Deluxe-huone

Deluxe-huoneita joissa on parveke. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteeseen. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 42 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke ja rajoitettu merinäköala. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Kaikissa neljälle hengelle soveltuvissa huoneissa (2 aikuista + 2 lasta) on kaksi erillistä pienempää parivuodetta ja lisävuode. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 42 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle / 1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke merinäköalalla. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteeseen. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 42 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.