Juniorsviitti

Junior-sviittejä, joissa on suuri parveke. Junior-sviitit koostuvat makuuhuoneesta, jossa on parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta, sekä olohuoneesta, jossa on lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa on suihku, jacuzzi ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkappi. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Standard-huone

Standard-huoneita, joissa on parveke. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.