Le Meridien Lav

  • Majoitus rannan tuntumassa Podstranassa
  • Ylellisen spa-osaston ihanat hoidot

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Tasokas hotelli Le Meridien Lav tarjoaa laadukasta majoitusta Splitin ulkopuolella. Hotellissa on useita ravintoloita ja baareja, kaunis allas-alue, ranta ja oma venesatama. Hotellin spa-osastolla voit rentoutua hoitojen parissa.

Varaa huoletta maksuttoman lisäturvapaketin ansiosta!

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Deluxe-huoneita 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta. Superior-huoneita 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Ystävällinen henkilökunta
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2236 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 10 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Le Meridien Lav on suuri ja tasokas hotelli Podstranan rannalla, Splitin ulkopuolella. Täältä löytyy kaunis allasalue infinity-altaalla ja erillisellä lastenaltaalla. Aurinkotuolit ja -varjot. Allasbaari Laguna tarjoaa lämpimiä ja kylmiä juomia, sekä yksinkertaisia annoksia ja välipaloja. Yksityisellä rannalla on lisämaksullisia vesiurheiluaktiviteetteja.

Neljä ravintolaa. Spalatumissa tarjolla on moderneja, välimerellisiä annoksia ja laaja valikoima paikallisia sekä kansainvälisiä viinejä. Ravintolasta on panoraamanäkymä Adrianmerelle. Gooshter Beach Clubissa on tarjolla aasialaista sekä street food-tyylistä ruokaa. Italialaisessa Conlemanissa on ihana tunnelma sekä näkymä hotellin omaan venesatamaan. 7 Palms Bar & Grill on rantabaari, jossa on tarjolla grilliruokaa sekä pientä purtavaa. Hotellissa on lisäksi useita baareja, joista yksi on samppanjabaari. Art Caféssa on esillä modernia taidetta ja täällä voit nauttia kupin kahvia, teetä sekä pientä purtavaa ja herkkuja.

Re:Cupera Wellness and Spassa on lämmitetty sisäallas, jacuzzi ja hierontaa lisämaksusta. Kuntosali ja sauna. Tennis lisämaksusta. Koripalloa. Hotellin oma, englanninkielinen lastenkerho sekä lastenvahtipalvelu lisämaksusta.

Vastaanotto auki vuorokauden ympäri. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Huonepalvelu. Yksityinen venesatama, kauneushoitola ja useita kauppoja. Hotellibussi Splitin keskustaan heinä-elokuussa (20 minuutin matka) lisämaksusta. Läpikulkuliikenteen äänet voidaan kokea häiritsevänä osassa huoneita.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Puolihoito sisältää aamiaisen ja illallisen ravintola Spalatumissa, ruokajuomat lisämaksusta.

Kesä 2019: Aikuisten ostaessa puolihoidon 2-11 vuotiaat lapset syövät 1 eurolla.