Deluxe-huone

Deluxe-huoneita parvekkeella. Parivuode tai erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen olemassaolevasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Silityslauta ja -rauta. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Avoin tilaratkaisu kylpyhuoneeseen. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Deluxe-huone allaspääsyllä

Deluxe-huoneita, joissa ulkotila allaspääsyllä. Parivuode tai erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen kokoontaitettavasta nojatuolista. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Silityslauta ja -rauta. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Avoin tilaratkaisu kylpyhuoneeseen. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 50 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Perhehuone-juniorsviitti

Perhehuone-juniorsviittejä, joissa parveke tai terassi. Kaksi erillistä makuuhuonetta ja olohuone, jossa sohva ja ruokapöytä. Parivuode ja erilliset vuoteet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Nespressokeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Silityslauta ja -rauta. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 106 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle.

Perhehuone-juniorsviitti omalla altaalla

Perhehuone-juniorsviittejä joissa ulkotila omalla altaalla. Kaksi erillistä makuuhuonetta ja olohuone, jossa sohva ja ruokapöytä. Parivuode ja erilliset vuoteet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Nespressokeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Silityslauta ja -rauta. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 106 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle.