Suosittuja kesän matkakohteita lapsiperheille

Suosittuja matkakohteita lapsiperheille

Koko perhettä miellyttävän matkakohteen löytäminen voi olla haastavaa – me kuitenkin tiedämme, mitkä matkakohteet sopivat erityisen hyvin lapsiperheille!

Kreeta – suuri, monipuolinen ja vastustamaton

Kreeta on suomalaisten suosima lomasaari, eikä suotta. Saarella on useita mielenkiintoisia matkakohteita. Kolme suosituinta aluetta lapsiperheiden keskuudessa ovat Platanias, Kalives ja Agii Apostoli.

Tutustu Kreetaan

Rodos – Kreikan saarten helmi

Rodos on yksi suurista perheklassikoista. Saarella on kauniita rantoja, ainutlaatuisia nähtävyyksiä sekä tekemistä kaiken ikäisille. Itärannikko on lasten suosikki, erityisesti Kalithea & Faliraki sekä Afandou & Kolymbia.

Tutustu Rodokseen

Durresin Riviera – lomasuosikki

Durresin Riviera Albaniassa on viime vuosien suuri lomasuosikki, eikä suosio näytä hiipuvan. Kaunis rannikko ja hyvätasoiset hotellit takaavat miellyttävän loman koko perheelle.

Tutustu Albaniaan

Parga – pieni kreikkalainen paratiisi

Pargan kaupunki on kuin kaunis amfiteatteri meren äärellä. Täällä on useita ihania rantoja, joilla lapset viihtyvät. Oletko epävarma, missä majoittua? Tutustu Parga Beachiin!

Tutustu Pargaan

Idyllinen Kroatia

Kroatiassa odottavat kristallinkirkkaat vedet, tunnelmalliset keskiajan kylät, hyvä ruoka ja vieraanvaraiset ihmiset. Makarskan Riviera onkin erityisen suosittu lapsiperheiden keskuudessa.

Tutustu Kroatiaan

Karpathos – täydellinen koko perheelle

Karpathoksella nautit hyvästä ruoasta, ihanista rannoista ja sinisestä merestä. Hintataso on melko huokea ja elämänmeno rentoa. Perheen pienimmille suosittelemme lomaidylli Amopia.

Tutustu Karpathokseen

Paros ja Naxos – pienet kreikkalaiset uimaparatiisit

Kyklaadit ovat selkeää Kreikan DNA:ta. Täältä löydät kapeita kujia ja valkeiksi kalkittuja taloja. Rannat ovat kuin tehty kaikenikäisiä lapsia varten!

Tutustu Kyklaadeihin

Mallorca – kaupunkielämää ja rantoja

Lapsiperheiden suosikki Alcudia houkuttelee pitkällä, hienohiekkaisella rannallaan sekä kirkkaan turkoosilla vedellä. Hieman vanhemmat lapset viihtyvät rauhallisessa Cala d'Orissa.

Tutustu Mallorcaan

Risteile Välimerellä – meri täynnä elämyksiä

Risteily on ainutlaatuinen tapa kokea Välimeren helmet samalla kertaa – ilman huolta matkalaukun pakkaamisesta joka ilta. Erityisesti Royal Caribbeanin alukset ovat lapsiperheiden mieleen!

Tilaa koko perheen risteily Välimerelle

Zakynthos – matalia rantoja ja paljon tekemistä

Zakynthos on saari, joka tarjoaa jokaiselle jotain. Lapsiperheet viihtyvät erityisesti Kalamakissa hienojen hiekkarantojensa vuoksi. Täällä vietät rentoja päiviä uimisen ja auringon parissa.

Tutustu Zakynthokseen