Deluxe -huone

Tilavia ja tyylikkäästi sisustettuja deluxe -huoneita, jotka sijaitsevat ylemmissä kerroksissa. Lisävuodemahdollisuus taitettavasta vuoteesta. Tv satelliittikanavilla. Minibaari ja kahvin tai teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, silityslauta ja -rauta. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että lapset alle 2 vuotta lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 49-53 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Juniorsviitti deluxe

Tilavia juniorsviittejä, jotka koostuvat yhdestä huoneesta jossa pöytä, sohvaryhmä ja kaksi vuodetta. Ylellinen marmorikylpyhuone, jossa jacuzzi ja erillinen suihku. Lisävuodemahdollisuus taitettavasta vuoteesta. Tv satelliittikanavilla. Minibaari ja kahvin tai teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Amme/suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että lapset alle 2 vuotta lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 70 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä, joista 1 lapsi.

Juniorsviitti premium

Tilavia juniorsviittejä, jotka koostuvat yhdestä huoneesta jossa pöytä, sohvaryhmä ja kaksi vuodetta. Ylellinen marmorikylpyhuone, jossa jacuzzi ja erillinen suihku. Lisävuodemahdollisuus taitettavasta vuoteesta. Tv satelliittikanavilla. Minibaari ja kahvin tai teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Amme/suihku ja wc. Hiustenkuivain, silityslauta ja -rauta. Terassi tai parveke puutarhanäkymällä. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että lapset alle 2 vuotta lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 70 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Tilavia ja tyylikkäästi sisustettuja kahden hengen huoneita ensimmäisessä kerroksessa. Lisävuodemahdollisuus taitettavasta vuoteesta. Tv satelliittikanavilla. Minibaari ja kahvin tai teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, silityslauta ja -rauta. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että lapset alle 2 vuotta lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 49 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Perhehuone

Tilavia ja tyylikkäästi sisustettuja perhehuoneita, jotka sijaitsevat ylemmissä kerroksissa. Tv satelliittikanavilla. Minibaari ja kahvin tai teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, silityslauta ja -rauta. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että lapset alle 2 vuotta lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 4 henkeä, joista 2 lasta.

Perhehuone deluxe

Tilavia ja tyylikkäästi sisustettuja deluxe -perhehuoneita, jotka koostuvat kahdesta deluxe -huoneesta väliovella. Tv satelliittikanavilla. Minibaari ja kahvin tai teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, silityslauta ja -rauta. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että lapset alle 2 vuotta lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 98-106 neliötä.
Soveltuu enintään: 4 henkeä, joista 2 lasta.