Vähän lähemmäs
aitoa ja paikallista

Lomat aikuiseen makuun

Täydellinen hotelli lomaan aikuisten kesken voi olla tunnelmallinen, ylellinen, pieni tai suuri. Miltä kuulostaisi ihana hotelli aivan rannalla, loistelias risteily tai aktiiviloma huippuluokan treenihotellissa? Parhaat aikuisten lomat vietetään Apollo Mondo Duo -hotelleissa, jotka toivottavat tervetulleeksi yli 16-vuotiaat, sekä Apollo Mondo Local -hotelleissa, joissa pääset vähän lähemmäs aitoa ja paikallista lomatunnelmaa.

 

Aikuisille suunnatuissa hotelleissa kaikki hotellissa majoittuvat ovat yli 16-vuotiaita. Voit siis huoletta nauttia ihanasta lomatunnelmasta altaalla tai istua iltaa hotellien mukavissa ravintoloissa. Joskus rauhallisuus on vain olennainen osa lomatunnelmaa!. Kutsumme vain aikuisille tarkoitettuja hotelleja Apollo Mondo Duoksi.

Jos haluat lomailla lähellä paikallista elämää, suosittelemme Apollo Mondo Local -hotelleja. Huolella valitut hotellit sijaitsevat aina hyvällä paikalla, ja nämä hotellit ovat myös asiakkaidemme suosikkeja, joihin palataan vuosi toisensa jälkeen. Apollo Mondo Local -hotellit toivottavat myös lapset tervetulleiksi

Apollo Mondo Duo

Apollo Mondo Duo hotellit on suunniteltu aikuisten lomaan, ja ne toivottavat tervetulleeksi yli 16-vuotiaat. Näissä tasokkaissa ja pidetyissä hotelleissa on helppo nauttia ihanasta hengähdystauosta arjen aherruksesta.

Tutustu Apollo Mondo Duo -hotelleihin

Apollo Mondo Local

Tyytyväisiä asiakkaita, hyvät hotellit ja paikallinen tunnelma – Apollo Mondo Local -hotellimme pähkinänkuoressa. Valikoimassa on huolella valittuja hotelleja, joiden omistajat suhtautuvat asiakkaisiin kuin ystäviin.

Tutustu Apollo Mondo Local -hotelleihin

Apollo Mondo Boutique

Uutta! Apollo Mondo Boutique -hotellit on suunniteltu sopimaan aikuiseen makuun. Täällä yksityiskohtiin on kiinnitetty erityistä huomiota ja täällä on helppo keskittyä vain olemiseen – ylellisyyttä hiukan yksinkertaisemmin ja rennommin. 

Tutustu Mondo Boutique -hotelleihin

Risteilyt

Näe maailmaa mukavimmalla mahdollisella tavalla – lähde risteilylle! Valikoimastamme löydät risteilyitä Karibialla, Välimerellä ja Dubaissa.

Tutustu risteilyihin

Exclusive-hotellit

Vain parasta: tasokkaimmat hotellimme maailmana ihanimmista lomakohteista.

Exclusive-hotellit

Kaupunkilomat

Varaa kaupunkiloma ja räätälöi itsellesi sopiva matkanpituus, lennot ja hotelli. Valikoimastamme löydät tuhansia eri vaihtoehtoja!

Apollo Sports -treenihotellimme

Apollomatkojen valikoimaan kuuluu laaja valikoima treenimatkoja sekä treenihotelleja, josta löytyy kaikki, mitä aktiiviselta lomalta toivot.

Lue lisää Apollo Sportista

Hotellit aikuiseen makuun

Hotelleja, jotka sopivat niin romanttiseen lomaan kahdenkesken, kuin rentoutumiseen ystävien kesken.

Hotellit aikuisille

Löydä unelmaloma ja varaa