Graceland Khao Lak Resort

  • Villoja omalla altaalla
  • Sopii perheille
  • Aivan rannalla

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Graceland Khao Lak Resortissa vietät tasokasta lomaa aivan rannalla ja nautit herkullisesta ruoasta sekä hotellin hyvästä palvelusta. Hotellissa on kolme ravintolaa, kaunis allasalue ja paljon aktiviteetteja. Voit myös varata villan, jolloin käytössäsi on oma uima-allas sekä puutarha.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Deluxe-huoneita allaspääsyllä 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Juniorsviittejä allaspääsyllä 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Juniorsviittejä 1-5 hengelle, joista 2 lapsia. Yhden huoneen villoja 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,8 10:stä
Perustuu 11 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2033 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 15 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Graceland Khao Lak Resortin viihtyisällä allasalueella on kaksi uima-allasta, joista toisessa on lastenosio. Kaksi swim-up baaria tarjoilee herkullisia nimikko coctailejaan. Hotellialueella on kolme ravintolaa. Yksi buffetravintola joka tarjoaa kansainvälisiä ruokia, sekä kaksi á la carte -ravintolaa; Thai Fusion sekä italiaisia annoksia tarjoava Oceano, joka sijaitsee lähellä rantaa.

Graceland Khao Lak Resort kuntoilukeskus on asiakkaiden käytössä maksutta. Saunan ja spa-osaston käyttö lisämaksusta. Tarjolla on monia urheiluaktiviteetteja, kuten tennistä, keilailua, rantalentopalloa, squashia ja biljardia, aktiviteetit lisämaksusta. Pöytätennistä maksutta. Karaokea lisämaksusta. Thainyrkkeilytunteja ja joogaa lisämaksusta. Hotellin järjestämä lastenkerho. Maksuton wifi aulassa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Vastaanotto on avoinna 24h/vrk. Noin 15 kilometrin matka Bang Niangin keskustaan ja noin 20 km Khao Lakin keskustaan. Minimarket. Paikallista liikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Uudenvuoden illallinen.

Hyvä tietää

Hotelli ottaa pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä ja summa on 10 000 THB. Summa voidaan maksaa käteisellä tai tehdä katevarauksena luotto- tai pankkikortilta. Uloskirjautumisen yhteydessä hotelli antaa pantin takaisin.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien Phuketin ja Khao Lakin matkoja: 

Kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan huoneen saa saapumispäivänä klo 15. Myös matkan hintaan sisältyvät ruokailut alkavat saapumispäivänä klo 15 jälkeen.