Juniorsviitti

Valoisia juniorsviittejä. Makuuhuoneessa suuri parivuode tai erilliset vuoteet ja olohuoneessa mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyhuone, jossa suihku, jacuzzi ja wc. Suuri parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Hienoja ja viihtyisästi sisustettuja huoneita, joissa suuri parivuode tai erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyhuone, jossa kylpyamme ja/tai suihku ja wc. Suuri parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Standard-huone

Hienoja standard-huoneita, joissa suuri parivuode tai erilliset vuoteet. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyhuone, jossa kylpyamme ja/tai suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Superior-huone

Elegantteja superior-huoneita, joissa suuri parivuode tai erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyhuone, jossa kylpyamme ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.