The Waters Khao Lak by Katathani

  • Tyylikäs ja moderni
  • Huoneita allaspääsyllä
  • Kävelymatka Bang Niangiin

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Tervetuloa tyylikkääseen boutique hotelliin The Waters Khao Lak by Katathaniin. Ihaninta tässä hotellissa ovat useat uima-altaat, joita on löytyy koko hotellialueelta. Kun kaipaat virkistystä, on swim-up baari erinomainen valinta. Hotellissa on myös spa, josta on saatavilla ihania hoitoja sekä italialaista á la carte -ruokaa tarjoileva ravintola.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Superior-huoneita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hyvä ilmastointi
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 874 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 350 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Moderni hotelli The Waters Khao Lak by Katathani koostuu kahdesta osasta. Vanhemmassa osassasijaitsevat 2015 remontoidut kahden hengen huoneet ja uudemmassa osassa superior-huoneet. Hotellin erottaa muista sen valtavan suur allasalue, jossa on seitsämän allasta, Kaikkien altaiden lähetyvillä on aurinkotuoleja, -varjoja. Pääaltaassa swim-up baari.

Hotellin á la carte ravintolassa tarjoillaan italialaisen, thaimaalaisen ja kansainvälisen keittiön herkkuja. Maksuton kuntosali. Spa-osastolla voit nauttia erilaisista rentouttavista hoidoista lisämaksusta. Maksuton internetnurkkaus. Kävelymatka Bang Niagin keskustaan, jossa on kauppoja, ravintoloita sekä suositut markkinat. Rantaan 350 m. Hotellin ulkopuolella on minimarketti.

Ateriat

Aamiaisbuffet. Puolihoito lisämaksusta. Uudenvuoden illallinen

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien Phuketin ja Khao Lakin matkoja: 

Kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan huoneen saa saapumispäivänä klo 15. Myös matkan hintaan sisältyvät ruokailut alkavat saapumispäivänä klo 15 jälkeen.