Barcelo Fuerteventura Thalasso Spa

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Tervetuloa hiljattain remontoituun Barcelo Fuerteventura Thalasso Spa:han! Hotelli sijaitsee loistavalla paikalla Caleta de Fustessa lähellä rantaa Fuerteventuralla. Kaikki huoneet ja suuri osa yleisistä tiloista on kunnostettu. Hotellilla on tarjolla monipuolisesti aktiviteetteja koko perheelle ja ihana spa, jossa rentoutua.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta. Deluxe -huoneita 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta. Deluxe -huoneita jacuzzilla 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 12207 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 900 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Kauniisti remontoitu hotelli, joka sijaitsee rannan vierellä Caleta de Fustessa, Fuerteventuralla. Hotellin allasalueella on kaksi suolavesiallasta aikuisille ja kaksi lapsille, joista yksi on matala kahluuallas kahdella vesiliukumäellä perheen pienimmille. Yksi isommista altaista sekä kahluuallas on lämmitetty talvikaudella vähintään 20 asteeseen. Altaan lämpötila saattaa vaihdella aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Maksuttomia aurinkotuoleja, -varjoja ja pyyhepalvelu. Hiljattain remontoitu allas-/snackbaari.

Remontoitu aula ja aulabaari, jossa alueet perheille, pariskunnille ja ryhmille. Sisustuksessa on yhdistelty maanläheisiä värejä ja puupintoja. Hiljattain remontoidussa buffetravintolassa tarjoillaan espanjalaisia ja paikallisia erikoisuuksia aamiaisella, lounaalla ja illallisella.

Ihana Thalassospa-keskus, jossa sisä- ja ulkoaltaita hierontatoiminnoin, sauna, höyrysauna ja hoitoja lisämaksusta. Hotellin span ikäraja 16 vuotta. Maksuton kuntosali. Useita aktiviteetteja, kuten padel, tennis, pöytätennis, petanque, jalkapallo, koripallo, lentopallo ja vesipolo päivisin ja ohjelmaa iltaisin. Hotellin ylläpitämä lastenkerho englanninkielisen henkilökunnan johdolla 4-12 -vuotiaille lapsille.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Matkamuistomyymälä. Pysäiköintimahdollisuus hotellialueella. Lähellä myymälöitä ja ravintoloita. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Puolihoito, jouluillallinen (25.12.) ja uudenvuoden illallinen. All Inclusive lisämaksusta.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä, ravintola Maxorata.
  • Lounaspöytä, ravintola Maxorata.
  • Illallispöytä, ravintola Maxorata.
  • Välipaloja, Bar Aloesin All Inclusive-kulma, klo 11.00-17.00.
  • 30 % alennus Bar Aloen snack-menusta.
  • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia sekä valikoituja kansainvälisiä juomia, klo 10.00-23.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 saakka lähtöpäivänä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.