Risteilyt Miamista

Risteilyt Miamista

Koe kaupunki risteilylomallasi

Koe Miamin syke risteilylomallasi

 

Miami on Floridan osavaltion toiseksi suurin kaupunki. Miamin pääkatu, Ocean Drive, vilisee elämää riippumatta kellonajasta.

 

Art Deco-talot neon kyltteineen ovat täynnä baareja, ravintoloita ja kauppoja. Samalla alueella on kuuluisa South Beach -ranta, joka levittäytyy rannikkoa pitkin kilometrien pituiselle alueelle. Vesi on sinistä ja lämpötila vaihtelee 23-30 asteeseen riippuen vuodenajasta. Rannoilla on pastellinvärisiä hengenpelastajien mökkejä, auringonpalvojia, rantalentopallon pelaajia ja surffaajia. Miamin yöelämä on vilkas, ja trendikkäimmissä paikoissa on hyvä mahdollisuus nähdä filmitähtiä. Hotellivalikoimamme Miamissa on laaja ja asiakastyytyväisyys korkea. Pidennä lomaasi ja yhdistä risteily aurinkoisiin päiviin Miamissa.

Kaupunkivinkkejä Miamiin

Valtatie 1 vie sinut mantereelta viehättävään Key Westiin. Key West on elämäntavaltaan enemmän karibialainen kuin amerikkalainen kaupunki. Vuokra-autolla voit ajaa Key Westiin päiväksi.

Miamin ravintoloissa on ruokaa kaikista maailman keittiöistä. Tarjolla on runsaasti italialaista sekä laadukkaita liharavintoloita - ja meren rannalla sijaitsevan sijainnin ansiosta myös loistavia kalaravintoloita.

Tärkeää tietoa maihinnoususta Kuubassa

Pakollinen risteilylle Miamista pysähdyttäessä Havannassa: 

  • Englanninkielinen matkavakuutustodistus
  • Laivalla ostettu 50 $ hintainen turistiviisumi
  • 2 varattua retkeä Havannassa hintaan 50 $ aikuisille ja 35 $ lapsille
  • Passin tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan alkamisesta

Näin pääset satamaan

Fort Lauderdalen osoite on: Port Everglades Business Office 1850 Eller Drive Fort Lauderdale, Florida 33316 United States. Satamasta lentokentälle (Ft. Lauderdale International Airport 3 km ja taksilla 10 min. Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan. 

Kysy lisää ja varaa

09 6154 7400
Maanantai - torstai klo 9.00-17.00, perjantai 9.00-16.00