PortoBay Liberdade

Viiden tähden hotelli PortoBay Liberdade sijaitsee Avenida da Liberdadessa Lissabonissa. Hotellilla on kaikki mitä tarvitset tasokkaaseen lomaan. Pääset lataamaan akkuja hotellin spassa ja sisäaltaalla, ja viettämään aikaa kuntosalilla, viinikellarissa, hyvän ruoan parissa. Täällä majoitut lähellä kaupungin ostosmahdollisuuksia.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Superior-huoneita 1-2 hengelle. Deluxe-huoneita 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1825 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

PortoBay Liberdade kuuluu tunnettuun PortoBay hotelliketjuun, jotka ovat tunnettuja hyvästä palvelustaan, maukkaasta ruoastaan ja huoneiden ja palveluiden tasosta.

PortoBay Liberdade ei ole poikkeus. Täällä voit yhdistää loman suurkaupungissa lepoon, rentoutumiseen, hyvään ruokaan ja liikuntaan.

Á la carte -ravintola Bistrô4 tarjoilee korkeatasoista ruokaa ja viinikellarissa hyvä valikoima tasokkaita viinejä. Á la carte -ravintolassa voit syödä aamiaisen, lounaan ja illallisen. Pöytävaraus vaaditaan illalliselle. Siistiä pukeutumista edellytettään, miehille pitkät housut. Aviator6:ssa voit nauttia kevyempiä välipaloja, lounasta ja illallista, ja juomalistalla on runsas valikoima drinkkejä. Kesäisin ja sään salliessa seitsemännessä kerroksessa palvelee baari ja lounge.

Hotellin spassa voit nauttia hiljaisuudesta. Huone kauneushoitoja varten (hoidot lisämaksusta), hyvinvarusteltu kuntosali, lämmitetty sisäallas, sauna ja turkkilainen kylpy. Jacuyzzi ja suihku hotellin kattoterassilla. Allaspyyhkeet lainattavissa.

Maksuton wifi koko hotellilla. Pysäköinti lisämaksusta. Kaupunkiliikennettä. Kasvitieteellinen puutarha noin 700 metrin päässä ja Castelo De Sao Jorge noin 2,5 kilometrin päässä.

Ateriat

  • Ei aterioita.

Lisämaksusta:

  • Aamiainen

Kausikohtaista huomioitavaa

  • Superior-huoneet ovat varattavissa kesälle 2024
  • Deluxe-huoneet ovat varattavissa talvelle 2023/2024

Kaupunkihotellit

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Hyvä sijainti
  • Hyvät palvelut ja mukavuudet
  • Allas tai sijainti lähellä rantaa
  • Vähintään 3+

Hotellit Lissabon

Lisboa Plaza

Lisboa Plaza on mukava hotelli, joka sijaitsee Lissabonin vanhassa kaupunginosassa useiden nähtävyyksien lähettyvillä. Täällä majoitut mukavissa huoneissa ja hintaan sisältyy myös aamiainen.

PortoBay Marquês

PortoBay Marquês on hieno hotelli Lissabonin keskustassa. Hotelli sijaitsee lähellä Marquês de Pompalin metroasemaa. Avenida de Liberdaden kadun vehreät puut ja luksusliikkeet ovat noin vartin matkan päässä.