Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort

  • Tasokkaita ravintoloita
  • Suuri Thalasso-spa
  • Perheystävällinen

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort on korkeatasoinen hotelli, jonka nimi kertoo kaiken! Täällä voit nauttia hyvästä palvelusta, josta Sheraton on tunnettu - keskellä pitkää hiekkarantaa, lähellä 18-reikäistä golfkenttää ja hotellin suurella spa -osastolla on useita hoitoja, joista valita.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Deluxe -huoneita 2-3 hengelle. Perhehuoneita 4 hengelle, joista 2 lasta. Deluxe -perhehuoneita 4 hengelle, joista 2 lasta. Premium juniorsviittejä 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Deluxe juniorsviittejä 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hyvä sijainti, rauhallinen hotelli
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 4228 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 20 m
Keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort on perheystävällinen ja hieno hotelli, joka sijaitsee loistavalla paikalla hienolla hiekkarannalla Caleta de Fustessa. Lähistöllä on kaksi golfkenttää.

Ihana allasalue, jossa on kolme uima-allasta. Yksi allas on lämmitetty vähintään +20 asteeseen. Altaan lämpötila saattaa olla matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Erillinen lastenallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja altaalla, lisämaksusta rannalla. Maksuton pyyhepalvelu. Allasbaari.

Hotellin ylläpitämä leikkipaikka ja lastenkerho 4-12 -vuotiaille lapsille (lastenkerho avoinna kuutena päivänä viikossa). Lastenkerhossa on myös erillinen osa alle 4-vuotiaille lapsille, jossa lapset voivat leikkiä vanhempiensa kanssa.

Buffetravintola ja kolme à la carte-ravintolaa. El Faro tarjoaa välimerellistä ruokaa ja Wok & Zen tarjoaa aasialaisia makuja. (Huoliteltu pukeutuminen illallisaikaan, miehillä pitkät housut). Ravintolat ovat avoinna vuorotellen joka toinen päivä. Yhden päivän viikosta ravintolat ovat kiinni. La Veranda on auki lounasaikaan klo 12.00-17.00 ja drinkkejä on saatavilla klo 10.30-19.00.

Pianobaari ja baari. Esityksiä ja elävää musiikkia. Tennis ja minigolf lisämaksusta. Maksuton beach volley ja kuntosali. Pieni kuntosali on avoinna ympäri vuorokauden. Kuntosalin ikäraja 16 vuotta. Multicourt jalkapallolle ja koripallolle. Suuri Thalasso-spa (ikäraja 18 klo 13.30 jälkeen). Sisäänpääsy ja hoidot, sauna, hamam ja jacuzzi lisämaksusta. Kaunessalonki ja kampaaja. Maksuton wifi ja tietokoneita hotellin business centerissä. Huonepalvelu klo 7.00-22.00 ja pesulapalvelu lisämaksusta. Maksuton hotellikuljetus Fuerteventura Gold Clubille ja Castilloon. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Deluxe -huoneet, kahden hengen huoneet, perhehuoneet, deluxe -perhehuoneet, deluxe juniorsviitit: Aamiaispöytä. Puolihoito, puolihoito extra tai täysihoito lisämaksusta.

Premium juniorsviitti: Puolihoito sisältyy. Puolihoito extra tai täysihoito lisämaksusta.

Puolihoidon ateriat nautitaan buffetravintolassa. Puolihoito extraan ja täysihoitoon sisältyy yksi à la carte-ateria viikossa.

Puolihoitoon, puolihoito extraan tai täysihoitoon sisältyy joulun illallinen (25.12.) ja uudenvuoden illallinen.

Hyvä tietää

Lapset ja nuoret alle 18 vuotta vain huoltajan seurassa.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Perhehotelleissamme on aina

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
  • Lastenallas tai oma osa lapsille
  • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
  • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Caleta de Fuste

Elba Sara

Elba Sarassa pääset rentoutumaan hyvän palvelun ja monipuolisten palveluiden äärelle. Hotelli on lapsiystävällinen, ja siellä on leikkipaikka, lastenallas, minigolf sekä lastenkerho. Voit valita majoitutko raikkaissa kahden hengen huoneissa tai juniorsviiteissä, jotka sijaitsevat meren tuntumassa. Hotellin läheisyydessä on saaren parhaat golfkentät.

Puerto Caleta

Puerto Caleta on viihtyisä huoneistohotelli kävelymatkan päässä hiekkarannalta Caleta de Fusten lahdella. Valoisa ja tilava huoneistohotelli on mainio rentoutumispaikka. Muihin Fuerteventuran paikkoihin pääset tutustumaan kätevästi esimerkiksi vuokra-autolla.

Casthotels Fuertesol Bungalows

Casthotels Fuertesol Bungalows on yksinkertainen, hieman kulunut hotelli keskustassa, viihtyisässä Caleta de Fusten lomakohteessa. Hotellissa on suuri allas lastenosiolla sekä allasbaari, jossa tarjolla on yksinkertaisia annoksia. Matala Playa de Castillon hiekkaranta on lyhyen kävelymatkan päässä.

Barcelo Fuerteventura Mar

Tervetuloa hiljattain remontoituun Barcelo Fuerteventura Mar hotelliin! Hotelli sijaitsee loistavalla paikalla Caleta de Fustessa lähellä rantaa Fuerteventuralla. Kaikki huoneet ja suuri osa yleisistä tiloista on kunnostettu. Hotellilla on tarjolla monipuolisesti aktiviteetteja koko perheelle ja ihana spa, jossa rentoutua.