Lapsi ui meressä

Matkat koulujen loma-aikoina

Koulujen loma on tehty palautumista, uusien asioiden kokemista ja yhteistä aikaa varten. Nyt saa unohtaa hetkeksi läksyt, harrastukset, pyykinpesun ja ruoanlaitonelämää - lomalla tulee ottaa rennosti ja ladata akkuja arkea varten!

Löydä lomamatkasi hiihtolomalle

Mitä jos lähtisit surffaamaan Fuerteventuran aalloille, seikkailemaan Teiden tulivuoren korkeuksissa Teneriffalla tai hiihtämään Dubaihin? Lapset alk: 495 €

Katso kaikki kohteet hiihtolomille

Pääsiäisloma

Ota varaslähtö kesään pääsiäislomalla! Herkuttele gyroksilla kreikkalaisilla kujilla tai suuntaa kevääseen heränneeseen kaupungin sykkeeseen.

Tutustu pääsiäislomiin

Koko perheen kesälomat

Ota varaslähtö altaalle ja rakenna upea hiekkalinna – vietä ensi kesän parhaat lomapäivät perhelomalla auringon alla. Katso hotellit ja varaa!

Tutustu perhelomiin

Syyslomat

Koululaisten syyslomat pidetään viikoilla 42 ja 43. Lataa akut täyteen talvea varten koko perheen voimin ja suuntaa aurinkoon. Varaa paikkasi pian, syyslomat myydään usein loppuun!

Varaa syysloma

Joulumatkat

Joulu ilman valmisteluja, hääräystä ja markettijonoja. Juuri nyt säästät joulumatkoista jopa -30%!

Lue lisää

Viikonloppumatkat perheen kesken

Piristä koko perhettä ja lähtekää yhteiselle kaupunkilomalle viikonlopun ajaksi! Miltä kuulostaisi Costa del Solin rannat pääsiäisenä tai vappuaatto Pariisin Disneylandissa?

Katso kaupunkilomat