Elba Sara

 • Lähellä golfkenttää
 • Arvostettu perhehotelli
 • Puolihoito sisältyy matkan hintaan

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Elba Sarassa pääset rentoutumaan hyvän palvelun ja monipuolisten palveluiden äärelle. Hotelli on lapsiystävällinen, ja siellä on leikkipaikka, lastenallas, minigolf sekä lastenkerho. Voit valita majoitutko raikkaissa kahden hengen huoneissa tai juniorsviiteissä, jotka sijaitsevat meren tuntumassa. Hotellin läheisyydessä on saaren parhaat golfkentät.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2–3 hengelle. Juniorsviittejä 2-3 hengelle/2–4 hengelle, joista 2 lasta. Perhehuoneita 4 normaalilla vuoteella 4 hengelle, joista 2 lasta. Sviittejä 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hotelli on siisti, sijainti hyvä. Loistava ruoka ja mukava henkilökunta.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 5395 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Raikas hotelli aivan Caleta de Fusten tuntumassa, saaren parhaiden golfkenttien lähellä. Maksuton bussikuljetus golfkentälle ja Caleta de Fusten keskustaan. Alle 18-vuotiaat vieraat ovat tervetulleita aikuisen seurassa.

Mukavalla allasalueella on kaksi lämmitettyä allasta sekä lastenallas. Vesi lämmitetään vähintään +20 asteiseksi. Veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Vuokrattavissa balilaisia aurinkovuoteita. Jacuzzi. Pyyhepalvelu panttia vastaan. Pyyhkeen vaihto joka kolmas päivä. Allas-/snackbaari. Aurinkotuolit rannalla lisämaksusta (ei hotellin omia). Hotellin läheinen ranta on kiviranta. Lähin hiekkaranta on noin 200 metrin päässä.

Buffetravintola Albatros tarjoilee kansainvälistä ruokaa muutamana iltana viikossa ja parin iltana viikossa on ruokaa eri teemoin, kuten kanarialaista ja meksikoilaista. Hotellissa on myös italialainen à la carte -ravintola Tucan, joka on auki iltaisin, ja toimii päiväsaikaan hotellin allasbaarina.

Leikkipaikka. Hotellin oma lastenkerho 4-12-vuotiaille. Kampaamo. Maksuton kuntosali, alle 18-vuotiaat ovat tervetulleita aikuisen seurassa. Pöytätennistä ja rantalentopalloa (pallo lisämaksusta). Minigolf, multicourt-kenttä (täällä voi pelata tennistä, jalkapalloa ja koripalloa) sekä biljardi lisämaksusta. Viihdettä. Maksuton wifi hotellin yleisissä tiloissa. Hotellin vieressä on Atlantico-kauppakeskus, jossa kauppoja, ravintoloita, elokuvateatteri ja keilarata. Lentoliikenne voidaan kokea häiritsevänä. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

 • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä).
 • Jouluillallinen (25/12) ja uudenvuoden aaton illallinen

Lisämaksusta:

 • All Inclusive

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:

 • Aamiaispöytä, klo 8.00–10.30.
 • Mannermainen suppea aamiainen snackbaarissa, klo 11.00-13.00.
 • Lounaspöytä, klo 13.00–15.00.
 • Välipaloja, klo 13.30–17.00.
 • Slushia ja jäätelöä, klo 10.30-18.00.
 • Kahvia ja kakkua, klo 17.00–19.00.
 • Illallispöytä, klo 18.30–22.00.
 • Rajattomasti paikallisia virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia klo 23.00 asti.

Muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12 asti.

Hyvä tietää

 • Alle 18-vuotiaat voivat majoittua hotellissa vain huoltajan kanssa.
 • Alle 6-vuotiaiden lasten tulee käyttää käsivarsikellukkeita altaassa uidessa.

Perhehotelleissamme on aina

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky
 • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Caleta de Fuste

Casthotels Fuertesol Bungalows

Casthotels Fuertesol Bungalows on yksinkertainen, hieman kulunut hotelli keskustassa, viihtyisässä Caleta de Fusten lomakohteessa. Hotellissa on suuri allas lastenosiolla sekä allasbaari, jossa tarjolla on yksinkertaisia annoksia. Matala Playa de Castillon hiekkaranta on lyhyen kävelymatkan päässä.

Barcelo Fuerteventura Mar

Tervetuloa hiljattain remontoituun Barcelo Fuerteventura Mar hotelliin! Hotelli sijaitsee loistavalla paikalla Caleta de Fustessa lähellä rantaa Fuerteventuralla. Kaikki huoneet ja suuri osa yleisistä tiloista on kunnostettu. Hotellilla on tarjolla monipuolisesti aktiviteetteja koko perheelle ja ihana spa, jossa rentoutua.

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort on korkeatasoinen hotelli, jonka nimi kertoo kaiken! Täällä voit nauttia hyvästä palvelusta, josta Sheraton on tunnettu - keskellä pitkää hiekkarantaa, lähellä 18-reikäistä golfkenttää ja hotellin suurella spa -osastolla on useita hoitoja, joista valita.

Barcelo Fuerteventura Castillo

Barcelo Fuerteventura Castillo on hiljattain remontoitu hotelli, joka muistuttaa pientä kylää bungaloweineen ja monine palveluineen. Hotelli sijaitsee lähellä rantaa, ja täällä majoitut mukavissa huoneistoissa. Hotellilla on hieno allasalue, josta on näkymät merelle. Allasalueelta löytyy myös erillinen lastenallas ja hotellin alueella on oma lastenkerho.

Barcelo Fuerteventura Royal Level

Hiljattain remontoitu Barcelo Fuerteventura Royal Level, joka toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat vieraat, on täydellinen valinta pariskunnille ja ystäväporukoille, jotka haluavat viettää rentouttavan loman meren äärellä. Mukavuutta lisää hintaan sisältyvä puolihoito.

Smy Tahona Fuerteventura

Smy Tahona Fuerteventurassa majoitut tilavissa perhehuoneissa, ja nautit lomapäivistä hotellin kolmella altaalla. Viidentoista minuutin kävelymatkan päässä on mukava Caleta de Fusten ranta, joka on lähellä keskustaa ja sen ravintoloita, baareja ja ostosmahdollisuuksia.

Broncemar Beach

Broncemar Beach on siisti ja tyylikäs hotelli aivan Caleta de Fusten keskustassa. Hotellilla on useita uima-altaita, ja rannalle on vain kävelymatka. Täällä majoitut mukavissa huoneissa tai huoneistoissa.