Rawi Warin

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Aktiviteetteja koko perheelle
  • Tyylikäs hotelli

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Metsäisellä rinteellä sijaitseva hotelli, jossa voit rentoutua viihtyisällä allasalueella tai hotellin alapuolella sijaitsevalla hienolla hiekkarannalla. Herkkusuille löytyy hotellin ulkopuolelta leipomo, ravintola ja pieni viinikauppa. Rentoutua voit myös hieronnassa.


Huonetyyppi

Deluxe -huoneita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Deluxe Plus -huoneita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Sviittejä omalla altaalla 1-3 hengelle. Yhden huoneen villoja 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Tilava, siisti, ilmastointi, hotellialue, uima-altaat, aamiainen.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1511 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Rawi Warin Resort & Spa on viehättävä hotelli, joka koostuu useasta kolmikerroksisesta rakennuksesta ja sijaitsee vehreällä rinteellä. Hotellissa on kaksi viihtyisää allasaluetta, joista toinen on rakennettu korkeammalle ja täältä löytyy infinity-allas. Toisella allasalueella on osio lapsille, josta löytyy vesiliukumäkiä sekä jacuzzi-osio. Ylhäällä sijaitsevassa hotellirakennuksessa on lisäksi allasalue. Korkeasesongin aikaan (joulu-huhtikuussa) merellä on lisäksi allas, jonne kuljetaan pitkää laituria pitkin. Hotellin alapuolella on hieno hiekkaranta, joka on toisin paikoin kivinen. Aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allasbaari.

Ravintola ja baari. Hotellin ulkopuolella on pankkiautomaatti, leipomo, matkamuistomyymälä ja pieni viinikauppa. Hotellissa on maksuton wifi. TV- ja pelihuone sekä kirjasto. Lapsenvahti lisämaksusta.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton kuntosali ja pöytätennis. Spa -hoidot lisämaksusta. Bodyfit. Maksutta melontaa korkeasesongin aikana. Pesulapalvelu lähellä hotellia lisämaksusta. Huonepalvelu klo 06.00 - 23.00. Mahdollisuus skootteri- ja polkupyörävuokraukseen. Pankkiautomaatti ja matkamuistomyymälä.

Hotellialueella on suuria korkeuseroja ja etäisyyksiä. Portaita ja jyrkkiä mäkiä. Hotellilla on maksuton shuttle -palvelu pienin autoin, joilla pääsee kulkemaan eri rakennusten välillä (päivisin klo 6.00-00.00). Paikallisliikennettä. Lähimpään kylän keskustaan Klong Niniin on noin 800 metriä, täällä on muutamia putiikkeja ja ravintoloita. Saladanin keskustaan noin 3,5 km.

Ateriat

Talvi 2019/2020: Aamiaispöytä. Joulun (24.12.) ja uudenvuoden illallinen. Puolihoito lisämaksusta. Talvi 2020/2021: Aamiaispöytä. Uuden vuoden illallinen. Puolihoito ja jouluillallinen lisämaksusta.

Kausikohtaista huomioitavaa

Svitti omalla altaalla 1-4 hengelle varattavissa vain talvella 2020/21. Seafront villa 1-4 hengelle, joista 1 lapsi varattavissa vain talvella 2020/21.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus