Crown Lanta Resort & Spa

  • Upea sijainti
  • Maksuton kuljetus keskustaan
  • Paljon aktiviteetteja

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Mukavaa asumista useiden palveluiden äärellä hienossa hotellissa, joka sijaitsee loistavalla paikalla niemen kärjessä. Lapsiperheet sekä kaksin matkustavat löytävät suurelta hotellialueelta lempipaikat. Nauti merestä, henkilökohtaisesta palvelusta ja romanttisista puitteista. Hotellilla käytössäsi muun muassa spa ja kajakit.

f

Avoin kauppa
Maksuton muutosoikeus
Joustavampi maksuaika
Kuluton muutos Covid 19 -tapauksessa
 

Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-3 hengelle/1–4 hengelle, joista 2 lasta. Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle/1–4 hengelle, joista 2 lasta. Kahden huoneen villoja omalla altaalla 2–3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Kaunis ympäristö. Ihana kun huoneesta pääsi suoraa altaaseen
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2163 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Crown Lanta Resort & Spa on useasta rakennuksesta muodostuva hieno hotelli, joka sijaitsee loistavalla paikalla niemen kärjessä. Hotellissa asut rauhaisassa, vehreässä ympäristössä. Uima-allas, jossa on lapsille oma osio. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allasbaari.

Hotellissa on kaksi ravintolaa kauniilla merinäkymällä: The Peakissa tarjolla on kansainvälisiä annoksia, kun taas The Cliff tarjoilee kalaa ja mereneläviä. Allasbaari, jossa tarjolla on snackejä ja juomia. Kajakkeja lainattavissa. Polkupyöriä vuokralla lisämaksusta. Ihana kylpyläosasto, jossa on tarjolla erilaisia hoitoja lisämaksusta. Poreallas ja sauna.

Maksuton wifi koko hotellialueella. Internetpiste vastaanotossa. Pieni kuntosali on maksutta hotellivieraiden käytössä. Huonepalvelu klo 10.00-23.00. Mahdollisuus liikkua hotellin rakennusten välillä golfautolla. Hotellialueella on suuria korkeuseroja. Maksuton hotellibussi Saladaniin 4 krt/päivä. Pesulapalvelu. Ei liikennettä.

Ateriat

Talvi 2019/2020: Aamiaispöytä. Uudenvuoden illallinen. Talvi 2020/2021: Aamiaispöytä. Uudenvuoden illallinen. Puoli- tai täysihoito lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen matkan hinta saattaa näkyä virheellisesti hintakalenterissa. Lopullisen matkan hinnan koko seurueelle näet hintaerittelyn kohdassa kohdassa "Koko matkaseurue".  Korjaamme virhettä parhaillaan.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus