Juniorsviitti

Juniorsviittejä, ei ulkotilaa. Sviitit koostuvat makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Kokolattiamatto. Tv kansainvälisillä kanavilla. Minibaari. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Mikro. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Ritualsin kylpyhuonetuotteita. Kylpyhuone, jossa kaksi pesuallasta, kylpyamme suihkulla ja wc. Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 31-37 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parivuoteella. Kokolattiamatto. Tv satelliittikanavilla. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Ritualsin kylpyhuonetuotteita. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Ei ulkotilaa. Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 20-22 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Standard-huone

Standard-huoneita parivuoteella. Kokolattiamatto. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Ritualsin kylpyhuonetuotteita. Kylpytakki ja tossut. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Ei ulkotilaa. Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 18 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita parivuoteella tai erillisillä vuoteilla. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Ritualsin kylpyhuonetuotteita. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Ei ulkotilaa. Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 24-29 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.