Kurssit on varattavissa myös paikan päällä, mutta ovat silloin hieman kalliimpia.

Mikäli varaat 3 tai 5 päivän surffikurssin kotoa ennen lomaasi ja suoritat kurssin onnistuneesti (kurssin ohjaaja arvioi onko kurssi suoritettu hyväksytysti), pääset vapaasti käyttämään surffivarusteita loppuloman aikana (soft board, märkäpuku, hihna ja vaha). Kokeneemmille surffaajille on tarjolla myös "kertauskurssi", jonka suoritettuaan saa käyttää surffivarusteita maksutta loppuloman aikana (soft board, märkäpuku, hihna ja vaha). Muut varusteet ovat varattavissa ja maksettavissa paikan päällä. Mikäli tuot omat varusteet mukanasi, muista varata niille kuljetus lennolle ja lentokenttäkuljetukseen.

Kokeilukurssi

1 kerta, kesto noin 4 tuntia
Soveltuu: Aloittelijoille
Hinta: 50 € /hlö

Oletko aina halunnut kokeilla surffausta? La Paredin ranta on täydellinen paikka aloittelijoille ja kokeilukurssista on helppo aloittaa. Ja jos innostut lajista, voit varata jatkoksi 3 päivän kurssin. 

Lisää kurssi varaukseen

3 päivän kurssi

3 kertaa, à 4 tuntia/kerta
Soveltuu:
Aloittelijoille ja kokeneemmille
Hinta: 140 € /hlö

Opi surffauksen perusteet tai hio taitojasi. Kurssilla saat omalle tasollesi sopivaa opastusta. 3 päivän kurssin aikana opit perusteet ja voit jatkaa harrastusta omin päin.

Lisää kurssi varaukseen

5 päivän kurssi

5 kertaa, à 4 tuntia/kerta
Soveltuu: Aloittelijoille ja kokeneemmille
Hinta: 200 € /hlö

Opi surffauksen perusteet, ja kehity lajissa ammattimaisten ohjaajiemme opastuksella. 5 päivän kurssin aikana opit perusteet ja myös taitosi kehittyvät, ja olet valmis uusin surffiseikkailuihin.

Lisää kurssi varaukseen

Tärkeää tietoa kursseista

Uimataito: Uimataito on vaatimuksena kurssille osallistumiseen.
Ikä: Kurssille voivat osallistua yli 5-vuotiaat. Huomaa kuitenkin että 5-10-vuotiailla tulee kokoajan olla huoltaja mukana vedessä.
Kurssipäivien kesto: Kurssipäivät kestävät noin 3-4 tuntia, sisältäen kävelyn rannalle/rannalta. Vedessä ollaan vähintään 2 tuntia/kurssipäivä.
Varusteet: Kaikki tarvittavat varusteet, kuten lauta ja märkäpuku sisältyvät hintaan.
Kieli: Kaikki kurssit pidetään englanniksi.
Kuljetukset: Kuljetukset sisältyvät hintaan, mikäli sääolosuhteiden vuoksi joudutaan vaihtamaan rantaa.