Sheraton Jumeirah Beach Resort

 • Sijainti rannalla
 • Hotellissa spa

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Sheraton Jumeirah Beach Resortissa asut tasokkaasti aivan rannalla. Hotellilla on neljä ravintolaa, useita urheiluaktiviteettejä sekä viihtyisä allasalue. Sijainti on trendikkäällä The Walkin satama-alueella, josta löytyy hyvät ostosmahdollisuudet ja viihdettä.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Clubhuone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Erinomainen ja ystävällinen palvelu. Hienoa kun vesipullot sisältyivät hintaan ja tulivat samalla...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3363 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 50 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Sheraton Jumeirah Beach Resort sijaitsee Jumeirah Beachilla ja on yksi alueen vanhimmista hotelleista. Täällä on ihana allasalue erillisellä lastenaltaalla sekä suuri palmujen reunustama puutarha.

Hotellialueella on neljä ravintolaa, joista yhdessä tarjoillaan kansainvälistä ruokaa noutopöydästä tyylikkäässä ilmapiirissä. Tarjolla on myös mukavia teemailtoja, missä tarjoilla on ruokaa ympäri maailmaa. Yksi ravintoloista tarjoilee perinteisiä annoksia italialaisesta keittiöstä. Hotellialueella on myös Al Hadiqa, joka tarjoilee libanonilaista ruokaa sekä kiinalainen ravintola. Pöytävaraus vaaditaan à la carte-ravintoloihin. Hotellissa on myös kahvila, mikä on auki vuorokauden ympäri ja täällä on tarjolla pientä purtavaa sekä baari. Hotellissa on usein elävää musiikkia ja viihdettä.

Hotellin oma lastenkerho 4-12-vuotiaille englanninkielisellä henkilökunnalla. Leikkipaikka. Useita urheiluaktiviteetteja, kuten rantalentopalloa, squashia ja jalkapalloa maksutta. Armonia Spassa tarjolla on hierontaa ja erilaisia hoitoja lisämaksusta. Kauneushoitola. Maksuton sauna. Maksuton kuntosali mikä on auki vuorokauden ympäri.

Vastaanotto ja huonepalvelu (lisämaksusta) vuorokauden ympäri. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Hotelli sijaitsee trendikkäällä The Walkin ostosalueella satamassa, missä on paljon kauppoja ja viihdettä. Noin 2 kilometriä Marina Malliin (noin 5 minuuttia taksilla). Maksuton julketus Emirates Malliin ja Outlet Villageen. Noin 25 kilometriä Dubain keskustaan. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

 • Aamiaispöytä.

Lisämaksusta:

 • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä).
 • Täysihoito (aamiais-, lounas- ja illallispöytä).
 • All Inclusive.

Puolihoidon, täysihoidon ja All Inclusiven ateriat tarjoillaan buffetravintolassa. Vaihtoehtoisesti saatavilla 75 AED/aikuinen arvoinen voucher à la carte-ravintoloihin, joissa tarjolla valmis menu.

Aikuisten ostaessa ateriapaketin, syövät 2-11-vuotiaat lapset maksutta.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

 • Aamiaispöytä Palm Gardenissa, klo 06.30-11.00.
 • Lounaspöytä Palm Gardenissa, klo 12.30-15.30 (perjantaisin klo 13.00-16.00).
 • Välipaloja Azure Pool Bar and Restaurantissa, klo 16.00-18.00.
 • Illallispöytä Palm Gardenissa, klo 19.00-22.30.
 • Vaihtoehtoisesti valmis illallismenu ravintoloista Black Goose Buns & Brews, Peacock Chinese, Al Hadiqa tai Chili & Chutney. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 12.30-22.30.
 • 25% alennus spa-hoidoista Armonia Spassa, sekä ei-moottoroiduista vesiurheilulajeista.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 saakka kotiinlähtöpäivänä.

Hyvä tietää

Huomioithan, että alle 18-vuotiaat eivät voi kirjautua sisään hotelliin ilman vanhemman läsnäoloa.

Paikallisen lain mukaan alle 21-vuotiaat eivät voi nauttia alkoholia.

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Bliss Loungen, Al Hadiqa Restaurantin sekä Black Goosen ikäraja on 21-vuotta klo 20.00 jälkeen.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Hotellit Dubai Jumeirah Beach/Dubai Marina

JA Ocean View

Hotelli JA Ocean View yksi Dubain kaupungin siluetissa näkyvistä trendikkäistä pilvenpiirtäjistä. Rannalle ja suositulle kävelykatu The Walkille on vain 150 metriä, joten hotellissa yhdistät mukavasti ranta- ja kaupunkiloman.

Amwaj Rotana JBR

Amwaj Rotanassa JBR:ssä majoitut tilavissa huoneissa eloisassa Jumeirah Beach Residencessä. Hotelli sijaitsee tunnetulla The Walkin kävelykadulla ja rannalle pääset suoraan siltaa pitkin. Hotellilla on useita ravintoloita. Span, altaan ja lastenaltaan ansiosta täällä viihtyy koko perhe!

The Westin Dubai Mina Seyahi

Nauti lomasta ylellisessä miljöössä viiden tähden hotelli The Westin Mina Seyahissa. Hotellista löytyy kaikkea, mitä rentouttavaan lomaan voit tarvita, ja hotellissa majoitut moderneissa remontoiduissa huoneissa. Täällä voit keskittyä vain olemiseen!

Delta by Marriott Jumeirah Beach Residence

Delta by Marriott Jumeirah Beach Residence sijaitsee lähellä tunnettua The Walk-ostoskatua ja hienoa hiekkarantaa Dubaissa . Hotellissa voit rentoutua kattoterassin altaalla ja nauttia hyvästä ruoasta jossain ravintoloissa. Hotellin kattoterassilta on upeat näköalat Dubai Marinan yli.

Staybridge Suites Dubai Internet City

Staybridge Suites Dubai Internet Cityssä majoitut kädenulottuvilla monista nähtävyyksistä ja jännittävistä kokemuksista. Hotellilla on allas ja aurinkoterassi, jossa voi nauttia aurinkoisista lomapäivistä, sekä ravintola, jossa voi nauttia aterioita ennen kaupunkiin tutustumista.