Risteile Karibialla!

Karibianristeily on upea kokemus. Jokaisen pysähdyspaikan rannalla on yksi yhteinen piirre - ne ovat juuri niin upeita kuin Karibian rannoilta voi odottaa. Risteilyn aikana pääset kokemaan herkullisia makuelämyksiä ja paljon historiaa. Värikkäät kaupungit toivottavat sinut tervetulleeksi Karibialle!

Lähde rohkeasti laivayhtiön järjestämille retkille, jotka voivat olla niin toiminnantäytteisiä seikkailuja kuin vierailuja historiallisiin kohteisiin, kuten Mayatemppeliin. Tällä alueella risteilevät alukset ovat maailman suurimpia ja laivalta löydät kaikkea mitä voit kuvitella - ja enemmänkin.  Laivalla sinua odottavat useat eri ravintolat, maailmanluokan showt, useat eri allasalueet, ylellinen spa, erilliset alueet lapsille ja nuorille, svengaava yöelämä ja mukavat hytit. Pidennä lomaasi lisäämällä muutama hotelliyö joko Fort Lauderdalessa, Miamissa, San Juanissa tai Havannassa.  

Lähtöpaikat

Kaupungit joissa on mukava viettää muutaman päivä ennen risteilyä.

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale on unelmien matkakohde. Kilometreittäin hiekkarantoja, palmujen reunustamia rantakatuja ja sykkivää yöelämää. Kaupungissa on laaja valikoima laadukkaita hotelleja ja ravintoloita jokaiseen makuun.

Lue lisää Fort Lauderdalesta »
Katso kaikki risteilyt » 

Miami, Florida

Miami on suurkaupunki täynnä palmujen reunustamia katuja, vitivalkoisia hiekkarantoja, ostosmahdollisuuksia, ravintoloita, viihdettä ja yöelämää. Ilmasto on eksoottinen, sekä ilma että merivesi ovat lämpimiä vuoden ympäri. 

Lue lisää Miamista »
Katso kaikki risteilyt »

San Juan, Puerto Rico

San Juan Puerto Ricossa on täynnä värikästä kaupunkielämää ja upeita maisemia. Täällä on paljon koettavaa - katuja täynnä putiikkeja, gallerioita ja kahviloita sekä ympäröivä sademetsä täynnä eksoottisia kasveja ja eläimiä. 

Lue lisää San Juanista »
Katso kaikki risteilyt »

Suorat lennot kohteeseen:

Helsinki-Miami
Ti, to ja la lentoyhtiöllä Finnair.

Yllä olevat esimerkit ovat suorien lentojen lentopäiviä Helsingistä. Välilaskullisia lentoja saatavilla muista lähtöpaikoista ja eri lähtöpäivillä.

Hyvä tietää ennen risteilyä

 

Kaikki ruokailut sisältyvät risteilyn hintaan.

Ensimmäinen yö hotellissa sisältyy aina hintaan.

Apollomatkoilta varaat kaiken kerralla, lento+hotelli+risteily samassa paketissa.

Retket voit ostaa suoraan varustamon verkkosivuilta. Tarvitset varausnumerosi lisäpalveluiden ostamista varten.

Matkaliput lähetetään sähköpostitse kun olet tehnyt lähtöselvityksen varustamon verkkosivuilla.

Ruoka-aineallergiat ilmoitetaan laivaannousun yhteydessä. Varustamo tekee parhaansa vastatakseen erityisruokavalioihin.

Laivaannousuajat näet matkalipustasi.

Kuljetukset satamaan eivät sisälly hintaan.

Voit varata vain yhden hytin / varaus.

Laivojen henkilökunta puhuu sujuvaa englantia. Apollomatkoilla ei ole omaa henkilökuntaa laivoilla.

Ennen risteilyä »

Varustamot

Royal Caribbean

Maailman suurin risteilybrändi Royal Caribbean on alan suunnannäyttäjä. Risteilijöillä on suuri valikoima ravintoloita jokaiseen makuun. Viihde ja toiminta odottavat sinua näillä risteilijöillä, maailmanluokan Broadway -show, kiipeilyseinä, köysirata, vesipuisto ja aalto-allas. Risteilijöiltä löytyy myös omat alueet lapsille ja nuorille.

MSC Cruises

MSC:llä matkustat uusilla, moderneilla ja korkeatasoisilla risteilyaluksilla. Ruoka on suuressa roolissa aluksilla ja etenkin italialainen keittiö on hyvin edustettuna monissa ravintoloissa. Monet eri aktiviteetit siivittävät matkaasi, vesipuisto hurjine liukuineen, kasino, esitykset ja laaja urheilutarjonta tarjoavat viihtyvyyttä kaikille.