Kokemuksia Rawi Warin Resort & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,1 10:stä Perustuu 9 arvioon
Kokonaisuus
 
9,1 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,3 / 10
Huone/huoneisto
 
9,0 / 10
Palvelu
 
9,4 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-19


9 10:stä

+
Tilava, siisti, ilmastointi, hotellialue, uima-altaat, aamiainen.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-02-27


9 10:stä

+
Hotellialue siisti ja vehreä, sijainti hyvä ja rauhallinen sekä huoneet hyviä ja hotellin henkilökunta parasta hotellissa, kerrassaan ihastuttavia sekä palvelualttiita!
-
Huoneiden pesuhuonetilat kaipaisivat jo kohtapuolin entrausta, samoin allasalue sekä aurinkotuolit.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-13


8 10:stä

+
Olihan se kaikkinensa tasokas hotelli, varmaan yksi tasokkaimmista Koh Lantalla.
-
No ei nyt tule mieleen mitään erikoista, ihan yes.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-09


10 10:stä

+
Alue siisti ja viihtyisä ja tarpeeksi laaja.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-01-02


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Rawi Warin Resort & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

74% matkustajista suositttelee

1551 arvostelua
Erinomainen
 
964
Erittäin hyvä
 
371
Hyvä
 
105
Ei kovin hyvä
 
62
Huono
 
49

Viimeisimmät 5 arviota

1.8.2020

Kirjoittanut AnskuMatkustaa Etelä-Suomi, Suomi

Upea paikka

Olimme erittäin tyytyväisiä hotelliin. Kaikki toimi hyvin ja varaamamme pond huone oli erittäin ylellinen. Meillä oli half boad, jonka lista oli todella suppea. Onneksi tarjoilijat olivat erittäin auttavaisia ja saimme valita lähes poikkeuksetta ruokamme ala carte listalta. Juomat olivat kalliita, mutta siihen voinee varautua kaikissa paremmissa Thaimaan hotelleissa. Vahva suositus. Hotellissa oli poikkeuksellisen paljon suomalaisia, joka oli alkuun pieni järkytys, kun ensimmäiseen viikon hotellissa olimme lähes ainoat.

 
4.3.2020

Kirjoittanut JariNina Kaarina, Suomi

Erinomainen hotelli - Excellent hotel

Mahtavalle puistoalueelle rakennettu hotellikokonaisuus. Erittäin hyvä palvelu kaikissa ravintoloissa. Erikoisterveiset Mr. Meelle ystävällisyydestä sekä palvelusta. Kiitos tietysti myös kaikelle muulle palvelualttiille henkilökunnalle! Kaksi viikkoa meni liian nopeasti miellyttävässä Pond roomissamme lammen rannalla. Regards Jari, Nina & Janna

 
19.2.2020

Kirjoittanut mtu6

Milloin tahansa menisimme uudestaan!

Kerrassaan loistava hotelli ja palvelu. Hotellin alue on erittäin siisti, vehreä ja hyvin hoidettu. Hotellin henkilökunta on erittäin palvelualtista ja ystävällistä. Erityiskiitokset hotellin autokuskit Lit ja Lee, allasalueelta Fad, Dom ja Loh, allasbaarin Bird ja Mee sekä aamupalan tarjoilijoille Goong, Rai ja kokki Roon😊 Menisimme koska tahansa uudestaan, suorastaan paratiisi. Pientä ehostusta tosin alkaa pikku hiljaa tarvita kylpyhuoneet sekä allasalue/aurinkotuolit. Ei muutoin moitteen sijaa. Täydet 10.pistettä.

 
15.1.2020

Kirjoittanut 347helik

Hotell ja baari

Rauhallinen ja erittäin siisti hotelli, hotellialue ja ranta. Ystävällinen ja hyvä palvelu, erityismaininta Mr Mee:lle allasbaarissa. Superhyvä aamiainen! Rannalla, ihan hotellialueen vieressä hyvä hieronta- ja kynsihoitopaikka sekä rento reggae baari.

 
19.3.2019

Kirjoittanut BirgittaH273

Paratiisi

Aivan ihana siisti hotelli. Koko alue on kaunis, katsoitpa minne vain. Ihana vehreys, kauniita vesielementtejä sekä siisteys tekevät paikasta paratiisin. Meillä huone Pond roomista, joka sijaitsee puutarha-alueella. Hauska seurailla lintuja ja kaloja lammesta. Aamupala todella runsas, kaikkea mahdollista löytyy. Henkilökunta erittäin ystävällistä väkeä. Mikään asia ei jää heiltä selvittämättä. Tänne tulemme uudellen! Kiitos koko hotellin henkilökunnalle upeasta lomatunnelman luomisesta!