PortoBay Marquês

PortoBay Marquês on hieno hotelli Lissabonin keskustassa. Hotelli sijaitsee lähellä Marquês de Pompalin metroasemaa. Avenida de Liberdaden kadun vehreät puut ja luksusliikkeet ovat noin vartin matkan päässä.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Standard-huoneita 1-2 hengelle. Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Superior-huoneita 1-3 hengelle. Juniorsviittejä 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1001 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

PortoBay Marquês kuuluu tunnettuun PortoBay hotelliketjuun, jotka ovat tunnettuja hyvästä palvelustaan, maukkaasta ruoastaan ja huoneiden ja palveluiden tasosta.

Hotellin kattoterassilla on pieni allas, baari ja aurinkotuoleja. Allaspyyhkeitä lainattavissa.

Il Basilico Lisboassa boit nauttia aamiaisen, lounaan ja illallisen. Bar de Baixon baarista saa tilattua juomia ja pienempää purtavaa. Hotellilla on myös kuntosali, ja treenin jälkeen voit rentoutua hotellin saunassa tai höyrysaunassa.

Kävelymatkan päässä on Avenida da Liberdade, jossa voit nauttia kahvikupin ulkoilmakahvilassa tai -ravintolassa ja ikkunashoppailla luksusliikkeiden kuten Montblancin, Guccin ja Louis Vuittonin näyteikkunoilla.

Maksuton wifi koko hotellilla. Pysäköinti lisämaksusta. Kaupunkiliikennettä.

Ateriat

  • Ei aterioita.

Lisämaksusta:

  • Aamiainen

Kaupunkihotellit

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Hyvä sijainti
  • Hyvät palvelut ja mukavuudet
  • Allas tai sijainti lähellä rantaa
  • Vähintään 3+

Hotellit Lissabon

Lisboa Plaza

Lisboa Plaza on mukava hotelli, joka sijaitsee Lissabonin vanhassa kaupunginosassa useiden nähtävyyksien lähettyvillä. Täällä majoitut mukavissa huoneissa ja hintaan sisältyy myös aamiainen.

PortoBay Liberdade

Viiden tähden hotelli PortoBay Liberdade sijaitsee Avenida da Liberdadessa Lissabonissa. Hotellilla on kaikki mitä tarvitset tasokkaaseen lomaan. Pääset lataamaan akkuja hotellin spassa ja sisäaltaalla, ja viettämään aikaa kuntosalilla, viinikellarissa, hyvän ruoan parissa. Täällä majoitut lähellä kaupungin ostosmahdollisuuksia.