Risteilyt Fort Lauderdalesta

Koe kaupunki risteilylomallasi

Risteilyt Fort Lauderdalesta

Fort Lauderdalen kanaalit muistuttavat Venetsiaa. Aivan kuten Venetsiassa, voit hypätä kanavataksin kyytiin, joka vie sinut tunnelmalliseen ravintolaan kanavan varrella. Fort Lauderdalessa on ravintoloita jokaiseen makuun. 

 

"Saarilla" kanaalien välissä on ylellisiä huviloita ja jahteja. Ostosmahdollisuudet ovat todella hyvät. Sawgrass Mills Outlet -ostoskeskuksesta löydät kaiken mahdollisen. Täällä voit rentoutua kilometrien pituisilla, palmujen reunustamilla rannoilla. Mikäli haluat golfata lomallasi, on Fort Lauderdalessa todella hienot golfkentät. Hotellivalikoimamme on laaja ja hotelleissa on korkea asiakastyytyväisyys. Pidennä lomaasi ja varaa hotelli ennen risteilyä tai sen jälkeen.

Kaupunkivinkkejä

Venetsian tapaan paras tapa tutustua Fort Lauderdaleen on kanavien kautta. Vesitaksilla tai höyrylaivalla pääset todella lähelle ylellisiä huviloita ja tyylikkäitä huviveneitä.

Yhdysvallat on ostoskeskusten maa. Käytä tilaisuutta hyväksesi viettää muutama tunti Sawgrass Mills Outletissa ja tee löytöjä. Kauppakeskus on Amerikan seitsemänneksi suurin ja täällä on lähes aina alennusmyynti.


Näin pääset Fort Lauderdalen satamaan

Fort Lauderdalen osoite on: 

Port Everglades Business Office 1850 

tai

Drive Fort Lauderdale, Florida 33316 United States

Satamasta lentokentälle (Ft. Lauderdale International Airport 3 km ja taksilla 10 min. Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan. 

Kysy lisää ja varaa

09 6154 7400
Maanantai - Perjantai klo 10.00-12.00 ja 13.00-16.00.