Lisboa Plaza

Lisboa Plaza on mukava hotelli, joka sijaitsee Lissabonin vanhassa kaupunginosassa useiden nähtävyyksien lähettyvillä. Täällä majoitut mukavissa huoneissa ja hintaan sisältyy myös aamiainen.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Suurehkoja kahden hengen huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2063 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Täällä majoitut keskellä kaupunkia, ja ennen kaupungille lähtöä voit nauttia ihanan aamiaisen Lisboa Plazan kahvilassa. Hotellista löytyy myös baari, aurinkoterassi ja kuntosali.

Wifi hotellin yleisissä tiloissa. Itsepalvelupesula. Kaupunkiliikennettä.

Avenidan metroasemalle 150 metriä. Noin 1,7 kilometriä Castle of Sao Jorgeen. Kasvitieteellinen puutarha hotellin takana.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiainen

Hotellit Lissabon

PortoBay Liberdade

Viiden tähden hotelli PortoBay Liberdade sijaitsee Avenida da Liberdadessa Lissabonissa. Hotellilla on kaikki mitä tarvitset tasokkaaseen lomaan. Pääset lataamaan akkuja hotellin spassa ja sisäaltaalla, ja viettämään aikaa kuntosalilla, viinikellarissa, hyvän ruoan parissa. Täällä majoitut lähellä kaupungin ostosmahdollisuuksia.

PortoBay Marquês

PortoBay Marquês on hieno hotelli Lissabonin keskustassa. Hotelli sijaitsee lähellä Marquês de Pompalin metroasemaa. Avenida de Liberdaden kadun vehreät puut ja luksusliikkeet ovat noin vartin matkan päässä.