Club-huone

Elegantteja club-huoneita, jotka sijaitsevat korkeimmassa asuinkerroksessa. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Kaikissa neljälle hengelle soveltuvissa huoneissa (2 aikuista + 2 lasta) on kaksi erillistä pienempää parivuodetta ja lisävuode. Tyylikäs sisustus avaralla tilalla. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Club-huoneiden vieraille sisältyy lisäksi:

  • Tervetuliaisjuoma sisäänkirjautumisen yhteydessä.
  • Yksityinen sisään- ja uloskirjautuminen (klo 6.00-24.00).
  • Maksuton aamiainen päivittäin Horizonissa tai club-loungessa, klo 6.30-11.00.
  • Maksuton iltapäivätee, klo 15.30-17.30.
  • Maksutonta teetä, kahvia, mehua ja alkoholittomia juomia koko päivän.
  • Maksuttomat alkoholijuomat ja pientä purtavaa, klo 18.00-20.00.
  • Pääsy kokouspalveluihin (60 min).
  • Maksuton wifi clubloungessa.
  • Maksuttomat päivittäiset lehdet (englanniksi ja arabiaksi).
  • Alle 12-vuotiaat ovat tervetulleita club-loungeen klo 9.00-17.00.

Huonekoko: noin 42 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle / 1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Deluxe-huone

Tyylikkäitä deluxe-huoneita mukavalla sisustuksella ja avaralla tilalla. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Kaikissa neljälle hengelle soveltuvissa huoneissa (2 aikuista + 2 lasta) on kaksi erillistä pienempää parivuodetta ja lisävuode. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 42 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle / 1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kahden hengen huone

Tyylikkäitä kahden hengen huoneita mukavalla sisustuksella ja avaralla tilalla. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Kaikissa neljälle hengelle soveltuvissa huoneissa (2 aikuista + 2 lasta) on kaksi erillistä pienempää parivuodetta ja lisävuode. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 42 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle / 1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Superior-huone

Superior-huoneita tyylikkäällä sisustuksella ja avaralla tilalla. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Kaikissa neljälle hengelle soveltuvissa huoneissa (2 aikuista + 2 lasta) on kaksi erillistä pienempää parivuodetta ja lisävuode. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 42 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.