Kokemuksia Amwaj Rotana JBR -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,4 10:stä Perustuu 30 arvioon
Kokonaisuus
 
7,4 / 10
Puhtaus
 
8,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
6,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,0 / 10
Huone/huoneisto
 
7,4 / 10
Palvelu
 
8,6 / 10

Viimeisimmät arviot


3 10:stä

+
Aamupala oli hyvä. Yleiset tilat siistit joskin voimakkailla hajusteilla pestyt.
-
Huone oli täysin ala-arvoinen. Luin jälkikäteen muiden palautteita huoneissa olevasta kosteuden hajusta. Olen työskennellyt kostausvauriokohteissa pian 20 vuotta ja heti huoneeseen päästyämme haistoin voimakkaan kosteusongelman. Saimme uuden huoneen, jossa oli täysin sama haju. Oppaan mukaan hotellia ei voinut vaihtaa, mikäli emme maksa koko viikosta myös tuolla varaamassamme hotellissa, siksi tyydyimme toiseen tarjottuun huoneeseen. Olisimme olleet valmiit maksamaan jonkinverran, jotta olisimme päässet hotellista pois, mutta emme koko viikon ylimääräistä majoitusta. Olimme muutama vuosi sitten Apollomatkojen kautta viereisessä Ja Ocean View hotellissa. Arvostelujen ja luokituksen mukaan odotimme suunnilleen samantasoista hotellia. Nyt hotellimme oli todella suuri pettymys tuon kosteudenhajun vuoksi, joka häiritsi joka kerta huoneeseen tullessa. Mikäli emme olisi aiemmin olleet Apollomatkojen matkalla samassa kohteessa, eri hotellissa, pitäisimme varmasti kaikkia hotelleja huonotasoisina. Mielestämme tuo hotellin luokitus ei vastannut vertaillessa läheskään aiempaa hotelliamme. Lisäksi lähetimme oppaalle kuvia huoneen siisteydestä. Matoissa oli molemmissa huoneissa, joissa olimme isoja likatahroja ja ikkunoissa "lähmäjälkiä". Honeessa ei tehnyt mieli kävellä ilman kenkiä. Matkassa oli kaksi aikuista ja yksi 5-vuotias lapsi. Jokaisen siivouskerran yhteydessä jouduimme etsimään siivoojan ja pyytämään pyyhkeen, koska siivouksen jälkeen oli aina jätetty pyyhkeet vain kahdelle. Lisäksi huoneessa ei ollut sänkyä majoittuvalle lapselle. Matkasta meni ensimmäinen päivä osittain pilalle kun odottelimme huoneasian selvitystä ja uutta huonetta. Paljon olemme matkustaneet eikä koskaan ole tullut tällaista pettymystä tai aihetta valittaa hotellista kuin tällä kertaa.

Vahvistettu asiakas: 2022-01-24


6 10:stä

+
-
Uima-allas oli rakennusten varjossa suuren osan ajasta, mikä ei selvinnyt hotellin esiteestä. Täysi pettymys ! Aamiaspussi oli lähtöaamuna tosi surkea lupauksista huolimatta, mehu ja muutama pulla. Lisäksi oli aikataulusekoilua lentokenttäkuljetuksissa paluumatkalla.

Vahvistettu asiakas: 2021-11-29


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Amwaj Rotana JBR -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

87% matkustajista suositttelee

6566 arvostelua
Erinomainen
 
4436
Erittäin hyvä
 
1452
Hyvä
 
406
Ei kovin hyvä
 
123
Huono
 
149

Viimeisimmät 5 arviota

13.3.2022

Kirjoittanut Markku J Tuusula, Suomi

Mukava hotelli erinomaisella sijainnilla

Vietimme viikon loman Amwaj Rotanassa. Sen sijainti ole meille (2+1 perhe) aivan optimaalinen. Lähellä upeaa rantaa, Marinaa, Ain Dubaita, palmusaarta ja silti kohtuullisen lyhyt taksimatka Dubain keskustaan. Perushuone oli riittävän iso, ja saimme upean merinäköalan. Aamianen ja buffet -päivällinen olivat laadukkaat ja valikoima oli laaja. Päivällisellä oli aina tarjolla myös intialaisen keittiön antimia. Uima-allastasanteella oli kiva ravintola Rosson terassi, jossa oli mukava levähtää drinkillä tai lounaalla päivän ekojen aktiviteettien jälkeen. Henkilökunta oli todella ystävällistä ja erityisesti Rosson iloiset ja palvelualttiit tarjoilijat jäivät mieleemme. Uima-allas on pienehkö ja jää suureksi osaksi päivää naapurirakennusten varjoon. Meitä se ei isommin haitannut, kun upea hiekkaranta on vieressä. Tänne palaamme joskus uudelleenkin.

 
12.3.2020

Kirjoittanut Pekka2165

Pettämätön paikan valinta

Hyvä ja ystävällinen palvelu. Jonkin verran vuodet näkyy huoneissa mutta hyvä palvelu paikkaa pienet epäkohdat. Club huoneisiin sisätyvät aamiainen, iltapäivätee sekä illalla Canape iltapala. Kaveri nimeltä Garaub piti meidän nesteytettynä hienosti

 
28.12.2019

Kirjoittanut sarinmarika

Lomamatka Dubaihin

Hotelli oli todellakin 5* arvoinen. Erittäin ystävällinen palvelu, hymyilevät kasvot aina vastassa. Huone oli todella siisti ja meistä huolehdittiin 10 arvoisesti. Aamiainen oli todella kattava ja hienosti laitettu. Suosittelen lämpimästi.

 
5.3.2019

Kirjoittanut kirsiho Vantaa, Suomi

Hotelli hyvällä sijainnilla rannan tuntumassa

Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla lähellä rantaa. Aamiainen ja illallinen (puolihoidolla) olivat todella hyvät ja monipuoliset. Huone oli ihan siisti, mutta hieman tunkkaisen oloinen kokolattiamaton vuoksi. Osittaisen merinäköalan parvekkeelle ei paistanut aurinko missään vaiheessa päivää, mutta parvekkeelta oli kuitenkin kivat näkymät (oltiin 16. krksessa). Siivous toimi hyvin. Hyvä kuntosali.

 
27.1.2019

Kirjoittanut Happiness09652245012

Hyvä sijainti, mutta kokoajan varjossa

Hotelli ollut hyvä, kun ympäröiviä hotelleja ei ole ollut. Kylpyhuone oli homeessa. Henkilökunta aktiivista ja sitä oli paljon, vähän liikaa vielä kahdella jalalla liikkuvalle. Aamupala normaali. Parvekkeella ei yhtään aurinkoa ja uima-altaalla vain hetken päivässä