Välimeren risteily

Koe Välimeri uudella tavalla! Risteilyllä pääset tutustumaan upeisiin kaupunkeihin. Historiallisia kohteita, hienoja nähtävyyksiä, herkullista ruokaa ja kauniita rantoja - niistä koostuu risteily Välimerellä. 

Risteilyllä saat kokea Euroopan kauniimpia kohteita. Asu mukavasti hytissäsi ja nauti aluksen palveluista ja aktiviteetteista, kuten gourmetruoasta, esityksistä ja uima-altaasta. Ennen matkaasi voit viettää yhden lisäpäivän hotellissa jossain Euroopan trendikkäimmistä suurkaupungeista kuten Venetsia, Rooma tai Barcelona.


Lähtöpaikat

Kaupungit, joissa on mukava viettää muutaman päivä ennen risteilyä!

Barcelona, Espanja

Barcelona tunnetaan Gaudin uniikista arkkitehtuurista. Kaupunki on täynnä kauniita katuja, putiikkeja, kahviloita ja trendikkäitä tapasbaareja. Mikäli haluat viilentää jalkojasi on Barcelonetan ranta aivan vieressä.

Lue lisää Barcelonasta »

Katso risteilyt Barcelonasta »

Rooma, Italia

Historiallinen Rooma viehättää nähtävyyksillään ja pienillä pittoreskeillä ravintoloillaan, jotka tarjoilevat tuoretta pastaa ja erinomaisia viinejä. Kaupungin mahtavat ostosmahdollisuudet kruunaavat loman! 

Lue lisää Roomasta »

Katso risteilyt Roomasta »

Venetsia, Italia

Venetsia on kaupunki, joka lepää miljoonien Adrianmereen hakattujen paalujen päällä. Kaupunki on täynnä nähtävyyksiä, auringossa kimaltavia kanaaleja ja viihtyisiä trattorioita. Muista myös romanttinen gondoliajelu.

Lue lisää Venetsiasta »

Katso risteilyt Venetsiasta »

Cannes, Ranska

Ranskan Riviera ja Cannes ovat täynnä eleganssia ja luksusta! Mukavilta kaduilta ja tunnelmallisilta kujilta löydät ihania putiikkeja, kahviloita ja museoita ja upeita nähtävyyksiä! 

Lue lisää Cannesista »

Katso risteilyt Cannesista »

Suorat lennot kohteeseen:

Helsinki-Barcelona
Päivittäin lentoyhtiöillä Finnair, Norwegian ja Vueling

Helsinki-Rooma
Päivittäin lentoyhtiöillä Finnair ja Norwegian

Helsinki-Venetsia
Ma, ti, la ja su lentoyhtiöillä Finnair ja Norwegian ajalla kesäkuu-elokuu. Lauantaisin lentoyhtiöllä Norwegian ajalla elokuu-lokakuu.

Yllä olevat esimerkit ovat suorien lentojen lentopäiviä Helsingistä. Välilaskullisia lentoja on saatavilla muista lähtöpaikoista ja eri lähtöpäivillä.

Hyvä tietää ennen risteilyä

  • Kaikki ruokailut sisältyvät risteilyn hintaan.
  • Ensimmäinen yö hotellissa sisältyy aina hintaan.
  • Apollomatkoilta varaat kaiken kerralla, lento+hotelli+risteily samassa paketissa.
  • Royal Caribbean juomapaketit sekä retket voit ostaa suoraan varustamon verkkosivuilta. Tarvitset varausnumerosi lisäpalveluiden ostamista varten.
  • Matkaliput lähetetään sähköpostitse kun olet tehnyt lähtöselvityksen varustamon verkkosivuilla.
  • Ruoka-aineallergiat ilmoitetaan laivaannousun yhteydessä. Varustamo tekee parhaansa vastatakseen erityisruokavalioihin.
  • Laivaannousuajat näet matkalipustasi.
  • Kuljetukset satamaan eivät sisälly hintaan.
  • Voit varata vain yhden hytin / varaus.
  • Laivojen henkilökunta puhuu sujuvaa englantia. Apollomatkoilla ei ole omaa henkilökuntaa laivoilla.

 

Hyviä vinkkejä risteilylle »


Varustamot

Royal Caribbean

Maailman suurin risteilybrändi Royal Caribbean on alan suunnannäyttäjä. Risteilijöillä on suuri valikoima ravintoloita jokaiseen makuun. Viihde ja toiminta odottavat sinua näillä risteilijöillä, maailmanluokan Broadway -show, kiipeilyseinä, köysirata, vesipuisto ja aalto-allas. Risteilijöiltä löytyy myös omat alueet lapsille ja nuorille.

MSC Cruises

MSC:llä matkustat uusilla, moderneilla ja korkeatasoisilla risteilyaluksilla. Ruoka on suuressa roolissa aluksilla ja etenkin italialainen keittiö on hyvin edustettuna monissa ravintoloissa. Monet eri aktiviteetit siivittävät matkaasi, vesipuisto hurjine liukuineen, kasino, esitykset ja laaja urheilutarjonta tarjoavat viihtyvyyttä kaikille.