Kokemuksia Barcelo Fuerteventura Castillo -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,3 10:stä Perustuu 93 arvioon
Kokonaisuus
 
8,3 / 10
Puhtaus
 
8,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,3 / 10
Huone/huoneisto
 
8,5 / 10
Palvelu
 
8,5 / 10

Viimeisimmät arviot


3 10:stä

+
-
Ilmastointi ei toimi

Vahvistettu asiakas: 2024-03-04


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-02-05


10 10:stä

+
Allasvalikoima oli runsas, oma ihana ja iso bungalow, isot sängyt, upeat maisemat ja hyvä sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2024-01-29


8 10:stä

+
Alueella runsaasti erilaisia aktiviteettimahdollisuuksia.
-
Keittiövarustus puutteellinen.

Vahvistettu asiakas: 2024-01-22


8 10:stä

+
Sijainti, palvelut
-
Muovisen raapivan rannekkeen käyttöpakko

Vahvistettu asiakas: 2024-01-22


9 10:stä

+
Kaikki toiveet bungalovin sijainnista, jotka lähetin etukäteen hotellille, toteutettiin.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-12-18


8 10:stä

+
Sijainti, kylämäisyys
-

Vahvistettu asiakas: 2023-02-06


9 10:stä

+
Hyvätasoinen hotelli. Mukavat ravintolat joissa hyvä ruoka. Voisin mennä uudestaan!
-

Vahvistettu asiakas: 2023-01-09


9 10:stä

+
Rauhaĺlinen siisti tilava
-

Vahvistettu asiakas: 2022-12-05


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Barcelo Fuerteventura Castillo -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

74% matkustajista suositttelee

8886 arvostelua
Erinomainen
 
3921
Erittäin hyvä
 
2970
Hyvä
 
1286
Ei kovin hyvä
 
454
Huono
 
255

Viimeisimmät 5 arviota

22.2.2023

Kirjoittanut ter0e Hämeenlinna, Suomi

Ihan jees

Kivat huoneet mikäli näkymät merelle. Kannattaa ottaa huone 2. Krs. Sängyt huonot, liian pehmeät ja ne on erilliset. Vastaanoton palvelu on aika kylmää ja saa aina jonottaa. Aamupala ok, mutta yksitoikkoinen. Palvelu hidasta. Vain yksi lämmitetty allas ja sekin naapurihotellissa. Aurinkotuolit aina varattu.

 
30.12.2019

Kirjoittanut 452jennik Helsinki, Suomi

Hyvä palvelu

Vieraimille joulukuussa kyseisessä hotellissa. Hotelli oli siisti ja siivous tehtiin päivittäin. Toisena iltana huomasimme torakat huoneessa. Saimme vaihdettua huonetta hienosti ja nopeasti. Huoneemme myrkytettiin. Olimme palaamassa takaisin huoneistoomme, mutta torakoita olikin siellä runsaasti enemmän. Kolmannella kerralla huoneemme olikin siisti, eikä torakoita ollut. Joustava ja mukava henkilökunta sekä siisteys oli hienoa lomalla. Olimme pettyneitä torakoihin, vaikka niitä runsaasti Kanarian saarilla onkin. Hotellialue todella laaja, mutta onneksi saimme lähekkäin olevat bungalowit perheemme kesken. Uima-altaita useita, yhdessä vain käytiin, jossa hieman puista tullutta roskaa, jonka olisin toivonut siivottavan pois. Kaikinpuolin kuitenkin hieno paikka.

 
26.2.2019

Kirjoittanut Liljamaa Turku, Suomi

Laajalle alueelle levittäytynyt monipuolinen hotellialue rannan läheisyydessä

Hotellialue viihtyisä ja melko lähellä palveluita, välillä kyllä musiikki kantautui huoneeseen, jonka seinät eivät kovin hyvin ääniä eristäviä. Tosin hotellialue hyvin laaja, joten osasta huoneita enemmän matkaa hotellin omiin palveluihin, osasta taas enemmän matkaa muihin palveluihin. Hotellialueella paljon pieniä mutkittelevia kujia, joten hetken kesti hahmottaa mistä pääsi lyhintä reittiä mihinkin. Huoneen terassi oli suojaisa, mutta toisen huoneen seinä ei ollut kaikkein miellyttävin näköala. Allasalueet viihtyisiä, mutta altaiden vesi kylmää (meriveden lämpöistä) ja suolaista. Yksi lämmitetty allas, mikä ei yhtä viihtyisä ja sekin tuntui viileällä ilmalla kylmältä. Plussaa oli ison rannan läheisyys ja viihtyisät ravintolat/baarit rannan kupeessa, jossa tosin viileällä ilmalla (helmikuussa) ei iltaisin ulkona tarjennut istuskella. Huoneet vähän vanhahtavia, vuodesohva epämukava eikä kaikille neljälle riittänyt omia peittoja - pyydettyämme lisäpeittoa saimme huovan ilman lakanoita. Buffet monipuolinen, mutta suomalaiseen makuun tarjonta ei kaikilta osin kovin maukasta ja lähes samat ruoat oli tarjolla joka päivä, joten kyllästyminen tapahtui nopeasti (sama tosin varmaan kaikissa buffeteissa). Aamupalan kuitenkin halusimme joka tapauksessa, joten puolihoito oli suhteessa niin edullinen että välillä kävimme vain haukkaamassa pientä välipalaa/iltapalaa/jälkiruokaa, se oli kuitenkin plussaa että vapaasti sai valita lounaan tai päivällisen. Ravintola oli kylläkin lähes aina aivan täynnä, ruuhkainen ja meluisa sekä tarjoilijat todella kiireisiä, joten rentouttavaa syöminen ei missään nimessä ainakaan ollut. Ok hotelli kaiken kaikkiaan, lapset tykkäsivät ainakin.

 
2.5.2018

Kirjoittanut SinikatriK

Täydellinen

Hotelli on laajalla alueella, mutta ympäristö todella kaunis, siisti ja hyvin hoidettu. Aurinkotuoleja runsaasti suurimmalla allas-alueella, muille altaille emme ehtineet edes mennä. Henkilökunta äärettömän ystävällisiä, ja animaatio team täydellinen. Iltaohjelma laadukasta ja ruoka erinomaista. Täydellinen loma !!

 
3.4.2017

Kirjoittanut 822petrim Helsinki

Lomalla

Hyvä perus hotelli ystävällisellä henkilökunnalla. Iltavalaistus oli alueella hämärä, mutta se ei häirinnyt menoa. Hotellin sijainti oli erinomainen ja soveltuu mainiosti lapsiperheille. Lämmitetystä altaasta plussaa.