Kokemuksia The Waters Khao Lak by Katathani -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8 10:stä Perustuu 3 arvioon
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,3 / 10
Huone/huoneisto
 
7,0 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Loistava aamupala, hieronnat, kuntosali, siisteys ja hyvät pizzat hotellin ravintolassa
-

Vahvistettu asiakas: 2023-01-27


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita The Waters Khao Lak by Katathani -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

89% matkustajista suositttelee

977 arvostelua
Erinomainen
 
543
Erittäin hyvä
 
317
Hyvä
 
85
Ei kovin hyvä
 
19
Huono
 
13

Viimeisimmät 5 arviota

27.3.2020

Kirjoittanut 703mattil

Viikko maaliskuussa 20

Vietettiin täällä viikko maaliskuussa 20. Hotellissa paljon altaita, joten uimarille todella hyvä. Sijainti keskeisellä mutta rauhallisella alueella Khao Lakin keskiosassa. Huone oli pääaltaan viereisestä kerrostalosta, parvekkeelta näki lähinnä naapurin seinän, mutta ei haitannut. Näköalapaikkoja oli muuallakin. Huone oli siisti, vaikka vähän kulunut. Mutta kaikki toimi eikä, hometta tai likaa ollut. Resortissa paljon pool acces huoneita, ja taisi olla 7 allasta. seuraavaksi ottaisin sellaisen. Hotellilla myös pienehkö kuntosali, missä pystyi aivan ok jumppailla. Ne muutamat päivät mitä hotellilla oltiin enemmän meni uidessa ja aurinkoa ottaessa sekä allasbaaria käyttämällä. Ei moitittavaa. Muuten ajeltiin skootterilla ympäri Khao Lakia ja suosittelen ehdottomasti käymään esim white sands beachilla. Alueen paras ranta. Khao Lakin liikenne huomattavasti phuketia rauhallisempaa, joten skootterilla voi ajella ihan hyvin. Aamupala ok tasoa.

 
19.2.2019

Kirjoittanut Eija58 Lahti, Suomi

Talviloma Watersissa

Hotelli on oikea himouimarin paratiisi. Altaita riittää ja kun varaa huoneen suoralla yhteydellä altaaseen niin ei tarvitse olla mukana siinä joka-aamuisessa tuolivaraushelvetissä. Aamiainen on hyvä jolla jaksaa hyvin illalliselle asti. Hotellin ravintola on hiukan tyyris illallispaikka, mutta ruoka on kyllä hyvää. Olimme huoneessa aivan alueen loppupäässä joka oli todella hyväpaikka, ei läpikulkua ja sijainti oli rauhallinen ja uima-allas sillä aluelle on tosi suuri. Saimme vielä huoneen johon paistoi aurinko lähes kokopäivän, vastapuoleisiin huoneistoihin paistoi aurinko vain aamusta. Huoneisiin tuotiin kolme pulloa vettä päivittäin siivouksen yhteydessä. Hotellin puolesta saatavat isot allaspyyhkeet säästävät tilaa matkalaukusta. Hotellin kuntosali on aika pieni, mutta toimiva ja siellä oli aina tilaa, samoin biljardipöytä oli usein vapaana. Respassa on myös aika kattava kirjasto josta löytyy monenkielistä luettavaa Pieni miinus hotellille tulee siitä että sitä mainostetaan aikuisten hotellina mutta sinne kuitenkin majoitetaan lapsiperheitä.

 
6.1.2019

Kirjoittanut AriV240 Pori, Suomi

Toimiva hotelli Khao Lakissa

Viikko hotellissa sujui hyvin pieniä poikkeuksia lukuun ottamatta. Hotellissa on todella viihtyisiä huoneita suoraa uima-altaiden yhteydessä joita riittää. Meille valitettavast annettiin huone korkeasta rakennuksesta vaikka tilaus oli huone altaalle päin. No olihan sielläkin parvekkeen alla takapihalla allas joten ei voinut siitä valittaa. Ensimmäisessä huoneessa (sviitti) haisi kuitenkin sen verran oudolta että päädyimme vahtamaan huonetta joka löytyi 5. kerroksesta. Ihan toimiva tavallinen huone joten ei huoneista enempää. Aamiainen riittävän runsas ja maittava, palvelu hyvää ja ystävällistä. Yleiset tilat hyvässä kunnossa ja uima-allasalue hyvä. Sijainti hyvä.

 
26.11.2017

Kirjoittanut TiinaEspoo_Finland Espoo, Suomi

Ihanat allas-alueet.

Kaunis ja vehreä hotellialue monine altaineen antoi mukavat puitteet niin aamu , päivä kuin ilta-uinnille. Meillä ensimmäisen kerroksen huone altaalle. Ovesta uimaan. Meidän huone sijaitsi aivan hotellialueella taka päädyssä jossa allas oli varsin suuri sekä todella rauhallinen. Huone oli tilava ja siisti. Aamiainen oli monipuolinen eli jokaiselle jotain. Olimme autolla joten lähirannat ja luonnonpuistot oli helposti saavutettavissa. Pidimme oleskelusta tässä hotellissa.

 
30.3.2017

Kirjoittanut Anttii_K Suomi

Tyylikäs hotelli kävelymatkan päässä rannasta ja palvelujen vieressä

Olimme hotellissa ensimmäistä kertaa vuosi sitten, jolloin paikat olivat uusia ja palvelu innostunutta. Ongelmatilanteet ratkottiin samantien eikä lomailuun tullut häiriöitä, Edelleen tänä vuonna palvelu oli erinomaista ja henkilökunta pyrkii kaikin tavoin tekemään lomasta mahdollisimman hienon. Valitettavasti hotellikiinteistöä ei pidetä kunnossa vaan paikat alkavat käytössä ja kosteassa ilmastossa repsottaa. Kokonaisuutena kuitenkin edelleen kohtuullisen siistin näköinen paikka. Allasta ei puhdistettu pohjalla olevasta hiekasta meidän oleskelujen aikana. Matkanjärjestäjämme arvio hotellista oli **** mutta minun arvio tänä vuonna ***+. Majoituimme pääaltaan äärellä sijaitsevassa luhtitalossa, jonka alakerran huoneesta oli suora kulku altaaseen. Huoneiden edessä on terassi ja matala terassi vedessä joten rantatuolin saa joko aurinkoon tai varjoon. Huoneet ovat skandinaaviseen tyyliin niukasti sisustettuja mutta siistejä ja valoisia. Koska ikkuna on koko huoneen levyinen oli verhot aika kiinni, muuten huoneeseen on suora näkymä altaalta ja baarista. Hotellin ravintolasta sai erinomaisia pitsoja ja hyvää italialaistyyppistä ruokaa. Hinta-laatusuhde oli kohdallaan vaikka hotellitasoisia hinnat olivatkin. Muita palveluja joita kannattaa käyttää on huonepalvelu sekä spa. Hyvää palvelua ja isoa allas-aluetta arvostavalle hotelli soveltuu erinomaisesti. Rantakin on 5min kävelymatkan päässä ja muut palvelut parin askeleen päässä hotellialueesta.