Smy Tahona Fuerteventura

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Smy Tahona Fuerteventurassa majoitut tilavissa perhehuoneissa, ja nautit lomapäivistä hotellin kolmella altaalla. Viidentoista minuutin kävelymatkan päässä on mukava Caleta de Fusten ranta, joka on lähellä keskustaa ja sen ravintoloita, baareja ja ostosmahdollisuuksia.

Ennakkovaraajan etu!

Varaa nyt talven lomamatka Braathens International Airwaysin lomalennoin Gran Canarialle tai Fuerteventuralle ja säästä -50 €/hlö!

Etu voimassa 31.7. saakka. Koskee lähtöjä 10.10.2024-12.4.2025 välillä. Koskee vain uusia varauksia.

Huonetyyppi

Perhehuoneita, joissa kaksi tavallista vuodetta, 2-3 hengelle. Perhehuoneita, joissa neljä tavallista vuodetta, 4-5 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

ujma- allas, ruoka,
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1800 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 600 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Smy Tahona Fuerteventuralla, joka sijaitsee Caleta de Fustessa, on kolme allasta, joista yhdessä on lastenosio. Altaiden ympärillä on aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeet panttia vastaan. Allaspyyhkeiden vaihto lisämaksusta. Allasbaari Oasis, josta saatavilla juomia ja yksinkertaisia aterioita päiväsaikaan.

Noutopöytäravintola MySea tarjoaa paikallisia ja kansainvälisiä aterioita aamiais-, lounas- ja illallisaikaan. Vincit Sport Barissa voit nauttia drinkkejä illallisen jälkeen. Päivä- ja iltaohjelmaa.

Maksuton wifi koko hotellissa. Lentoliikenne voidaan kokea häiritsevänä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)
  • All Inclusive

Puolihoitoon ja All Inclusiveen sisältyy myös uuden vuoden illallinen.

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä ravintola MySea:ssa, klo 07.30-10.30.
  • Välipaloja kuten voileipiä, hot dogeja, hampurilaisia, hedelmiä, leivoksia ja jäätelöä, klo 10.30-13.00.
  • Lounaspöytä ravintola MySea:ssa, klo 13.00-15.00.
  • Välipaloja kuten voileipiä, hot dogeja, hampurilaisia, hedelmiä, leivoksia ja jäätelöä, klo 15.00-18.00.
  • Illallispöytä ravintola MySea:ssa, klo 18.30-21.30.
  • Rajoittamattomasti paikallisia virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja juomia hotellin baareista, klo 10.30-23.00.

Muutoksia voi ilmetä. Tunnistautumista varten käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytössä klo 12.00 asti lähtöpäivänä.

Hyvä tietää

Hotellin ulkopuolella on tällä hetkellä tietöitä, jotka voidaan toisinaan kokea häiritseviksi. Tietöiden vuoksi bussikuljetus pysähtyy noin 100 metrin päässä hotellista. Matkatavarat kuljetetaan omatoimisesti.

Hotellit Caleta de Fuste

Elba Sara Beach & Golf Resort

Elba Sarassa pääset rentoutumaan hyvän palvelun ja monipuolisten palveluiden äärelle. Hotelli on lapsiystävällinen, ja siellä on leikkipaikka, kahluuallas lapsille, minigolf sekä lastenkerho. Voit valita majoitutko raikkaissa kahden hengen huoneissa tai juniorsviiteissä, jotka sijaitsevat meren tuntumassa. Hotellin läheisyydessä on saaren parhaat golfkentät.

Casthotels Fuertesol Bungalows

Casthotels Fuertesol Bungalows on yksinkertainen, hieman kulunut hotelli keskustassa, viihtyisässä Caleta de Fusten lomakohteessa. Hotellissa on suuri allas lastenosiolla sekä allasbaari, jossa tarjolla on yksinkertaisia annoksia. Matala Playa de Castillon hiekkaranta on lyhyen kävelymatkan päässä.

Barcelo Fuerteventura Mar

Tervetuloa raikkaaseen Barcelo Fuerteventura Mar -hotelliin! Hotelli sijaitsee loistavalla paikalla Caleta de Fustessa lähellä rantaa Fuerteventuralla. Hotellilla on tarjolla monipuolisesti aktiviteetteja koko perheelle ja ihana spa, jossa rentoutua. Varaa myös puolihoito tai All Inclusive, jos kaipaat lisämukavuutta lomaasi! Barcelo Fuerteventura Marissa majoittuvat voivat käyttää myös kaikkia naapurihotelli Barcelo Fuerteventura Castillon palveluita.

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort on korkeatasoinen hotelli, jonka nimi kertoo kaiken! Täällä voit nauttia hyvästä palvelusta, josta Sheraton on tunnettu - keskellä pitkää hiekkarantaa, lähellä 18-reikäistä golfkenttää ja hotellin suurella spa -osastolla on useita hoitoja, joista valita.

Barcelo Fuerteventura Castillo

Barcelo Fuerteventura Castillo on hiljattain remontoitu hotelli, joka muistuttaa pientä kylää bungaloweineen ja monine palveluineen. Hotelli sijaitsee lähellä rantaa, ja täällä majoitut mukavissa huoneistoissa. Hotellilla on hieno allasalue, josta on näkymät merelle. Allasalueelta löytyy myös erillinen lastenallas ja hotellin alueella on oma lastenkerho. Barcelo Fuerteventura Castillossa majoittuvat voivat käyttää kaikki naapurihotelli Barcelo Fuerteventura Marin palveluita.

Barcelo Fuerteventura Royal Level

Barcelo Fuerteventura Royal Level toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat vieraat, ja se onkin täydellinen valinta pariskunnille ja ystäväporukoille, jotka haluavat viettää rentouttavan loman meren äärellä. Mukavuutta lisää lämmitetty uima-allas ja hintaan sisältyvä puolihoito.

Broncemar Beach

Broncemar Beach on siisti ja tyylikäs hotelli aivan Caleta de Fusten keskustassa. Hotellilla on useita uima-altaita, ja rannalle on vain kävelymatka. Täällä majoitut mukavissa huoneissa tai huoneistoissa.

Caybeach Caleta

Caybeach Caletasta Caleta Fursten leveälle ja pitkälle hiekkarannalle on vain lyhyt kävelymatka. Rentouttava allasalue sekä viihtyisät huoneistot odottavat sinua hotellissa, ja voit valita, valmistatko itse ruokaa vai käytkö hotellin ravintolassa tai allasbaarissa. Aikuisia varten on kuntosali ja perheen nuorimmille oma uima-allas ja hauska lastenkerho.

Chatur Costa Caleta

Chatur Costa Caleta sijaitsee kätevän matkan päässä Playa del Castillon hienolta hiekkarannalta Caleta de Fustessa. Täällä odottavat pitkät ja mukavat lomapäivät rannalla tai uima-altaalla. All Inclusive sisältyy hintaan ja hotellissa on toimintaa koko perheelle ja lapsille on oma lastenkerho.