Sheraton Jumeirah Beach Resort

  • Rannalla
  • Spa
  • Osta puolihoito tai täysihoito

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Sheraton Jumeirah Beach Resortissa asut tasokkaasti. Dubai Marinan mittakaavassa, tämä hotelli kuuluu pienempien joukkoon. Täällä asut aivan rannalla. Hotellissa on neljä ravintolaa, useita urheiluaktiviteetteja ja mukava allasalue. Sijainti on trendikkäällä The Walkin satama-alueella, josta löytyy hyvät ostosmahdollisuudet ja viihdettä.

Viikon matkaetu!

Varaa nyt ja saat 50 € alennuksen/henkilö talven lomista Arabiemiraatteihin.

Etu on voimassa 31.10. saakka, koskee vain uusia varauksia. Matkustusaika 1.12.2021-20.3.2022.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Clubhuone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Kaikki toimi hyvin ja palvelu oli hyvää. Kaikki lähellä: allas, puutarha ja ranta. Sopivan kokoinen hotelli.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2944 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 50 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Sheraton Jumeirah Beach Resort sijaitsee Jumeirah Beachilla ja on yksi alueen vanhimmista hotelleista. Täällä on ihana allasalue erillisellä lastenaltaalla sekä suuri palmujen reunustama puutarha.

Hotellialueella on neljä ravintolaa, joista yhdessä tarjoillaan kansainvälistä ruokaa noutopöydästä tyylikkäässä ilmapiirissä. Tarjolla on myös mukavia teemailtoja, missä tarjoilla on ruokaa ympäri maailmaa. Yksi ravintoloista tarjoilee perinteisiä annoksia italialaisesta keittiöstä. Hotellialueella on myös Al Hadiqa, joka tarjoilee libanonilaista ruokaa sekä kiinalainen ravintola. Pöytävaraus vaaditaan à la carte-ravintoloihin. Hotellissa on myös kahvila, mikä on auki vuorokauden ympäri ja täällä on tarjolla pientä purtavaa sekä baari. Hotellissa on usein elävää musiikkia ja viihdettä.

Hotellin oma lastenkerho 4-12-vuotiaille englanninkielisellä henkilökunnalla. Leikkipaikka. Useita urheiluaktiviteetteja, kuten rantalentopalloa, squashia ja jalkapalloa maksutta. Armonia Spassa tarjolla on hierontaa ja erilaisia hoitoja lisämaksusta. Kauneushoitola. Maksuton sauna. Maksuton kuntosali mikä on auki vuorokauden ympäri.

Vastaanotto ja huonepalvelu (lisämaksusta) vuorokauden ympäri. Maksuton wifi. Pesulapalvelu lisämaksusta. Hotelli sijaitsee trendikkäällä The Walkin ostosalueella satamassa, missä on paljon kauppoja ja viihdettä. Noin 4 kilometriä Marina Malliin (noin 5 minuuttia taksilla). Noin 25 kilometriä Dubain keskustaan. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Uuden vuoden illallinen. Puolihoito, täysihoito tai All Inclusive lisämaksusta. Kun aikuinen ostaa puolihoidon tai täysihoidon ennen matkaa, lasten (2-11 vuotta) ateriat maksavat vain 1 euron.

Puolihoidon, täysihoidon ja All Inclusiven ateriat tarjoillaan buffetravintolassa. Vaihtoehtoisesti saatavilla 75 AED/aikuinen arvoinen voucher à la carte-ravintoloihin, joissa tarjolla valmis menu.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä Palm Gardenissa, klo 06.30-11.00.
  • Lounaspöytä Palm Gardenissa, klo 12.30-15.30 (perjantaisin klo 13.00-16.00).
  • Á la carte lounas Azure Pool Bar and Restaurantissa (alennus 75 AED/aikuinen).
  • Illallispöytä Palm Gardenissa, klo 19.00-22.30 (ei torstaisin).
  • Torstaisin valittavissa valmis illallismenu ravintoloista Black Goose Buns & Brews, Peacock Chinese, Al Hadiqa tai Chili & Chutney. Pöytävaraus vaaditaan.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 12.30-22.30.
  • 25% alennus spa-hoidoista Armonia Spassa, sekä ei-moottoroiduista vesiurheilulajeista.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 saakka kotiinlähtöpäivänä.

Hyvä tietää

Huomioithan, että alle 18-vuotiaat eivät voi kirjautua sisään hotelliin ilman vanhemman läsnäoloa.

Paikallisen lain mukaan alle 21-vuotiaat eivät voi nauttia alkoholia.

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Bliss Loungen, Al Hadiqa Restaurantin sekä Black Goosen ikäraja on 21-vuotta klo 20.00 jälkeen.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä.