Barcelo Fuerteventura Castillo

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Barcelo Fuerteventura Castillo on hiljattain remontoitu hotelli, joka muistuttaa pientä kylää bungaloweineen ja monine palveluineen. Hotelli sijaitsee lähellä rantaa, ja täällä majoitut mukavissa huoneistoissa. Hotellilla on hieno allasalue, josta on näkymät merelle. Allasalueelta löytyy myös erillinen lastenallas ja hotellin alueella on oma lastenkerho. Barcelo Fuerteventura Castillossa majoittuvat voivat käyttää kaikki naapurihotelli Barcelo Fuerteventura Marin palveluita.


Huonetyyppi

Kaksioita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Allasvalikoima oli runsas, oma ihana ja iso bungalow, isot sängyt, upeat maisemat ja hyvä sijainti
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 8905 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 900 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Barcelo Fuerteventura Castillossa on allasalue, jossa on kaksi allasta ja merinäköala. Yksi altaista on lämmitetty noin 24 asteiseksi marraskuusta maaliskuuhun. Altaan lämpötila voi laskea muutamalla asteella aamuisin, iltaisin ja huonommilla ilmoilla. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allaspyyhkeet panttimaksua vastaan ja vaihto lisämaksulla. Allasbaari ja snack-baari, joista saa yksinkertaisia aterioita. Erillinen lastenallas, jonka lähellä on lastenkerho.

Hotellin alueella on kaksi noutopöytäravintolaa, meksikolainen á la carte -ravintola, italialainen pizzeria sekä aasialainen ravintola. Siisti pukeutuminen - pitkät housut miehille.

Rantalentopallo. Minigolf, tennis ja padel lisämaksusta. Wellnes-keskus (ikäraja k-16), jossa on lisämaksusta käytettävissä spa, sisä- ja ulkoallas, sauna ja paljon muuta. Kuntosali ja koripallo. Allasalueella on lastenkerho 4-12 vuotiaille lapsille, jossa on englanninkielinen henkilökunta. Leikkipaikka.

Maksuton wifi koko hotellin alueella. Suuri hotellialue, eri palveluiden välillä saattaa olla enintään n. 10 minuutin kävelymatka. Kävelymatkan päässä (900m) Caleta de Fusten keskustasta. Ranta hotellin vieressä. Rannalla on saatavilla lisämaksusta aurinkotuoleja ja -varjoja. Ranta on hieman kivinen, uimakenkiä suositellaan.

Löydät tietoa aukioloajoista, aktiviteeteista ja paljon muuta hotellin sovelluksesta. Lisätietoa paikan päällä.

Hotellin tilat jaetaan sisarhotelli Barceló Fuerteventura Marin kanssa, joten Barcelo Fuerteventura Castillon asiakkaat voivat käyttää Barcelo Fuerteventura Marin tiloja.

Ateriat

 • Ei aterioita.

Lisämaksusta:

 • Aamiaispöytä
 • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)
 • All Inclusive

Puolihoidon ja All Inclusiven hintaan sisältyy jouluillallinen (25.12.) sekä uuden vuoden illallinen.

All Inclusive

Lisämaksulliseen All Inclusive -palveluun kuuluu:

 • Aamiaispöytä, klo 7.30–10.30.
 • Lounaspöytä, klo 13.00–15.00.
 • Illallispöytä klo 18.30–21.30.
 • Välipalaa
 • Rajoittamattomasti paikallisia juomia, virvoitusjuomia, drinkkejä, viiniä ja olutta hotellin baareista klo 10.00-23.00.

Muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamista varten on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 saakka.

Perhehotellit

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky
 • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Caleta de Fuste

Elba Sara Beach & Golf Resort

Elba Sarassa pääset rentoutumaan hyvän palvelun ja monipuolisten palveluiden äärelle. Hotelli on lapsiystävällinen, ja siellä on leikkipaikka, kahluuallas lapsille, minigolf sekä lastenkerho. Voit valita majoitutko raikkaissa kahden hengen huoneissa tai juniorsviiteissä, jotka sijaitsevat meren tuntumassa. Hotellin läheisyydessä on saaren parhaat golfkentät.

Casthotels Fuertesol Bungalows

Casthotels Fuertesol Bungalows on yksinkertainen, hieman kulunut hotelli keskustassa, viihtyisässä Caleta de Fusten lomakohteessa. Hotellissa on suuri allas lastenosiolla sekä allasbaari, jossa tarjolla on yksinkertaisia annoksia. Matala Playa de Castillon hiekkaranta on lyhyen kävelymatkan päässä.

Barcelo Fuerteventura Mar

Tervetuloa raikkaaseen Barcelo Fuerteventura Mar -hotelliin! Hotelli sijaitsee loistavalla paikalla Caleta de Fustessa lähellä rantaa Fuerteventuralla. Hotellilla on tarjolla monipuolisesti aktiviteetteja koko perheelle ja ihana spa, jossa rentoutua. Varaa myös puolihoito tai All Inclusive, jos kaipaat lisämukavuutta lomaasi! Barcelo Fuerteventura Marissa majoittuvat voivat käyttää myös kaikkia naapurihotelli Barcelo Fuerteventura Castillon palveluita.

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort on korkeatasoinen hotelli, jonka nimi kertoo kaiken! Täällä voit nauttia hyvästä palvelusta, josta Sheraton on tunnettu - keskellä pitkää hiekkarantaa, lähellä 18-reikäistä golfkenttää ja hotellin suurella spa -osastolla on useita hoitoja, joista valita.

Barcelo Fuerteventura Royal Level

Barcelo Fuerteventura Royal Level toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat vieraat, ja se onkin täydellinen valinta pariskunnille ja ystäväporukoille, jotka haluavat viettää rentouttavan loman meren äärellä. Mukavuutta lisää lämmitetty uima-allas ja hintaan sisältyvä puolihoito.

Smy Tahona Fuerteventura

Smy Tahona Fuerteventurassa majoitut tilavissa perhehuoneissa, ja nautit lomapäivistä hotellin kolmella altaalla. Viidentoista minuutin kävelymatkan päässä on mukava Caleta de Fusten ranta, joka on lähellä keskustaa ja sen ravintoloita, baareja ja ostosmahdollisuuksia.

Broncemar Beach

Broncemar Beach on siisti ja tyylikäs hotelli aivan Caleta de Fusten keskustassa. Hotellilla on useita uima-altaita, ja rannalle on vain kävelymatka. Täällä majoitut mukavissa huoneissa tai huoneistoissa.

Caybeach Caleta

Caybeach Caletasta Caleta Fursten leveälle ja pitkälle hiekkarannalle on vain lyhyt kävelymatka. Rentouttava allasalue sekä viihtyisät huoneistot odottavat sinua hotellissa, ja voit valita, valmistatko itse ruokaa vai käytkö hotellin ravintolassa tai allasbaarissa. Aikuisia varten on kuntosali ja perheen nuorimmille oma uima-allas ja hauska lastenkerho.