Aktiivisen lomailijan Madeira

Vaellusta, enduro-pyöräilyä, polkujuoksua, canyoningia, surffausta, SUP-lautailua, sukellusta, melomista tai snorklausta – Madeira on ulkoilma-aktiviteettien paratiisi! Saaren pääkaupunki Funchal on upea matkakohde, mutta löytääksesi suosikkipaikkasi sinun täytyy vain vetää lenkkarit jalkaan ja lähteä kaupungin ulkopuolelle tutkimaan upeita luontomaisemia. 

Vaella Madeiralla

Madeira on jo pitkään ollut suosittu matkakohde vaeltajien keskuudessa, sillä täältä löydät loputtomasti luonnonkauniita kävelyreittejä ja vaelluspolkuja. Voit valita itsellesi sopivan tason, matkan pituuden ja vaikeustason – valitsetko kenties mukavan metsäreitin vai haastavamman reitin vuoristossa? Useat reitit kulkevat vanhoja levadoja pitkin, joita on ennen käytetty veden kuljetukseen saaren pohjoispuolelta eteläpuolelle. Maisemat reittien varrella ovat henkeäsalpaavia: vehreitä laaksoja, vesiputouksia ja mystisiä tunneleita. Tulet ymmärtämään nopeasti, miksi saarta pidetään yhtenä maailman parhaista vaelluspaikoista. Täältä voit lukea lisää Madeiran vaellusreiteistä. 

Kolme hyvää vaellusreittiä Madeiralla

  1. Rabacal
  2. Queimadas/Santana
  3. Pico Ruivo

Polkujuoksu madeiralla

Upeiden maisemien ja reittien vuoksi ei ole kovinkaan yllättävää, että monet polkujuoksijat ovat löytäneet tiensä Madeiralle. Ylämäet ja muut korkeat nousut luovat täydellisen ympäristön tälle lajille. 

Loistavia reittejä pyöräilyyn, polkujuoksuun ja melomiseen

Pyöräile Madeiralla

Jos haluat ihailla maisemia nopean vauhdin siivittämänä, kokeile maastopyöräilyä! Madeiralla on monia pyöräilyreittejä niin aloittelijoille kuin kokeneillekin. 

Canyoning Madeiralla

Oletko kuullut canyoningista aiemmin? Tässä lajissa kävellään, kiipeillään tai uidaan haastavassa maastossa luonnonkauniiseen paikkaan, kuten ylös rotkoon tai alas vesiputousta pitkin. Kyseessä on seikkailu, jota et halua jättää välistä Madeiralla!

Vesiaktiviteetteja

Surffaus Madeiralla on suorastaan maaginen kokemus! Suuri osa rannikosta koostuu kallioista, mutta Madeiralla on myös hienoja hiekkarantoja ja pieniä niin sanottuja ''beachbreakereitä'', esimerkiksi saaren pohjoispuolella: Porto da Cruz ja Seixal - täydellisiä aloitteleville surffareille. 


Vinkkejä lomamatkan suunnitteluun

Tutustu Madeiran lomiimme, inspiroidu matkavinkeistä ja tilaa uutiskirje.

Kaikki Madeiran matkavinkit

Tutustu Madeiran matkavinkkeihin ja nappaa parhaat vinkit saaren rannoista, aktiviteeteista ja nähtävyyksistä!

Tutustu matkavinkkeihin

Madeira

  • Miellyttävä lämpötila ympäri vuoden
  • Kontrastien saari täynnä upeaa luontoa
  • Täydellinen ulkoiluun
Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista ja uutuuksista sekä lomavinkkejä matkaasi varten!

Tilaa uutiskirje täältä