Juniorsviitti

Valoisia juniorsviittejä, joissa makuuhuone ja olohuone. Erilliset vuoteet. Kokolattiamatto. Tv satelliittikanavilla. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Mikro. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Ritualsin kylpyhuonetuotteita. Kylpyhuone, jossa kaksi pesuallasta, kylpyamme suihkulla ja wc. Ei ulkotilaa. Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 31-37 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Valoisia kahden hengen huoneita parivuoteella. Kokolattiamatto. Tv satelliittikanavilla. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Ritualsin kylpyhuonetuotteita. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Ei ulkotilaa. Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan mukaan huoneen kokonaishenkilömäärään.

Huonekoko: noin 20-22 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Standard-huone

Valoisia standard-huoneita parivuoteella. Kokolattiamatto. Tv satelliittikanavilla. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Ritualsin kylpyhuonetuotteita. Kylpytakki ja tossut. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Ei ulkotilaa. Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan mukaan huoneen kokonaishenkilömäärään.

Huonekoko: noin 18 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Superior-huone

Valoisia superior-huoneita parivuoteella tai erillisillä vuoteilla. Toinen huoneen vuoteista toimii lisävuoteena. Tv satelliittikanavilla. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Ritualsin kylpyhuonetuotteita. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Ei ulkotilaa. Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 24-29 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.