Club-huone

Elegantteja club-huoneita, jotka sijaitsevat korkeimmassa asuinkerroksessa. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Kaikissa neljälle hengelle soveltuvissa huoneissa (2 aikuista + 2 lasta) on kaksi erillistä queen size -vuodetta ja lisävuode. Huomioithan, että 2 lasta jakavat normaalin vuoteen. Tyylikäs sisustus avaralla tilalla. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Kahvn ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Club-huoneiden vieraille sisältyy lisäksi: Yksityinen sisään- ja uloskirjautuminen (klo 6.00-24.00). Maksuton aamiainen päivittäin Horizontissa tai club-loungessa, klo 6.30-11.00. Maksuton iltapäivätee, klo 15.30-17.30. Maksuton tee, kahvi, mehu ja alkoholitomat juomat koko päivän. Maksuttomat alkoholijuomat ja pientä purtavaa, klo 18.00-20.00. Pääsy kokouspalveluihin (60 min). Maksuton wifi clubloungessa. Maksuttomat päivittäiset lehdet (englanniksi ja arabiaksi). Alle 12-vuotiaat ovat tervetulleita club-loungeen klo 9.00-17.00.

Huonekoko: Noin 42 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle / 1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Deluxe-huone

Tyylikkäitä deluxe-huoneita mukavalla sisustuksella ja avaralla tilalla. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Kaikissa neljälle hengelle soveltuvissa huoneissa (2 aikuista + 2 lasta) on kaksi erillistä queen size -vuodetta ja lisävuode. Huomioithan, että 2 lasta jakavat normaalin vuoteen. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: Noin 42 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle / 1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kahden hengen huone

Tyylikkäitä kahden hengen huoneita mukavalla sisustuksella ja avaralla tilalla. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Kaikissa neljälle hengelle soveltuvissa huoneissa (2 aikuista + 2 lasta) on kaksi erillistä queen size -vuodetta ja lisävuode. Huomioithan, että 2 lasta jakavat normaalin vuoteen. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: Noin 42 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle / 1-4 hengelle, joista 2 lasta.