Talven lomat

Varmista talven lomakelit jo nyt!

Ensi talven ensimmäiset lomat ovat nyt varattavissa. Jos suunnittelet lomaa isommalla porukalla, haluat varmistaa loman lempihotellissasi tai tarvitset suuren perhehuoneen kannattaa loma varata hyvissä ajoin. 

PS Tilaa uutiskirje ja pysy kuulolla tarjouksista ja uutuuksista!


Talven 2018-2019 lomat 

Uutuus! Madeira

Madeira

Suosikkikohde Madeira lumoaa ihanalla kukkaloistolla, mielenkiintoisella luonnolla ja saaren miellyttävällä ilmastolla. 

Tutustu & varaa
Kandy Sri Lankassa

Sri Lanka

Lokoisia lomapäiviä huikeilla rannoilla, retkiä temppeleihin, teeplantaaseille ja vesiputouksille. Sri Lanka on saari, jossa on jokaiselle jotakin.

Tutustu & varaa
Goa

Goa

Mausteisia makuja, värikkäät hippimarkkinat, kilometrien mittaisia rantoja ja ennen kaikkea rentoa lomatunnelmaa.

Tutustu & varaa
Bali

Bali

Paratiisisaari täynnä nähtävää ja koettavaa. Upea luonto ja erinomaiset hotellit kruunaavat loman. Vinkki! Erinomainen häämatkakohde!

Tutustu & varaa

Oman

Eksoottinen Oman on täynnä loistelijaita palatseja ja upeita maisemia – aurinkovarma kohde, josta ei lämpöä ja nähtävyyksiä puutu.

Tutustu & varaa

Arabiemiraatit

Täältä löydät kaikkea luksusravintoloista pitkiin rantapromenadeihin, valkoisiin hiekkarantoihin ja maailmanluokan nähtävyyksiin

Tutustu & varaa

Lomavinkkejä talvilomalle

Risteilyt

Risteilyn aikana voit rentoutua altaalla, nauttia hyvästä ruoasta sekä nähdä useita mielenkiintoisia kohteita yhden loman aikana.

Tutustu risteilyihin
Miami

Räätälöi täydellinen loma

Haaveiletko kaukolomasta Miamissa, Singaporessa tai Malediiveilla? Apollomatkoilta varaat helposti ja turvallisesti lennot ja hotellit minne vain.

Lue lisää

Muutosturva tilauslennoilla

Vaikka unelmiesi lomaan olisi vielä kuukausia aikaa, muutosturvan ansioista voit muuttaa varaustasi, jos suunnitelmat muuttuvat.

Lue lisää muutosturvasta