Apollo Mondo Family Solo

Apollo Mondo Family Solo

– matkusta yksin lasten kanssa.

Lomareissu yhden vanhemman perheen kesken? Todellakin! Viikolla 31 suositussa Apollo Mondo Family -hotelli Kipriotis Mariksessa huomioidaan erityisesti vanhemmat,  jotka matkustavat yksin lasten kanssa.

Lastenkerho perheen pienimmille, rentouttava aamujooga aikuisille ja yhteisiä illanviettoja, joihin kaikki ovat tervetulleita – Kipriotis Maris Suites perhehotellissa on kaikki ainekset ikimuistoiseen ja rentoon lomaan. Viikolla 31 on tarjolla edullisia hintoja sekä loman hintaan sisältyvä lastenkerho yhden vanhemman perheille – anna hetki vain itselle hyvän kirjan parissa tai osallistu ryhmäliikuntunnille lasten pitäessä hauskaa lastenkerhossa Pollyn & Minon kanssa.

Apollo Solo Family

Lähtö 2.8.2019

Hintaan sisältyy:

  • Lennot Helsinki-Kos-Helsinki 
  • Majoitus, Kipriotis Maris Suites, Kos
    Yhdenhengen huone, 1-2 lisävuodetta.
  • Aamiainen
  • Lastenkerho

 

Varaa tästä » 

Paikkoja varattavissa rajoitetusti.

Kipriotis Maris Suitesin allasalue, Kos

Kipriotis Maris Suites

Kosilla sijaitseva Kipriotis Maris Suites on yksi Apollo Mondo Family –perhehotelleistamme. Täällä  on tarjolla uimakoulu ja Apollon oma lastenkerho Club Polly & Mino. Nauti hyvästä ruoasta, aktiviteeteista ja maksuttomista ryhmäliikuntatunneista.

Lue lisää ja varaa

Club Polly & Mino – Apollon oma lastenkerho

Kaikki 4-11-vuotiaat lapset ovat tervetulleita Apollon omaan Polly & Mino -kerhoon. Lastenkerhossa on paljon hauskaa tekemistä ja uutta opittavaa!
Sisältyy hintaan viikolla 31.

Lue lisää lastenkerhosta

Uimakoulu hotellilla

Lapset voivat oppia uimaan lomalla! Uimaan opetteleminen on helpompaa ja mukavampaa, kun aurinko paistaa ja vesi on lämmintä. Jokapäiväinen harjoittelu tuottaa usein nopeasti hyviä tuloksia.
Hinta alkaen 40€/viikko.

Lue lisää uimakoulusta