Amwaj Rotana JBR

  • Jumeirah Beachin sydämessä
  • Kaksi allasta

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Amwaj Rotanassa majoitut tilavissa huoneissa eloisassa Jumeirah Beach Residencessä. Hotelli sijaitsee tunnetulla The Walkin kävelykadulla ja rannalle pääset suoraan siltaa pitkin. Hotellilla on useita ravintoloita. Span, altaan ja lastenaltaan ansiosta täällä viihtyy koko perhe!


Huonetyyppi

Club-huone 1-3 hengelle / 1-4 hengelle, joista 2 lapselle. Deluxe-huone 1-3 hengelle / 1-4 hengelle, joista 2 lasta. Kahden hengen huone 1-3 hengelle / 1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Sijainti
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 5990 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Amwaj Rotanassa on erinomainen sijainti The Walkilla Jumeirah Beachillä. Täältä löytyy allas ja erillinen lastenallas varjossa. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot allasalueella. Allasbaari.

Hotellissa on palkittu ruokakonsepti, josta löytyy italialaisia, amerikkalaisia, japanilaisia, brittiläisiä, ja kansainvälisiä makuja. Amwaj Rotanassa on myös liveviihdettä, teemailtoja ja shisha-lounge. Allasbaari Sundeck tarjoilee kevyempiä annoksia ja juomia.

Spa, jossa hierontaa ja muita hoitoja lisämaksusta. Maksuton jacuzzi, höyryhuone ja sauna. Maksuton wifi koko hotellissa. Maksuton kuntosali. Personal trainer lisämaksusta. Lisämaksusta (25 AED/päivä) voit vuokrata allas-setin johon sisältyy juomavettä, rantapyyhkeet ja varjo. Huonepalvelu vuorokauden ympäri lisämaksusta. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Kauppa. Pesulapalvelu. Maksuton parkkipaikka.

Ateriat

Aamiaispöytä. Uuden vuoden illallinen. All Inclusive, täysihoito ja puolihoito lisämaksusta. Lapset syövät eurolla aikuisten ostaessa All Inclusiven, täysihoidon tai puolihoidon.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä ravintola Horizonissa, klo 6.30-11.00.
  • Lounaspöytä ravintola Horizonissa (klo 12.00-15.30) tai valmis lista Sundeck Pool Barissa, (klo 12.30-16.30).
  • Illallispöytä ravintola Horizonissa tai valmis lista ravintola Rossossa (pöytäravaraus vaaditaan) tai valmis lista Fumo Loungessta (suljettu 1.10.2019 saakka), klo 18.30-22.30.
  • Maksuttomat alkoholittomat juomat Atrium Lobby Loungessa, klo 10.00-23.00.
  • Maksuttomat alkoholittomat juomat sekä talon juomat, olut ja viini Sundeck Pool Barissa (klo 12.00-21.00), Rosso Barissa (klo 12.30-23.00) ja samoin ravintoloissa lounaan ja illallisen yhteydessä.
  • Maksuttomat alkoholittomat juomat sekä talon juomat, olut ja viini Fumo Lounge by Rossossa, klo 17.00-23.00.

Hyvä tietää

Huomioithan, että alle 18-vuotiaat eivät voi kirjautua sisään hotelliin ilman vanhemman läsnäoloa.

Paikallisen lain mukaan alle 21-vuotiaat eivät voi nauttia alkoholia.

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä. Dubai on kasvanut räjähdysmäisesti ja monia rakennushankkeita on meneillään ympäri Arabiemiirikuntia.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä.