Kokemuksia The Waters Khao Lak by Katathani -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8 10:stä Perustuu 3 arvioon
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,3 / 10
Huone/huoneisto
 
7,0 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Loistava aamupala, hieronnat, kuntosali, siisteys ja hyvät pizzat hotellin ravintolassa
-

Vahvistettu asiakas: 2023-01-27


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita The Waters Khao Lak by Katathani -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

89% matkustajista suositttelee

995 arvostelua
Erinomainen
 
551
Erittäin hyvä
 
326
Hyvä
 
86
Ei kovin hyvä
 
19
Huono
 
13

Viimeisimmät 5 arviota

21.3.2024

Kirjoittanut Sailuska74 Oulu, Suomi

Lomakokemus riippuu paljon huoneesta, missä majoittuu ✨

Nimensä mukaisesti vesielementtien ympäröimät rakennukset, minkä vuoksi myös osassa huoneistoista kosteutta. Jos on allerginen tai herkkä homeelle ei kannata ottaa huonetta ainakaan maatasosta. Meidän seurue (3 huonetta) vaihdettiin kerrosta ylemmäksi, missä huoneiden sisäilma oli parempi, mutta ei ongelmaton. Viemärien hajua leijui huoneissa ja ympäristössä jatkuvasti enemmän ja vähemmän. Aamiainen oli ihan hyvä ja erilaisia mehuja tarjolla useampia. Makeita leivonnaisia ei juurikaan ollut ja pekoni piti erikseen pyytää paikasta, missä kananmunia tarjoillaan. Kivat ja rauhalliset allasalueet ja ystävällinen henkilökunta. Wi-fin kanssa oli ongelmia. Piti kirjautua Wi-fiin monta kertaa päivässä. Meitä oli 3 aikuista samassa huoneessa. Lisävuode oli ala-arvoinen. Max 7cm patja kovalla laverilla. Siinä ei lapsikaan nukkuisi. Pyydettäessä ei saatu toista sänkyä tai paksumpaa patjaa. Tuunasimme itse sänkyä parvekkeen sohvan patjalla, mikä auttoi vähän. Myös puhtaiden pyyhkeiden perään jouduimme kyselemään. Likaisia oli viety pois huoneesta, mutta puhtaita ei tuotu tilalle. Vaikutti siltä, että pyyhkeistä oli pulaa. Herkkäunisena haasteita voi tuoda läheisistä baareista (mm Be Bob bar) kantautuva musiikin jumputus yö yhteen saakka ja aamuisin kukko kiekuu viereisellä maa-alueella kuuden jälkeen aamulla. Korvatulpat varmasti auttavat, mutta kaikki eivät pysty niitä käyttämään. Hotellin sijainti on hyvä👌Rannalle noin 200 metriä, kauppoja, hierontapaikkoja ja ruokaravintoloita vieressä ja iso markkina-alue myös lähellä. Todennäköisesti lomakokemus riippuu hyvin paljon huoneesta, missä majoittuu, joten huone kannattaa valita huolella. Oma kokemus tällä erää sijainti 5, huone 1, aamiainen 3

 
27.3.2020

Kirjoittanut 703mattil

Viikko maaliskuussa 20

Vietettiin täällä viikko maaliskuussa 20. Hotellissa paljon altaita, joten uimarille todella hyvä. Sijainti keskeisellä mutta rauhallisella alueella Khao Lakin keskiosassa. Huone oli pääaltaan viereisestä kerrostalosta, parvekkeelta näki lähinnä naapurin seinän, mutta ei haitannut. Näköalapaikkoja oli muuallakin. Huone oli siisti, vaikka vähän kulunut. Mutta kaikki toimi eikä, hometta tai likaa ollut. Resortissa paljon pool acces huoneita, ja taisi olla 7 allasta. seuraavaksi ottaisin sellaisen. Hotellilla myös pienehkö kuntosali, missä pystyi aivan ok jumppailla. Ne muutamat päivät mitä hotellilla oltiin enemmän meni uidessa ja aurinkoa ottaessa sekä allasbaaria käyttämällä. Ei moitittavaa. Muuten ajeltiin skootterilla ympäri Khao Lakia ja suosittelen ehdottomasti käymään esim white sands beachilla. Alueen paras ranta. Khao Lakin liikenne huomattavasti phuketia rauhallisempaa, joten skootterilla voi ajella ihan hyvin. Aamupala ok tasoa.

 
19.2.2019

Kirjoittanut Eija58 Lahti, Suomi

Talviloma Watersissa

Hotelli on oikea himouimarin paratiisi. Altaita riittää ja kun varaa huoneen suoralla yhteydellä altaaseen niin ei tarvitse olla mukana siinä joka-aamuisessa tuolivaraushelvetissä. Aamiainen on hyvä jolla jaksaa hyvin illalliselle asti. Hotellin ravintola on hiukan tyyris illallispaikka, mutta ruoka on kyllä hyvää. Olimme huoneessa aivan alueen loppupäässä joka oli todella hyväpaikka, ei läpikulkua ja sijainti oli rauhallinen ja uima-allas sillä aluelle on tosi suuri. Saimme vielä huoneen johon paistoi aurinko lähes kokopäivän, vastapuoleisiin huoneistoihin paistoi aurinko vain aamusta. Huoneisiin tuotiin kolme pulloa vettä päivittäin siivouksen yhteydessä. Hotellin puolesta saatavat isot allaspyyhkeet säästävät tilaa matkalaukusta. Hotellin kuntosali on aika pieni, mutta toimiva ja siellä oli aina tilaa, samoin biljardipöytä oli usein vapaana. Respassa on myös aika kattava kirjasto josta löytyy monenkielistä luettavaa Pieni miinus hotellille tulee siitä että sitä mainostetaan aikuisten hotellina mutta sinne kuitenkin majoitetaan lapsiperheitä.

 
6.1.2019

Kirjoittanut AriV240 Pori, Suomi

Toimiva hotelli Khao Lakissa

Viikko hotellissa sujui hyvin pieniä poikkeuksia lukuun ottamatta. Hotellissa on todella viihtyisiä huoneita suoraa uima-altaiden yhteydessä joita riittää. Meille valitettavast annettiin huone korkeasta rakennuksesta vaikka tilaus oli huone altaalle päin. No olihan sielläkin parvekkeen alla takapihalla allas joten ei voinut siitä valittaa. Ensimmäisessä huoneessa (sviitti) haisi kuitenkin sen verran oudolta että päädyimme vahtamaan huonetta joka löytyi 5. kerroksesta. Ihan toimiva tavallinen huone joten ei huoneista enempää. Aamiainen riittävän runsas ja maittava, palvelu hyvää ja ystävällistä. Yleiset tilat hyvässä kunnossa ja uima-allasalue hyvä. Sijainti hyvä.

 
26.11.2017

Kirjoittanut TiinaEspoo_Finland Espoo, Suomi

Ihanat allas-alueet.

Kaunis ja vehreä hotellialue monine altaineen antoi mukavat puitteet niin aamu , päivä kuin ilta-uinnille. Meillä ensimmäisen kerroksen huone altaalle. Ovesta uimaan. Meidän huone sijaitsi aivan hotellialueella taka päädyssä jossa allas oli varsin suuri sekä todella rauhallinen. Huone oli tilava ja siisti. Aamiainen oli monipuolinen eli jokaiselle jotain. Olimme autolla joten lähirannat ja luonnonpuistot oli helposti saavutettavissa. Pidimme oleskelusta tässä hotellissa.