Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi, osassa allasnäkymä. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme makuuhuoneessa, avoin pohjaratkaisu suihkuun ja wc:hen. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle

Superior-huone allaspääsyllä

Superior-huone, josta pääsee suoraan uima-altaalle. Lepotuoleja ulkotilassa. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus levitettävälle sohvalle. Neljännen henkilön on oltava lapsi ja jaettava tavallinen sänky. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 45 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Suurempia kahden hengen huoneita

Suurempia kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi. Huoneet sijaitsevat hotellin päärakennuksessa. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Avoin pohjaratkaisu kylpyhuoneeseen, jossa on suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.